Prietene la bine si la greu - 122

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Dana, la noi e fara lapte, nu il pasioneaza subiectul... ocazional ii dau ce lapte am in frigider (Dorna, UHT, 1.5%, 3,5% ...).

rares - living on the edge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Miany, Dana, stau mereu langa ea la pranz cand doarme, uneori crosetez, uneori doar stau, si pandesc cand se trezeste poate o readorm...dar foooarte rar , extrem de rar readoarme. Se ridica in fund de obicei si incepe maraiala, nu mai vrea sa doarma si pace.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

uof, repede-repede, ca nu mai apuc sa fac nimic...

Ionelo, nu puteai sa scrii si tu mai dimineata .
Pana ai postat tu, eu am calcat rufe ... eu care nu calc ever, ca tot vorbeati zilele trecute, m-a gasit de Inaltare . Si eu le intind cu mare arta la uscat si apoi le impaturesc cu grija sau le pun pe umerase, doar-doar n-o vedea nimeni ca n-am pus mana pe fier. Calc numai chestiile musai. Si de sarbatori. ca azi .

Raluci asteptam berea de maine seara

Lumi cum ai facut mazarea? ca am fiert si eu o olicica si maine dimi tre sa-i fac ceva sa s-o putem manca.

Miany David e un frumos dar stii asta deja. Sper ca ti-a trecut capatana, rele sunt migrenele astea, as fi vrut sa nu te inteleg .

Cristina ce faza!!! Bine ca ai spus, uite si asta e de notat, sa nu mai pateasca si altcineva.
Si Iulian a avut vreo saptamana bubite, exact cum zici, in jurul gatului. Am vrut sa-l dau si eu cu pudra sau ceva, dar am tot amanat si au disparut. Daca pot sa-mi dau cu parerea, nu l-as da pe Andrei cu alergiile lui, ca poate inspira praf de ala de la pudra... vezi doar sa aiba chestii de bumbac pe el si sa nu-l roada nimic nimic pe la gulere.
Daca vrei, camasa alba iti trimit eu. Papion ii faci tu in casa si mai ramane sa-i gasesti pantaloni. Ma uit maine sa vad ca am sigur camasa alba asa cum tin minte.

Dankutza noi lapte de capra si lapte de vaca. Mai des vaca.

Licu Iulian baga 3 ore la pranz, dar cam cu 2 treziri. Prima e la 1-1,5 ore si daca l-as lasa, nu ar readormi singur. Si e clar ca-i trebuie si restul de somn. Stau pe langa el si cand face ochi, hop intervin. SI cum s-au imbolnavit ajutoarele? de ce boala?

Floricik drum bun si pupa Zburlita si de la noi

Andre buna investitia chineazeasca

intrebare de 10 puncte: cine vine sambata dimineata (adica intre cca 10 si cca 12) la o intalnire in Herastrau? pls raspundeti, ca daca nu vine nimeni, sa stiu sa-mi fac si eu ceva program pe undeva.

gata, paaaaa

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Smaranditza, eu am luat NoSpa de prin luna a 5-a, zilnic. Si Gynipral cred ca in ultimele 8-10 saptamani zilnic. Gynipral tablete e o doza mica. Unele gravide primesc solutie (cred ca in perfuzie) tot asa, pe termen lung, si sunt ok. Eu nu mi-as face probleme de la Gynipral. Cred ca mai riscant e sa se nasca bb mai repede. Multa sanatate, ma gandesc la tine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Cine mai e ca noi si doarme doar o ora la pranz pe zi???Cu trezirea la 6.30-7 si culcarea seara la 21?? Ma tampeste fii-mea, desi o scot dimineata afara, ea tot o ora doarme la pranz, nu apuc sa mai fac nimic pe langa ea..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

idem la noi. Ana intotdeauna a dormit mai putin decat media. Si acum doarme putin peste zi, daca o las la un singur somn, atunci ala e de 1h-1.5h si peste noapte de la 21-21.30 pana pe la 6.30-7, deci 10 ore jumate in total. E f putin. Eu mai incerc sa o culc de 2 ori pe zi, daca reusim atunci ies mai multe ore de somn per total. dar e greu cu adormiturile, dureaza cate o ora, o ora si ceva fiecare....
Concluzia, cred ca tb sa ne resemnam cu pici nedormiciosi.

