Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***325***
Raspunsuri - Pagina 7
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel O intrebare: cit timp le trebuie copiilor olitari care "cer" sa se poata abtine la facut pipi cind le vine? Ca si fie-mea stie sa ceara, dar nu ma incumet sa plec cu ea fara scutec, ca nu pot opri masina cind vrea ea la pipi, si nici olita nu vreau sa o plimb prin oras (noi facem pipi la "copac", da trebuie sa fie iarba). Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
pey dc imi permiti sa zic, eu cred ca ar trebui sa te incumeti, 2-3 schimburi la tine si apoi se planifica ea singulika, si spune dinainte,iar dc umbli cu o olitza in masina ce e asa grav?
plus ca ea vrea sa stea pe olitza, deci...go for it!
pe caldura asta macar ziua sa stea cu pasarika listinita.
2-3 zile dureaza minunea, insa...e ff ok dupa, plus cand le vezi curuletu cu chilotei, iti vine sa mananci din el

o sa vezi ca in masina nu face, poate rar cand se da dupa joaca si uite...
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
iar ca interval de pus, dc nu cere ea, 2-3 ore.
mai des ff rar face, depinde insa si cate likide bea sau de copil...la inceput o pui din ora-n ora, apoi "prinzi" programul.
dc ii spui ca nu treb sa ude printesa sau ce desen are pe chilotei, ca se supara si plange, e mai interesant pt ea..
p.s.: la noi asa au decurs treburile(eu am asezat-o de la 7 luni jumate pe olitza, si a stat mereu..bine s-a mai ridicat ea..si nu facea nimik, insa acum cere ea).
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
andiaroro spune:
Mneatza la pranz
.
Mi-am dat seama ca nu v-am pus niciodata poze de la castelul nostru (e al statului, asa ca putem sa ne dam si noi propitari
). Cu ocazia "vizitei de lucru" am relizat si eu ca e pe bune seceta... Ma rog, poze-s mai multe cu gradina si fetele alese
:
http://community.webshots.com/slideshow/580297410GoMmYl?mediaPosition=1
Ca tot ati admirat-o pe Madmoazeaua calareata in episodul fotografic trecut, pot sa va spun ca a plecat de acolo pasionata de casti. A doua zi ne-am intalni cu un motociclist pedestru. Nitel obez, nitel slinos, dar cu o minunata casca la purtator. Madmoazeaua s-a oprtit extaziata in fata lui si a exclamat:
-Woaw !Cat e de frumoooos!
Nenea se fastaceste, se inroseste, se
...:
-Cine? Eu?
Niciodata n-am mai avut asa succes in fata unei fete..
Ea flutura gratios din gene si din poseta si ridica delicat un degetel:
-Nu tu! Palaria!!!!
(Palaria in franceza e le chapeau, adicatelea are genul masculin)
Monn,Magdy, Kea-Sa va fie de bine intalneala!
Scuze, uitai de rugamintea ta...ma execut.
Cate talente in gasca noastra. Propun o tabara de pictura langa un paraias ca sa se poata interveni rapid
.
Chato- Nu-ti da nimeni garanti pentru asta. Schimburi si risc...si s afie cald afara.
Mi-am amintit de nenii tai cu masina.
Daca nu ti-au raspuns, du-te repede si inscrie-te la o asociatie de prot consumatorilor ca se rez mai iute ca la tribunal.
Noi am avut o chestie de genul asta cu niste ferestrari si degeaba le-am scris io scrisoare beton (facuta de colega avocat) ca n-au reactionat.
Am avut inspiratie sa caut o asoc si am vazut ca UFC da consultatii peste drum de noi sambata urmatoare. Am platit 25 de euro inscrierea, am prezentat dosarul cu problema. Luni dimineata le-au trimis scrisoare.. Marti dimineata am primit copia scrisorii ce le-a fost trimisa si miercuri aveam in posta scrisoarea lor cu scuze si cec-ul datorat.
denisamada spune:
Frumoase pozici! 
Eu am inceput "mai intens" activitatea de la 1 iunie, asa ca sunt intr-o lipsa cronica de timp... tre sa gasesc o modalitate sa ma organizez mai bine...
Altfel... suntem bine si visam la maaaaaaaaaareeeeeeeee.
Pentru care ne pregatim de zor, sufleteshte si trupeshte. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simonapro spune:
Buna!
Olga: impresionant
,felicitari pentru tot ceea ce faci
, imi pare rau ca nu am reusit si eu sa ma mobilizez.
Andiaroro: e mortala Anastasia cu replicile ei si frumusica pe masura 
Am admirat si micutul pictor 
Noi ieri am fost la plaja, apa era super, ne-am balacit eu si Sebi, caci Lucian a stat la departare, nu vroia deloc, ca ii e frica. Nu-mi explic, l-am luat pe toate partile, dar nimic plangea cu suspine. Anul trecut nu reuseam sa-l luam din apa, se baga si imbracat si acum
Duminica venim in Galati, la niste prieteni, ce ziceti fetele din zona, reusin sa ne vedem putin?
sa aveti o saptamana frumoasa!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Ela78 spune:
Adrisimo, ai PM
Stie cineva nr.de tel al lui Adrisimo, am intrat pe mailul comun si nu mai e lista de telefoane acolo...
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Monnvas spune:
Cateva poze:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.213626422010787.55490.100000902938583&l=2b472e6776
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui simonapro Duminica venim in Galati, la niste prieteni, ce ziceti fetele din zona, reusin sa ne vedem putin? |

cu siguranta 

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Cateva poze: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.213626422010787.55490.100000902938583&l=2b472e6776 CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
Neata !!!
Am admirat pozeleeee !! vad ca FB nu e daunator muncii
ce de mamici frumoase
si copii unul si unul www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui denisamada Altfel... suntem bine si visam la maaaaaaaaaareeeeeeeee. Pentru care ne pregatim de zor, sufleteshte si trupeshte. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Si noi !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)