Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***325***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

hy. pe fb exita o pers Tania Puscarau care are 2 fete tiana 2ani si sofia cateva luni, cine stie cine e? a scris in grupul nostru de DC"hei mamici...nu sunteti prea active aici......".

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumim fetelor!

Da, sunt mandra si mi-e tare draga. Acum, din pacate, sunt si ingrijorata. Joi plecam la mare si la 14:30 Ana avea febra 38,9. Iarasi tuseste si haraie. Am senzatia ca defapt nu i-a trecut niciodata, pt ca mi-a mai tot zis Buni ca cat a stat cu ea sambata trecuta a harait si am mai auzit-o si eu. Nu mai pot, de aproape 3 luni tot asa o tinem, nici nu mai stiu ce nu am bagat in ea. Am fost deja la 2 doctori, nu vreau sa ajung chiar din dr in dr, pt ca fiecare iti spune altceva si iti da tratament diferit, de zapacesti si copilul, te ametesti si tu

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Tocmai de aceea eu am apelat la homeopatie...functioneaza la radacina daca o iei din timp si nu in suprafata asa cum e cea traditionala, care impinge inapoi tot raul pe care corpul nostru trebuie sa il elimine, ca dupa ceva timp sa iasa iar la suprafata sub aceeasi sau alta forma. De ce nu incerci si tu cu Ana?
Spre exemplu eu lui Nicholas la febra de 39..si chiar 40, chiar daca a durat 3 zile, i-am dat granule de Silicea 6 ch,febra si-a facut demersul ei, corpul a eliminat raceala,iar Nicho este ok.Sper sa nu te superi ca am indraznit sa iti sugerez alta cale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Va multumesc tuturor pentru urari

Sunt franta de oboseala, dar tot nu m-am lasat pana nu am descarcat pozele de aseara de la intalnire, unde m-am simtit extraordinar cu fetele si ghioceii, eram sigura ca o sa am senzatia ca le cunosc de foarte mult timp. Mai multe relatari sper maine de la munca.
https://picasaweb.google.com/symona0323/IntalnireGhioceiSudEst?authkey=Gv1sRgCJfllIzR7tH_JQ# si alte cateva de prin luna iunie:

https://picasaweb.google.com/symona0323/Iunie2011?authkey=Gv1sRgCKHBt5bJt4i-GA#

Noapte buna

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Frumoasa intalnire.

Mai sa nu o recunosc pe Maria...ce s+a schimbat, e domsoara bine.

Oli, cand mai vii la Braila (pe 19 vine Andreea B. si ma gandeam ca ai putea sa o insotesti)?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!!

Dupa un wkd prelungit si plin de evenimente mondene, m-am trezit tare tare greu astazi dar m-a mobilizat gandul ca de joi sunt in concediu !!!
Vineri am fost si la circ, Ada a fost super incantata de animale dar mai ales de popotam pe care l-am vazut la menajerie ca nu a avut chef sa intre in scena

Pfff Pisik, sanatate multa va doresc !!! si eu aseara mi-am facut inventarul la medicamentele de luat in concediu dar sper sa nu le folosesc, ca mi-e tare urat de raceli si iar raceli

Am apuc sa vizionez pozele lui Floric cu nuntasii de seama si ale lui Pisik dar fara filmuletele, e super expresiva Ana

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata

Nici eu n-am recunoscut-o pe Maria. A facut pleata! Ce sa zic, toti au crescut, gemenutii is tare finuti, Dragos si-a pastrat ochii albastri , iar mamicile pe masura. Iar picii Simonei par muult mai mari.

Nicky, mutare usoara!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele, am un somn....de curg de pe scaun. Si nici vremea nu ma ajuta. Se pare ca in sfarsit si Braila a intrat in UE

daca nu ma trezea mama dimi, la 7, cred ca dormeam si acum. Ma foit Rare toata nopatea. A baut apa. Apropo, ai vostri ce program nocturn au? ce preocupari?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
buna cafeaua.
frumoase poznele, Simona ce bine de tine..chair asta vb cu colegii la birou, vreua sa fiu ca Robinson pe plaja sa zac asa pana in octombrie, o fi bine?
Toti shtrumfii sunt mari si frumosi...care mai de care cu moate fara moate, si ce se poarta? baboane=baloanele!
o zi usoara.(de vineri stau acasa, ieri liber, ce sa mai wk prelungit de tot!)
p.s.: noaptea rar bem apa..in rest ne foim, de obicei se baga de tot in mine...si-n tac-su nema, adika eu dorm pe o fasie gaza.

asteptam pareri...

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Fetelor va recomand cu caldura "ascultarea de bunavoie" de Kay Kuzma...e super, pe mine m-a calmat, plus ca da si exemple...
ce sa mai un ghid pentru parinti. excelent.

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput