Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***325***
Raspunsuri - Pagina 9
adrisimo28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Vazut. Placut. Da'trebuia sa ne faci si tu prezentarile! ![]() |
fac eu
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
pe cand plecarea? Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
pe 17 iunie tre' sa fim acolo
!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicky09 Chato- oare pe langa moneda europeana, e musai obligatoriu sa ne lege si timpul "probabil" la fel, ca si la noi vad ca ploua de 4 zile...? |
La noi astia non-euro, e soare si frumos!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Aris, ma bucur ca esti prin zona si cu semnatura nou nouta 
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Nicky09 spune:
Andiaroro-era sa te uit, frumoasa si marchiza si cavalerul, au o dulceata speaciala in privire...probabil au luat din sharmul frantuzesc, mai ales iubita mica
, cat despre replica cu palaria masculina, 
denisamada spune:
Adela mea e amorezata...
Ieri dimineata (adik dupa ce nu se vazusera in we) s-a imbratisat calduros cu baietzelul cu care v-am povestit ca se tot pupa...
Apoi au plecat de manutza si s-au asezat pe bancutza. Au ramas tablou ta'su si educatoarea! 

Sentimentele sunt puternice, ca mi-au scris in carnetel ca l-a si muscat... ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Nicky09 spune:
Am o intrebare...cunoasteti detalii din experienta proprie despre polipii la copiii de 2 ani si mai mult? Eu il banuiesc pe Nicho de ceva monstri care ii obtureaza respiratia...ma gandesc sa lansez problema pediatrei, cand merg la sfarsitul lunii, insa stiu raspunsul dinainte, antibiotice daca e faza avansata, sau lasam sa mai creasca copilul si dupa ne putem decide.
Eu stiu ca dupa ceva timp se retrag polipii astia si nu e cazul de operatie, doar rabdare sa ai...insa nicho respira greu noaptea, are vocea nazala, ca si cum ar fi racit tot timpul, sforaie deseori mai ales in prima parte a noptii, dar nu are alte infectii ale urechii sau ale sinusurilor asa cum citesc in ultima vreme pe internet.
novus spune:
| citat din mesajul lui denisamada Adela mea e amorezata... Ieri dimineata (adik dupa ce nu se vazusera in we) s-a imbratisat calduros cu baietzelul cu care v-am povestit ca se tot pupa... Apoi au plecat de manutza si s-au asezat pe bancutza. Au ramas tablou ta'su si educatoarea! ![]() ![]() ![]() ![]() Sentimentele sunt puternice, ca mi-au scris in carnetel ca l-a si muscat... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Wowww ce dragoste furtunoasa
!!Vezi sa nu suspine tot concediul dupa el
Ati gasit crocsi ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Wowww ce dragoste furtunoasa !!Vezi sa nu suspine tot concediul dupa el Ati gasit crocsi ? ![]() |
Nu m-ar mira... ca in we tot intreaba daca nu mergem "la Ana", acum ne-am prins noi ca e mai mult "la Da'ius"
Gasit... da's cam roz...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
Am vazut pozele romano-straineze.
Magdy imi pari schimbata si tot mai frumoasa. Uitandu-ma prima data in poze chiar nu te-am recunoscut.
MAria e micutza pe langa flacai.
Frumoasa intalnire.
La intalnirea sud-estica nu pot ajunge caci sambata am nunta iar dumincia sunt chiauna si merg si la ciroba de potroace
. Ca tot sunt iar la dieta...Vorba unui coleg...Cand mananc de la mine sunt la dieta iar cand merg in vizita sunt in pauza de dieta
.
MAi, tufete, am o oarecare grija...Lui rares i-au aparut niste bubitze pe piept. Apar dispar. Dar sunt acolo. Pe zone mai intinse, mai restranse. Nu prea le-am bagat in seama cand am vazut ca joaca alba-neagra cu mine. Dar aseara au cucerit un teritoriu mai mare adica s-au extins si pe burta. Nu au un aspect sa ma ingrijoreze (gen varsat de vant) ....Sa fie de la caldura. Stiu ca el este un delicat
la fel ca mama lui si banuiesc ca ar putea fi de la imbracaminte sau chiar de la apa. Apa cu care il spal. Caci tot aseara cand l-am scos de la balaceala (caci baie nu poate fi numita) avea ochii rosii, rosii de parca era nedormit de 5 nopti si bause nonstop.
Nu stiu ce sa zic....
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel