Prietene la bine si la greu - 122
Raspunsuri - Pagina 5
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Raluci, nu te dai singura pe forum. Eu am zapacit "ief cinciu" din lipsa de ocupatie Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu |
hai sa-l zapacim impreuna
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 11+
many_bani spune:
Smara, ma bucur ca esti acasa si fa ce trebuie sa faci ca totul sa fie bine
Raluci stiu ca tu glumesti si mai stiu ca indiferent de culoarea caruciorului este un copil dorit si va fi foarte iubit, asa ca te asteptam maine cu vesti excelente
Ionela noroc cu tine, si eu aveam in plan spalat si multe altele, am aflat tot la cafea, o beu cu voi, prietenele.
Ma duc sa trezesc copilul ca la 11 trebuie sa fiu la coafor si trebuie sa-l las hranit si schimbat.
raluci_b spune:
Cum le zici tu ma Many ma ciufuleala placuta
am cateva poze de ieri, pe Matei nu l-am prins in poza primit ca data viitoare sa nu-l mai ratez 1 Iunie
si altele de pana acum
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 11+
Ancutza_Bro spune:
salut, ce faceti?
la noi ploua tare
vreau sa ma laud nitel cu intalnirea DC de ieri 1 Iunie la Piatra Neamt
am fost la un loc de joaca foarte fain (intrarea sponsorizata de DC), Sabina a fost de comitet, am lasat-o singurica in multimea de copii si s-a jucat frumos, nu s-a miorlait, nu s-a lovit, doar mai venea din cand in cand un supraveghetor cu ea in brate ca nu o lasa pe fata cu pictatul copiilor sa isi faca treaba, s-a bagat de vreo doua ori in vopselele ei
am avut si sponsori care ne-au oferit prajiturele si sucuri Teddy, am primit si cadouri de la , am avut si un fotograf profi de la care asteptam pozele
a fost SUUUPPPEEERRR
culc mandruta si revin
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro am avut si sponsori care ne-au oferit prajiturele si sucuri Teddy, am primit si cadouri de la , am avut si un fotograf profi de la care asteptam pozele a fost SUUUPPPEEERRR culc mandruta si revin Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Ce gospodina-i fiica'ta! Nu la jucarii, la Ariel s-a infipt prima data. Te-ai scos!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Ce gospodina-i fiica'ta! Nu la jucarii, la Ariel s-a infipt prima data. Te-ai scos! Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
bai, tu stai cu ochii pe mine ca pe butelie? ... nik nu pot sa misc
glumesc, stii doar
(daca nu e ok sa pun poza o scot, doar sa-mi spui ca nu ma supar, da?)
Laura25 spune:
De ce sa nu fie ok? Sigur ca poti sa pui ce poze vrei . Nu stau cu ochii pe tine, eram in zona ...
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Laura25 De ce sa nu fie ok? Sigur ca poti sa pui ce poze vrei . Nu stau cu ochii pe tine, eram in zona ... Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
si cum zona ta e tot forumul DC, nu ar trebui sa ma mir
ps: am adormit copilul in 3 min cred ca e record
lumi_calin spune:
Hristos s-A Inaltat!
Smara ma bucur ca sunteti acasa tot 2 in 1. Sa mai stea fetita la caldurica cat mai poate. Niste contractii am experimentat si eu de prin luna a 7 a. Tratament tot cu Gynipral(1/2 la 6 ore parca???? sau la 8 ) si no-spa(3 pe zi). Nu mai stiu cate zile, imi aduc aminte ca nu mai erau asa dese si parca nici dureroase, si am ajuns la 40 de saptamani si nu mai voia el ... Sanatate in continuare si lasa lumea sa vb ce vrea ....
Raluci super copii, super poze. Lasa emotiile.... pe maine
Ancutza Sabina e o dulce
Ma duc sa fac mancare(mazare cu carme de pui) ca se trezeste pitikul ..........
o zi buna !!!
Ancutza_Bro spune:
am uitat sa va spun ca am eu numarul de telefon al Smaranditei
cine il vrea sa-mi dea PM (edit: asta daca e si ea deacord sa-l dau, bineinteles)
ps: Raluci am votat Muntenasii
te astept cu nerabdare maine de la eco sa ne dezvalui misterul caruciorului