Mergi la inceput

Monis, eu nu ma anunt pt sambata intre 10 si 12 dimineata. pe motiv ca la ora aia Ana doarme uneori. Eu pot sambata pe la 18, adica la iaurt. Asa se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Smaranditza eu am facut tratament cu ginipral de pe la 6 luni pana am nascut. Problema cu greutatea la nastere nu e chiar asa mare, mai importanti sunt plamanii care se formeaza mai tarziu si respiratul singur e marele bai.(eu ce e drept la Danut am facut doua cure de maturare a plamanilor pe la 6 luni jumate si pe la 7 luni jumate). Ca efect secundar al ginipralului sunt problemele cu tensiunea(cu asta am luptat si eu si trebuie sa o monitorizezi permanent) iar consecinta unui numar mare de medicamente luate in sarcina este ca placenta ajunge la grad de maturatie IV mai devreme(Danut a fost din acest motiv dismatur(la termen dar cu greutate mica) dar in rest a fost ok(a respirat singur, nu a fost la incubator si nici nu am avut problem motorii mai tarziu). Eu am stat in pat 5 luni jumate in perfuzii asa ca se poate(chiar daca e al naibii de greu). si a stea bb in burtica pana la 9 luni.
Ionela multa putere
Scuze ca sunt asa laconica(sper ca sunt macar inteligibila).
Fetelor va pupacesc pe toate si va citesc zilnic, cu scrisul e mai greu si asta pt ca traversam si noi o perioada grea. Soacra mea e suspecta de cancer pulmonar si alergam cu ea pe la medici. Sper ca pana saptamana viitoare sa stim sigur desi medicii cam catre asta inclina. Saptamana viitoare oricum o opereaza si sotzul are o sesiune de comunicari stiintifice la Budapesta, cumnatii s-au stabilit in Austria si alte rude nu are(decat un frate f bolnav) si greul va fi pe mine. Sper sa fac fata si poate ma mai ajuta si tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monisule, atata pacat sa ai tu ca ai spalat! Fii serioasa, doar nu ai spalatla mana Masina a pacatuit

Dymomo multumesc de imbratisare. Si tie iti doresc multa putere!. Sigur ai sa faci fata, chiar daca nu e usor deloc

Despre somn : Mihnea doarme de regula 1,5 ore la pranz si atat. Se trezeste intre 7,30- si 8.30 dimineata ( de "preferat" ora mai mica) si la 21 adoarme. Uneori doarme mai mult la pranz si il simt super dupa, dar avem si zile cu somn de 50 minute si atunci sa te tii

In rest, noi suntem ok... in adaptare... Cu mama e cel mai greu...
Azi, cu greu am reusit sa nu spun si cu voce tare ce am gandit in continuu de pe la 12: "hai la tata". Uff! de acum abia sambata ajung la el.... sper sa ma intorc linistita atunci

Noapte buna tuturor!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele
Iar ma simt aiurea si nu stiu ce sa scriu , dar vremea frumoasa ne-a tinut mult afara, iar cand intram in casa nu stiam ce sa fac mai repede cat timp dormea terorista mea

aaa...da stiu ce sa zic: 'o parasc' pe fimea ca, din "ranjita delicioasa" s-a transformat in "smekera terorista".Cand iesim afara este jaleeeeimi face niste crizee, se aseaza pe asfalt, se cearta si se 'bate" cu toti copii, nu suporta sa-i adreseze cineva un cuvant (nici macar pe mama nu o mai suporta).....nu mai continui ca iar ma apuca

Raluci asteptam caruciorul maine
Danku noi bem milumil1+ si tnuva. Daca sambata ai fost prin Vitantis, mai exact la Leonardo, ai trecut pe langa noi.Am vazut printesa si eu zic ca era pinky....am vrut sa ma intorc in mag , da am zis ca poate ma insel

