Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***325***
Raspunsuri - Pagina 19
bebe_shtrumf spune:
Neatza!
fetelor distractie plakuuta la greci, e super super...sa va si bronzati mamicilor, nu numai sa alergati shtrumfii![]()
eu treb sa ma gospodaresc cu lotiune anti tzantzari-pt Delta, deci...cred ca anul asta o ung, sa vedem ce gasesc.(anul trecut nici eu nu m-am uns de frica sa nu inhaleze ea).
iar pt plaja moi exclusiv o sa-mi iau ulei de masline, nu te inrosesti, te bronzolezi fumos direct.
Arianei ii dau cu factor protectie 50, ca anul trecut din afara lotiunea si i-a mers bine bine.
bine ca vb de concediu, mai am 1 luna jumate
nu-i corect...
bag o duska de cafia sa ma trezesc.
p.s.: olishka pe ce culori se mai merge anul asta?
ca-s si eu nasa in toamna, de botez...sa ma inspirez 

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Cand mergeti la mare, tufete tucucuiete? |
Vineri suntem asteptati acolo cu berea la rece :))
Voi ce mai faceti de nu mai dati un semn de viata ??
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf iar pt plaja moi exclusiv o sa-mi iau ulei de masline, nu te inrosesti, te bronzolezi fumos direct. |
dar factor de protectie O, ceea ce nu prea e recomandat asa ca mai ia o crema si pt tine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Neata fetelor,
vad ca va pregatiti de concediu.
Cum la noi in club se gaseste raspuns la toate vin si eu cu intrebarea:
unde pot face niste traduceri din engleza in italiana, franceza, spaniola, germana, rusa si portugheza IEFTIN? am 12 pagini de word. Costa cam 30 ron/ pagina la firmele specializate. stiti pe undeva mai ieftin?
multu
anamariame spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Neata fetelor,vad ca va pregatiti de concediu.Cum la noi in club se gaseste raspuns la toate vin si eu cu intrebarea:unde pot face niste traduceri din engleza in italiana, franceza, spaniola, germana, rusa si portugheza IEFTIN? am 12 pagini de word. Costa cam 30 ron/ pagina la firmele specializate. stiti pe undeva mai ieftin?multu ![]() |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Neata fetelor, vad ca va pregatiti de concediu. Cum la noi in club se gaseste raspuns la toate vin si eu cu intrebarea: unde pot face niste traduceri din engleza in italiana, franceza, spaniola, germana, rusa si portugheza IEFTIN? am 12 pagini de word. Costa cam 30 ron/ pagina la firmele specializate. stiti pe undeva mai ieftin? multu ![]() |
Neata tufete!
Io-s racita cobza :((
Bianca, incearca sa le faci aici
http://translate.google.fr/
chatonel spune:
Novus, si Izia e indragostita de "popotan" si chiar i-am luat unul sculptat in lemn, pe care il plimba/pupa mereu. 
olishka spune:
Salutare!!!
Noi ne-am trezit jumatate de ora in urma, caci am avut mai multe treziri nocturne 
Ce atmosfera de concediu, abia astept sa ajungem si noi, sper doar sa ne facem bine ca sa nu stam izolati pe-acolo.
Bebeshtrumf rochia mea o sa fie bej mai inchis cu un cordon rosu in talie si papucei rosii ![]()
Sper doar sa iasa asa cum mi-o doresc (eu si barbata-miu
)
Chato mersi de link, dar mi-am gasit deja un atelier, dar sunt faine creatiile de-acolo, bune de tinut minte 
Fug la farmacie sa fac un stoc nou de medicamente 
Va pup
Olga, mamica lui David iepurasul 

Floric spune:
Dodo, ce frumos si emotionant suna..."prima sedinta pt clasa I"...BRAVO!
Fetele, vacanta minunata, vreme taman buna si sa va intoarceti sanatosi, fara evenimente.
Noi am fost la o alta serbare de gradinita, la finutza mea. Rares nu a fost prea incantat ca nu a avut un rol aparte dar a rezistat eroic. Pun poze imediat.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel