Mamici si copii din Arges (2)
Raspunsuri - Pagina 15
ank999 spune:
Mirela si ii intereseaza fantana?
Ma da multe tampenii fac ai tai. Erica nu are voie pe tobogan invers sau sa se catere pe exterior ca plecam acasa imediat. Cu asta am fost neinduplecata dupa ce am vazut un copil avand convulsii dupa ce a cazut cu capul de cinent anul trecut.
Da cade si ea...aseara s-a intins din viteza pe burta de e julita:picior , sold, cot, barba. Bataia cu David incepe de la ea ca il intarata ca sa o alerge, jucariile insirat daca ar exista campionat ar castiga, mingea in casa, niciodata afara (am 7 da nu am scos niciuna)si mai nou se serveste cu apa de la baie in casa si se joaca cu ea
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
Mirela, mersi mult pentru fise, le scoate sotul azi si le dau fetelor.
Riana e de mult cu taiatul hartiilor cu foarfeca...m-a innebunit. Acum imprastie amandoua niste plastilina prin casa, au lipit-o pe covor, pe perete in camera nostra. La noi Riana iese ranita din lupte..ba o musca sor-sa, o ciupeste, alaltaieri era sa-i bage o furculita in ochi, a nimerit-o cu jumate de cm sub el..si Rianei i se vindeca asa de greu ranile...si acum mai are semne pe fata de la niste ciupiturile de acum cateva luni. Riana in schimb da in ea, o impinge...dar si eu ma bateam cu sor-mea. In rest urla una la alta, e ca la nebuni, noroc ca stam la casa, ca eram cu politia la usa saptamanal.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
lorellay spune:
va citesc...si va pup...
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Neata fetiliiiiii! E vineri!
Dau o cafea ca tare somnic este.
Sorana noutati?
In sfarsit vine week-endul.
Ce planuri aveti?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
mi s-a stricat masina!:((((((((((((((((((((((( pierde apa, cred ca este un furtun spart sau intepat ceva... offffffffff ce nasol este fara masina... si vroiam sa ma duc la cumparatyuri astazi sa mai cumpar cate ceva pt plecare...
al meu tocmai si-a facut revizia la masina ieri, 600lei a costat, asa ca acum suntem faliti, treb sa ma imprumut de ceva banuti pana la sal, mai ales ca plecam in concediu. abia astept sa plec!
cum merg fisele cu piticii. ati reusit sa faceti ceva din ele?
rares a facut cate ceva din cele f colorate acum am inceput la liniute, bastonase si nu vrea deloc sa faca. pana nu ma infoi la el nu se poate. trebuie musai cu "cantec" la el. gaseste o multime de motive: ca il doare mana, ca a facut si ieri din astea, ca s-a plictisit, ca e greu, ca nu este inca la scoala ca sa faca, ca nu ii place ca nu e distractiv, ca rebeca nu face si el de ce sa faca, etc
Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:
Mirela imi pare rau de masina ta, da trebuie sa te bucuri ca plecati/ CONCEDIU.............Yupi!
Cat despre fise a mea sora a reusit sa scoata doar un set pe care nu le-am luat ca am ajuns numai pe la 21.30-22 acasa
ank999 spune:
Neata fetele si poftiti la o cafea tare. Va doresc o luna frumoasa!
Eu la munca, da miercuri plec cu capra la mare, asa ca va fi si mai greu. Merg fara tati, ca nu poate lipsi cu a mea sora si cu nepotu'. O sa stam la o prietena in Constanta, asa ca mi-e mil adeja de casa ei si de urechile vecinilor. Astia cand sunt amandoi cand nu alearga se bat si tati nefiind cu noi (de ei asculta) va fi jale. O sa stam pana luni si sper sa fie vreme frumoasa.
Mirela cum e la bai?
ank999 spune:
Poftiti la o .
Ce faceti?
Bag seama ca am ramas singura.
fete cucuiete si micuti draguti.
ralu80 spune:
Anca, sa aveti vreme buna la mare si sa reusiti sa mai respirati si voi, fetele
Mirela, nu am apucat sa va urez concediu placut inainte de plecare, o fac acum, ca ziceai ca poate mai dai pe aici pana va intoarceti. Cum a fost cu copiii la drum?
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Ralu multumesc mult. Asa sper si eu. La 17-18 zbor direct de la munca pe autostrada
Voi ce mai faceti?
Mirela nu ai net sau te distrezi prea bine si ne-ai uita