Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***325***
Raspunsuri - Pagina 10
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
vin cu cafeaua aromata?![]()
am admirat toate pozisoarele inclusiv cele cu bijuterii
m-am bucurat tare mult de mazarica lui aris , de-abia astept relatarile despre vitamina2![]()
olguta draga, am tot respectul pentru tine, pentru ceea ce reusesti sa faci
despre noi... nimic nou: aceeasi nebunie dimineata la imbracat cu okita (eu care am cumparat rochitelele doar de impresie, pentru sufletul meu, uite ca acum nu mai pribidesc cu spalatul si calcatul lor
), cu pusul moatelor si clamitelor ca altfel nu se poate![]()
am reusit sa trecem cu bine de otita seroasa bilaterala, fara antibiotice si alte cele grele acum incercam sa reducem polipii
- nicky parca intreba de polipi, nuu?
noi nu ne-am luat dupa semne simptome si alte-alea ci am facut endoscopie si i-am admirat in toata splendoare, am vazut evolutia (ca si cu investigatiile astea ne-am obisnuit si facem la fiecare vizita la orelist) din cate stiu eu nu se rezolva nimic cu antibiotic, noi am primit pufuri cu hidrocortizon 1 luna (nazonex) pentru a reduce inflamatia si atat
wk sunt pline cu gradini zoo/botanice, parcuri, vaporase.... asa ca somnul si mancatul il lasam pe alta data
asteptam si noi concediul dar pana atunci mai avem cateva escapade planificate asa ca sa intretinem atmosfera de vacanta

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
novus spune:
Neata !!!
Floric, eu zic sa mergi la un dermatolog sa vada ce si cum sau macar la pediatru ;
Si noi am fost ieri la pediatru deoarece tot asa i-au aparut niste bubite pe gat care si eu am crezut ca sunt de la caldura dar am vazut ca nu dispar si parca au si un varf mic alb asa ca astazi mergem si la dermatolog deoarece se pare ca nu sunt de la caldura doar, s-ar putea sa fie ceva viral sau o alergie la ceva dar nu stiu la ce 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
floricule - si la noi au aparut bubitele de la caldura/transpiratie
s-au itit de wk trecut pe spate si piept
ne tratam intensiv cu fasuri cu apa termala, mixtura mentolata o pastrez pentru situatii mai grele(daca da semne ca o deramjeaza prea tare)
dar... nu arata ca bubitele de la varsat de vant; e o fff mare diferenta
poate ar trebui sa-l vada un dermatolog totusi
pupam rareselul bubilicios
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Dodo-pui spune:
tufete,
acum la noi e aglomerat cu serbari ,concursuri si prima sedinta cu doamna invatatoare.
Azi e prima zi cand am lasat-o pe Isabella fara "pepi"(scutece)are" o groaza de treaba" da "tei"(chiloteii clasici nu tip scutec)jos daca am indraznit sa o ajut ii da jos iar si-i aseaza singura..in fata ,caci la spate sunt sul
Am intrebat-o ce vrea sa aibe pe ea a zis "teii"
deci de acum am alta treaba de alergat sa spal si sterg dupa ea
..dar daca fata-i hotarata ce pot face![]()
Nicky nu am experienta,nu stiu ce sa te sfatuiesc
Floric daca esti ingrijorata mergi la pediatru (dermato pt copii mai are BR?).
Vazut poze din "nemtia" toate sunteti f dragute dar Kea radiaza
Aris
felicitari pentru samburel
all
PS:nu are sens sa intreb la care mergeti....cred ca nu la cea Neagra...sau ma insel?!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
ramona7575 spune:
Buna fetili,
Ma asez si eu la o barfa mica chiar daca imi fierb capsunile pe aragaz trag nadejde ca sotul nu le arde.
Dodo - felicitari pentru reusita cu Bogdan si bafta la olitza, noi ne laudam ca facem la olitza iar noaptea putem renunta la pampers, nu mai face deloc in el de 2 nopti
... ne tot miram cum de se abtine toata noaptea
... e cam nasol ca nu zice nici "pipi" nici "caca" doar prin semne
... e lenes la vorbit, spune o singura data cuvantul apoi nu-l mai repeta.

Am vazut intalnirea de la "nemti" si ma bucur ca si peste granitza ati reusit sa va vedeti, la mai multe intalniri si bafta Monica la o alta bursa 

Flory- sunt si eu de parerea lui Novus sa mergi la medic, daca zici ca stau ascunse acele bube...
Denisa, mereu ma minunez de evolutia cornuletului, acum e incurcata si cu dragostea, precoce fata ai
...
Niky si Geanina- poate gasiti un forum pe tema "polipi"
Noi am venit de la tara cu bronsiolita acuta
, am fost la doi pediatri, prima (o speriata )ne-a trimis urgent la spital pentru internare, cum nu mi-a placut ideea am mers la a doua ceva mai relaxata, mi-a dat tratament acasa si facem aerosoli + siropuri , antibiotic NUMAI daca face febra.
El e foarte energic, mananca bine doar ca respira mai greu si tuseste (simptomele s-au mai atenuat de cand cu tratamentul). Mi-a fost frica de spital , am auzit ca intri cu una si iesi cu doua chiar trei boli
.
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Floric daca esti ingrijorata mergi la pediatru (dermato pt copii mai are BR?). |
Nu. Nu are. Doar pediatri.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Bianca2503 spune:
Hello la naiba,
am intrat si eu pe aici sa mai semnez condica din cand in cand.
se pare ca majoritatea intra in atmosfera de concediu. lucru foarte bun de altfel.
Noi suntem ok, la gradi e bine, la birou e bine (am numai baieti colegii asa ca ma intele de minune cu ei).
Pupam
novus spune:
Daaaa, atmosfera de vacanta pe aici !!!
Noi am fost la dermatolog, verdict:sudamina, deci de la caldura, ne-a dat niste prafuri ce trebuie preparate la marmacie si apoi crema Cicalfate de la Avene
In rest, am intrat in UE, ca ploua si la noi ![]()
Dodo-pui spune:
tufete
si Isabella e rea de caldura ...anul trecut cel putin m-am speriat ...am fost in farmacii sa caut CALAMINE si mi-au spus ca numai exista...e adevarat??Voi ai cautat/gasit?
Se vede ca a venit vara si se sta la aer sau pe la munca...nici o pagina scrisa intr-o zi...cand in mod firesc se scria un capitol
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
novus spune:
Neata !!
Dodo, eu am gasit anul trecut Calamine, daca vrei caut si iti trimit si tie 
!!
La noi e vreme buna
!!!