Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***325***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Si noi !!!

pe cand plecarea?

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare
parca parca ati lasat-o mai moale. daca imi pun mintea reusesc si eu sa tin cat de cat pasul cu voi.
va multumesc mult pt urari dar si pt vorbele de consolaretot o gasca apropiata am ramas(chiar daca unii ca mine mai trag chiulul)

Ilinca ....pai, la ambitie nu prea ne intrece nimeni

Bianca - atunci e clar a fost ceva in aer in ziua aia

sper sa mai apuc sa intru zilele astea sa nu va pierd iar urma, desi joi o opereaza pe mama si duminica sunt nasa de botez. iar finul meu este un mic tanculetz. trebuie sa ma dotez cu nishte nospa la mine ca sigur o sa ma rupa

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

am schimbat si eu semnatura

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

+

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

super semnatura! ma trec fiori!
(si de finutz si operatie-trimitem ganduri pozitive)

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare dragele mele!!!

In primul rand va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea La multi ani Anamariame si Manuela!!! Sa fiti sanatoase si iubite!

In al doilea rand - imi pare tare tare rau ca nu am intrat de 1 iunie sa va povestesc cum a fost la spital. A fost foarte frumos si foarte emotionant. Copiii s-au bucurat foarte, foarte tare si ne asteptau cu nerabdare. Le-am facut si o surpriza, am organizat un miniconcert pe holul sectiei de care au fost tare incantati. Invitatii surpriza au fost trupa Bosquito. Am pus si cateva filmulete printre poze, daca vreti sa vedeti. Nu vreau sa va povestesc despre lucrurile triste de acolo, caci nu vreau sa va necajesc, dar vreau sa stiti ca intr-adevar le-am facut o mare bucurie si printre lacrimile parintilor, bunicilor, asistentelor, acesti copii au fost fericiti.

Multumesc tare mult Gianina, Novus, Anaan, Pisik, Lucia, Mihaela Cg, Gaza si un mare multumesc Bebe Strumf pentru cele 12 pachete. Te rog mult sa trimiti mai departe pozele cu copiii tuturor celor care ne-au ajutat. Multe floricele pentru voi

Aici sunt pozele
https://picasaweb.google.com/olgagireada/1IunieUnStropDeFericire?authkey=Gv1sRgCLzm56TohNTVVg#5613404484835924882

La mine o sa trebuiasca sa treaca iarasi cateva zile pana o sa-mi revin, caci ma gandesc intr-una la ei. M-au impresionat foarte tare multe povesti de-acolo si nu stiu daca ar trebui sa ma implic mai mult sau nu. As vrea din tot sufletul sa o fac si ma gandesc la tot felul de variante cum sa fac sa-i ajut, dar mi-e si frica sa ma implic mai mult, caci deja m-am atasat f tare de multi copii de-acolo si nu stiu daca este bine. Cu siguranta stiu ca macar o data la 3 luni o sa merg acolo sa le duc cadouri si cine vrea sa ma ajute este bine venit

Olga, mamica lui David iepurasul

am plans de fericire, de admiratie pentru voi, de tristete pentru copiii de acolo... m-a impresionat ca sunt atat de obisnuiti cu chinul lor, incat nu mai au putere sa se bucure, sa aplaude, sa se manifeste nicium. stiu sigur ca in sufletul lor s-a intamplat o bucurie imensa.

Olga, ma inclin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata la prinz, tufete

Merci pt sfaturile cu/fara scutec bebestrumf si pentru asociatia de consumatori, andiaroro

Aici ploo :(

Aris, ce bine ca ai mai bagat un oki! Fii cuminte si nu te juca cu tanculetul prea mult, lasa-l in grija nasului.

Ma duc la servici, mai intru de-acolosa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Vazut. Placut. Da'trebuia sa ne faci si tu prezentarile!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Ziua buna, cucuiete!

Chato- oare pe langa moneda europeana, e musai obligatoriu sa ne lege si timpul "probabil" la fel, ca si la noi vad ca ploua de 4 zile...?Nicho de cand a descoperit ca e distractiv sa traga apa la wc, cere non stop kk...eu insist pe tema asta si el coopereaza.Dupa ce rezolvam problema, se duce la taica-sau si ii spune: "papa, a fucut pipi si kk", daca nu e atent sa ii zica bravo, Nicho se autoaplauda si zice singur, "bavoo, Nicho!".Despre interval...cam acelasi, de 2 ore. Succes!

Am vazut poze nemtesti...ce faine gagicile adulte si minore si ce scumpi piticii!...am zarit si o burtica, mmmm, si zambete largi de fericire si tinerete, iar din indiscretie...am citit si ceva comentarii la foto.

Floric- te reprofilezi, si scoti un ban de pe urmele lui Picasso..

Olishka- mereu joviala, draguta si saritoare, bravo!

Novus- va e gandul numai la distractii si vacante, Zambarici e pe aceeasi unda cu tine sper.

Aris- frumoasa semnatura, te asteptam cu noutati si mai des...acum ca fetele au inceput serviciul, iar prezenta lor pe forum e mai slaba, intram noi in actiune...ca suntem iar in concediu...he he he, vorba vine, ca eu timp am mai putin decat inainte cand il aveam doar pe Nicholas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

+

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput