Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***325***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

de fapt si trebuia adaugat [url="http://www.biblios.ro/carti/autor/1/Kay%2BKuzma?view=list"asta[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

La multi ani Dyanna27!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Apropo, ai vostri ce program nocturn au? ce preocupari?

preocuparea majora e sa vina din patul lui din camera lui in patul nostru in camera noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Sunt franta de oboseala, dar tot nu m-am lasat pana nu am descarcat pozele de aseara de la intalnire, unde m-am simtit extraordinar cu fetele si ghioceii, eram sigura ca o sa am senzatia ca le cunosc de foarte mult timp.

idem imi pare rau ca timpul a fost scurt si tot pe fuga dupa pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Cam putin scrieti, dar vad ca toate sunteti cu activitati.

Am vazut poze cu frumoasa Ariana, cu elegantosul Rares si mamica lui cu noua ei silueta ce ii vine tare bina

Am mai vazut poze cu Ana, care chiar este delicioasa si ma topesc dupa ea. Pisik multumesc inca o data ca ati stat cu copiii mei si sper ca nu v-au stresat prea tare Imi pare rau ca iarasi este bolnava Ana. Si lui David a inceput iarasi sa-i curga nasul, doar 1 saptamana a fost sanatos. M-am saturat tare si eu.

Ma bucur ca fetele fac intalniri. Foarte frumoasa intalnirea de peste granita. Bravo fetelor!!! Sunteti toate minunate si copilasii vostri deasemenea.

Mi-a placut si intalnirea din Galati. Ghiocei tare frumosi pe care nu ii mai recunosti

Ne pregatim si noi de intalnirea cu fetele la mare in Grecia. Din pacate noi o sa plecam cu 2 zile mai tarziu caci avem evenimente de la care nu putem lipsi. Dar sunt bune si 7 zile de plaja.

Floric, la Braila nu cred ca vin curand, atunci am avut doar un eveniment. Dar cine stie, poate mai intra ceva prin zona

Rochia de nasa inca nu mi-am luat-o. Am fost la un designer din Ro cu rochii f fiane, mi-am luat masurile ca sa-mi zica apoi barbata-miu ca nu-i place deloc, caci i s-a pus lui pata pe un model de rochie. O sa-i fac pe plac caci de obicei nu are astfel de iesiri si chiar ii place tot ce imi iau. Astazi am fost la un alt atelier si inca nu am gasit nici macar materialul. Nu stiu cand o sa-mi termin rochia...

Fug sa culc copiii.

Pupici

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buhuhu!

Am terminat lucrarea (ma rog, mai trebuie un pic periata), acum pot sa plec la maaaaaaaaaareeeeeeee!!!!

Mai aveam kestii de comentat, dar tre sa ies... ca se apropie ora de trezire a printzesei...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!!

Si eu am intrat in febra pregatirilor pt mare adica nu mai am chef de munca
Ieri am fost si la cumparaturi, am luat chestii pt plaja, adica lotiuni, barcuta si bere
De maine sunt in concediu, plecam la Timisoara unde o sa dormim si apoi dimineata catre Grecia !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cand mergeti la mare, tufete tucucuiete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete
Novus concediu placut la greci

Concediu placut tuturor!!!!!

noi am avut ieri serbarea de sfarsit de gradi,prima sedinta cu parintii pentru cls1 .....si nu doar...a fost o zi frumoasa/grea/obositoare

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

La multi ani Dyanna27!!!

La multi ani cu intarziere si de la mine!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput