Prietene la bine si la greu - 122

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

noi bem Junior 1+ de la nestle si Lv la gris,cereale,etc si uneori cate un pahar simplu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ma bag si eu ca musca in lapte, si spun ca alex nu bea decat tztz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

ma bag si eu ca musca in lapte, si spun ca alex nu bea decat tztz

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

La noi a secat productia proprie de laptic(Eu cred cu tarie asta chiar daca Mihnea spune Da categoric daca il intreb daca mai e laptic). Completam cu LV

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

dankutza Calin bea milumil 1+ si in curand va bea de vaca, daca ii va place
Gabitza am mai auzit la cineva faza cu cheile de la masina in boxa unde incapea fix mana copilului si stateau la mila lui sa le dea cheile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

eu am rasturnat boxa aia,am scuturat-o bine si a cam cazut totul din ea...mai e ceva,nu-mi dau seama ce,probabil vreo jucarie. Am varianta sa o desfac din suruburi ca sa ma lamuresc,dar nu ma grabesc.Deocamdata nu pare sa-mi mai lipseasca nimic,dar cine stie...?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

lapte de vaca mai de la covalact mai de la vaca din sat si lapte de capra bio din cand in cand

Laura multumim si felicitari

da nasoala asta cu cheile si eu le-am gasit intr-o jucarie

Gabitza nu te mai stresa, Dragos nu are chef de somn azi

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dankutza, la noi incerc sa ii dau lv, care deocamdata nu il serveste decat cu maree mare dispret. LP am tot ocolit sa ii dau, si acum la varsta asta nici atat nu i-as mai introduce.

Cine mai e ca noi si doarme doar o ora la pranz pe zi???Cu trezirea la 6.30-7 si culcarea seara la 21?? Ma tampeste fii-mea, desi o scot dimineata afara, ea tot o ora doarme la pranz, nu apuc sa mai fac nimic pe langa ea..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

David bea Junior 1+Nestle si LV in combinatii si cate putin simplu (pana la 50 ml,ca nu vrea mai mult)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Dankutza, la noi incerc sa ii dau lv, care deocamdata nu il serveste decat cu maree mare dispret. LP am tot ocolit sa ii dau, si acum la varsta asta nici atat nu i-as mai introduce.

Cine mai e ca noi si doarme doar o ora la pranz pe zi???Cu trezirea la 6.30-7 si culcarea seara la 21?? Ma tampeste fii-mea, desi o scot dimineata afara, ea tot o ora doarme la pranz, nu apuc sa mai fac nimic pe langa ea..

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Licurix, ai incercat sa o readormi? la noi da semne de trezire dupa o ora jumate , dar daca sunt pe faza mai doarme inca o ora cel putin

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Licurix, ai incercat sa o readormi? la noi da semne de trezire dupa o ora jumate , dar daca sunt pe faza mai doarme inca o ora cel putin

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Exact asa este si la noi. Daca sunt pe faza de cele mai multe ori reusesc sa il mai pacalesc.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 14+

Mergi la inceput