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

va rog frumos, daca aveti timp, cititi acest mesaj .Este scris de o mama de ghiocel:
Stiti ca in viata e bine ca niciodata sa nu spui niciodata!!! Dupa ce eu am fost cea care am rugat ca aici, pe forum, sa nu mai postam situatii grave ale unor copii care sunt bolnavi, si pentru asta imi fac mea culpa! Recunosc ca nu am fost niciodata in situatia de a ma implica activ in "salvarea" unei familii si deci, vindecarea unui copil. In putine cazuri, am ajutat cu bani, si atat. UnIn toate cazurile mi-a fost FRICA sa intorc peste timp capul si sa vad daca copilul s-a vindecat sau e mai bine. Am o stare de paralizie cand se intampla nenorociri care ne afecteaza copiii. Asa reactionez - paralizez de teama! Si traiesc cu negare!!!

Din pacate, fetita prietenilor mei, Alia, are cancer. Parintii l-au depistat in aprilie, la foarte putin timp dupa ce a implinit 3 ani. Intre timp, a fost operata in Cluj iar acum se afla in Paris, la institutul Roussy, specializat pentru astfel de cazuri. Dupa cateva analize s-a descoperit ca boala ei este foarte rara - are un cancer rara, progresiv, pentru care este nevoie (la o prima analiza!) de o interventie chirurgicala, chimioterapie si radioterapie si apoi, chirurgie reparatorie. Procesul de chimioterapie va dura cam 9 luni de zile, fiecare zi costand 2300 de euro! Noi am inceput de o luna de zile sa strangem bani. Cand eram cat de cat fericiti ca oameni care au copii si pot, s-au mobilizat alaturi de familie si prieteni pentru a ne ajuta sa strangem niste bani, am primit astazi vestea ca e nevoie de mai mult! Cazul Aliei este prezentat pe site`ul asta: www.aliapop.ro . Inca nu sunt toate informatiile (de astazi!) urcate, dar pana maine, vor fi!

Evident, va rog, va implor, sa o ajutam cu totii!!! Oricat puteti da, nu va uitat ca este prea putin, in comparatie cu suma de care este nevoie! Pentru cei care nu pot contribui cu bani, va rog, dati mai departe informatia! Veti ajuta enorm!

Stiu ca atunci cand am aflat de aceasta nenororcire eram cu ochii in lacrimi si incercam sa tastez in bancomat PIN-ul pentru a scoate niste bani. Mi-au aparut sumele pe care doresc sa le operez si stateam blocata gandindu-ma... oare cat? Oare cat pot da eu pentru a sta cu inima impacata ca am ajutat-o. Ca am incercat. Ca i-am alinat un pic durerea. Mi-am dat seama ca numai daca as avea acele sute de mii de euro de care este nevoie, poate, si numai poate atunci as fi fost impacata. Dar nu ii am. Asa ca, am dat cat am putut in acel moment. In momentul in care am vazut ca oamenii din jurul meu contribuie cu cat pot pentru a o aduce pe Alia acasa cu bine, am inceput sa cred ca pot schimba ceva. Ca frica imensa din sufletul meu se poate transforma in speranta si in vointa de a merge mai departe. Am inteles cat de mult am gresit refuzand sa aflu multe alte astfel de tragedii, chiar daca in acele cazuri nu erau oameni pe care sa ii cunosc!!! Nu conteaza asta! Raul se intampla atunci cand oamenii buni intorc capul, spunea cineva! Si eu regret amarnic ca am facut aceasta schimbare de atitudine abia cand nenorocirea s-a oprit langa mine.

Va multumesc din suflet ca ati ajuns cu cititul pana la randul asta si mai ales, ca am putut sa vin sa va spun despre ce e vorba si STIU ca sunt multe persoane care vor ajuta ca Alia sa implineasca 4 ani cu speranta!

Sorry daca mesajul meu va pare populist sau "prea" umanitar. Sunt la al nu stiu catelea, compus pentru: clienti, prieteni, furnizori, colaboratori, familie, etc... asadar, in fata voastra am considerat ca mi-e cel mai la indemana sa spun exact ce simt!

N-o sa insist sa va povestesc despre ce copil minunat este ALIA, de talentat, de frumos, de... grozav este! Este un copil al unor parinti darmati, al unei mame nebune de durere. Este un copil care a trecut brusc de la joaca, la agonie!

Va imbratisez cu speranta!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput