Prietene la bine si la greu - 122
Raspunsuri - Pagina 8
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
Licurix, ai incercat sa o readormi? la noi da semne de trezire dupa o ora jumate , dar daca sunt pe faza mai doarme inca o ora cel putin Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
si la noi se mai intampla de astea ...de regula,tine faza si readoarme...mai sunt si exceptii..
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro bai, eu is transpirata toata (de emotie si de invartit prin casa)Sabina mea s-a gandit ea asa sa se joace cu cheile de la casa + cea de la masina (sunt prinse impreuna) si cand a terminat le-a pus bine de am cautat prin toata casa vreo juma' de ora...erau la fundul unui sac cu jucarii ...ma gandeam acu' sa ma apuc de scotocit prin gunoi ca poate i-a trecut prin minte ca nu mai e nevoie de ele si le-a aruncat [emoticon care se sterge pe frunte] edit: si eu stau la rand pt iconita de la actiunea 3 sate Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
floricik spune:
Helouuuuu!
Mi-am bagat nasul zilnic pe aici dar nu am avut timp sa scriu...ma bucur ca am treaba, nu ma plang.
Maine plecam la zburlita si nu mai am rabdare deloc. Abia astept sa o vad, sa ne pupacim si sa facem nani impreuna.
Dankutza , Ema bea Nestle 1plus.
Miany, ti-am admirat feciorul. Tare-i simpatic si harnic Chiar ieri am luat si noi leagan pt Ema exact cum are David...imi faceam griji daca o tine, dar vad ca la voi e ok.
Smara nici nu stii ce ma bucur ca sunteti ok. Sa stai cumintita in pat , sa tii fata la caldura.
Ancutza invidie pe mine maximaaa Ce-as fi vrut si io asa o intalneala... PS:Mai si voi sunteti fani Guess who ? Ce melodie, Manifest? Hai ca fetele noastre sa fac impresari ceva ca se pricep la muzica...nu ai vazut ce in voga e acum in Europa Mr Saxobet ?? Pai cand dansau ele pe melodia asta...
Licu Ema se culca pe la 21:30, se trezeste pe la 7:30-8:00 si la pranz doarme 1 ora sau maaaxim 2 ore.
Raluci, fara emotii maine , da?
Mi-am adus aminte ca in week-end mama isi cauta cheile de zor si nu le gasea. Le-a gasit tati la gunoi...oare cine a avut asa inspiratie??
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
Andrecluj spune:
Licu Si eu ma declar capiata de programul de somn, dar din alte motive. De cateva zile zana nu mai doarme dimineata, in schimb dormea la pranz, insotita de bunica-sa, 3 ore. Azi a dormit 2 ore de dimineata, singura, si acum doarme de aproape 2 ore. Alteori ii ajunge o singura ora la pranz, daca nu sare careva sa o mangaie e treaza, vesela si bine merci. Insa apuc sa fac tot mai multe pe langa ea, imi amintesc cum ma plangeam ca nu pot face absolut nimic. Acum ma lasa sa fac aproape orice, in afara de calculator. Sigur, are momentele ei, imi programez trebuirile pe dimineata, cand e bine dispusa, seara ma lasa mai greu. Off, nu cred ca te-am ajutat. Danku Chiara bea Humana junior drink. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
cristina_boc spune:
citat din mesajul lui miany75 sper sa imi iasa...pentru cine are timp si chef miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Ce dulce e blondinul.
Sincer, eu am crezut ca pui ceva reteta de prajiturica..........
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui floricik Ancutza invidie pe mine maximaaa Ce-as fi vrut si io asa o intalneala... PS:Mai si voi sunteti fani Guess who ? Ce melodie, Manifest? Hai ca fetele noastre sa fac impresari ceva ca se pricep la muzica...nu ai vazut ce in voga e acum in Europa Mr Saxobet ?? Pai cand dansau ele pe melodia asta... Mi-am adus aminte ca in week-end mama isi cauta cheile de zor si nu le gasea. Le-a gasit tati la gunoi...oare cine a avut asa inspiratie?? Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 |
daaaa, si noi dansam pe guess who, pe melodia www.youtube.com/watch?v=kWNIdz5TSaQ" target="_blank">tot mai sus
se pare ca e la moda ascunsul cheilor...e o etapa standard in evolutia lor , deci Andre de unde cumparam brelocul ala cu bipait ?
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Brose pare ca e la moda ascunsul cheilor...e o etapa standard in evolutia lor , deci Andre de unde cumparam brelocul ala cu bipait ? |
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_boc
Ce dulce e blondinul. Sincer, eu am crezut ca pui ceva reteta de prajiturica.......... Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009 POZE |
n-am gasit alta formulare pe moment...sorry ca te-am indus n eroare s ti-oi fi facut ceva pofta..ms de aprecieri!!
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Acu', sa vedeti voi ce vad eu cand nu imi aud gandurile: Baietelul din carut scoate capul si face din mana Fetitita de ce nu? |
rares - living on the edge