Prietene la bine si la greu - 122

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna tuturor!!

eu ma confrunt cu migrena nasoala rau ,asa ca nu sunt f.comunicativa...

Smara ma bucur ca v-ati intors acasa tot 2in1 ;Gynipral am luat si eu ,cand am avut contractiile dureroase,din pacate la mine nu au functionat nici pastilele ,nici perfuziile...am nascut la aproape 35 saptamani...; iti doresc multa sanatate si sa ajungi cat mai aproape de termen (cel putin)

Ionela asa aveam si eu de gand :sa spal,sa calc,putina curatenie...noroc cu nasa lui David,care m-a sunat ieri sa ma atentioneze ca e sarbatoare...

Ancutza fain ca v-ati distrat si sa stapaniti sanatoase cadourile!!!

Raluci e mortal "CTC-istul" !!! asteptam cu nerabdare sa vedem ce se ascunde in burtica!!! Bafta maine!!!

ma duc sa ma droghez cu neste cofeina..poate ma lasa migrena pacatoasa

toata gascha!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ziua buna si Cristos s-a inaltat!!

Vin si eu cam greut da vin, sunt sfarsita, dimineata am revenit eu la scos cupila afara, ca ajutoarele...s-au 'imbolnavit', minunea nu a tinut mult.
Smarandita, stai binisor la orizontala, si cumintica, vrem fetitza la termen, inteles?? Ai ajutoare cu Timi? sau poate sa se ocupe sotul de el?
Raluci, las emotiile, eu te astept cu caruciorul
Ionela, m-ati amuzat tare voi cu iefcinciu de dimineata, eu ma chinuiam la ora aia sa imping la trici printre borduri si gropi..
Ancutz, ti-am zis eu ca is tare invidioasa pe voi, dupa ce ca stati in oras frumos tare, mai faceti si intalneli mistoo!!

Da..si i-am luat a doua olita lu fiimea(una clasica, de aia simpla), si pe asta o plimba si si-o pune in cap, se baga cu picioarele in ea..Nu vad sa o dezvat de pampers vreodata

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna ziua si de la noi,

Dau o cafea, una slabuta, sa putem dormi la noapte ( eu inca visez la o noapte de somn)........ sau mai bine un frappe rece.

Ancutza, tare faine cadourile de la DC. Iar Sabi e o papusica tare scumpa.

Raluci, mare inspector Bubu, E tare dragalas.

Si eu sunt prin zona, tare greu cu scrisul asta, si mai ales ma tot gandesc sa va zic sa nu va zic.
Stati linistite, nu-s gravi, nu asta era de spus, ci cata prostie (nu gasesc alt cuvant, desi ar fi destule pentru a ma caracteriza) pluteste in jurul meu.

Am fost in we la tara, ca deobicei, si am taiat un porc (mai am soric pentru doritoare......). Andrei a fost foate racit (muci, febra), a dormit foarte prost: sambata trezit la 6, primul somn intre 10 si 12. Dupa ce s-a trezit , pentru ca mai aveam de pus niste carne in pungi l-am lasat sa se joace singur prin curte. La un moment dat s-a urcat in masina, ca era usa deschisa, iar eu am stat linistita ca era la 2 metri de mine si-l vedeam. Ca sa nu lungesc mult povestea, l-am scos de acolo aproape lesinat, ca masina e neagra, si cred ca erau vreo 60 grade acolo. Imi vine si acum sa ma bat cu capul de pereti, cand ma gandesc ce linistita am stat, fara sa ma gandesc ca masina supraincalzita nu este un loc sigur de joaca pentru copil.

Desi pe balcon nu il las, din acelasi motiv, ca e foarte cald acolo cand bate soarele, la masina nu m-am gandit.

Lyly, imi pare rau ca inca va luptati cu DA. Lui Andrei i-au disparut petele, odata cu aparitia verii, zic eu.

Ne luptam in schimb cu niste bubite rosii, care apar in jurul gatului. Azi am citi la un topic ca pudra mentolata nu este recomandata, si tocmai ma gandeam sa-i iau. Va mai luptati careva cu bubite?

Andrei doarme, soacra face mancare, iar eu n-am chef de nimic. Am fost azi in oras sa-mi caut o rochita pentru nunta surorii mele, si n-am vazut nimic. Am una de rezerva, nu sunt asa stresata, dar in schimb nu gasesc nimic pentru Andrei. Am visat pentru el pantaloni scurti cu bretele, camasa si papion. N-am gasit nimic. Problema mea este ca nici macar pantalonasi cu vestute si camasa cu papion nu gasesc marimea lui. MAi caut.

Va urez o dupa-masa placut, m-am hotarat sa putin langa Andrei.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

De ce sa nu fie ok? Sigur ca poti sa pui ce poze vrei . Nu stau cu ochii pe tine, eram in zona ...

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura daca tot esti prin zona mi-am amintit de iconurile de la 3sate si ti-am dat un PM

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

vreau sa ma laud nitel cu intalnirea DC de ieri 1 Iunie la Piatra Neamt

am avut si sponsori care ne-au oferit prajiturele si sucuri Teddy, am primit si cadouri de la , am avut si un fotograf profi de la care asteptam pozele

a fost SUUUPPPEEERRR

felicitari !!!!

Laura bine ai trecut pe la noi . Felicitari pentru actiunea de ieri!
(si eu astept iconitza)

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

bai, eu is transpirata toata (de emotie si de invartit prin casa)

Sabina mea s-a gandit ea asa sa se joace cu cheile de la casa + cea de la masina (sunt prinse impreuna) si cand a terminat le-a pus bine de am cautat prin toata casa vreo juma' de ora...erau la fundul unui sac cu jucarii ...ma gandeam acu' sa ma apuc de scotocit prin gunoi ca poate i-a trecut prin minte ca nu mai e nevoie de ele si le-a aruncat

[emoticon care se sterge pe frunte]

edit: si eu stau la rand pt iconita de la actiunea 3 sate

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Eu nu pricep e are Dragos de nu adoarme,ca de obicei.I-am culcat la 13 cade obicei, Eva a smocait un pic suzeta si gata...doarme de o ora juma.Eiii, Dragos de atunci tot canta prin patut....i-am dat si un bibe cu Lp ,poate adoarme.De unde, l-a papat si a reinceput cantatul. Eu l-as lua de acolo,dar el sta la orizontala si canta...paca nu-mi vine sa-l iau....plus ca nu face deloc galagie,e in surdina.... dar nu adoarme ....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

eu mi-am gasit cheile mele indesate bine intr-o boxa(de la DVD...are un orificiu central circular,tocmai pe masura mainii Evei)... dupa cateva zile, deja renuntasem si epuizasem toate variantele.... am facut un soi de curatenie si am doborat boxa,am auzit zornaieli.Pe langa niste rate de plastic,piese Lego erau si cheile....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

eu mi-am gasit cheile mele indesate bine intr-o boxa(de la DVD...are un orificiu central circular,tocmai pe masura mainii Evei)... dupa cateva zile, deja renuntasem si epuizasem toate variantele.... am facut un soi de curatenie si am doborat boxa,am auzit zornaieli.Pe langa niste rate de plastic,piese Lego erau si cheile....

mami de gemenasi

poze

pfoai .
bun de scris aici, ca cine stie cand ne vine randul si sa stim pe unde sa mai cautam

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Doamnelor, ce lapte le dati la fulgusori?

Eu nu stiu ce sa-i mai dau si vrea sa un sondaj.

Mersi de raspunsuri.

Mergi la inceput