Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Annisio, asa cadou de ziua copilului mai rar am primit! Mersi mult!
Bravo, bravo, bravo! Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe la fel de grozav ca Yanis!
Ma roade o curiozitate dar o las in plata ei sa roada, ca are de unde (am la sunci!!!).
pe burtica!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Fetele mele dragi, sa ne traiasca bebeii si sa ne bucuram de ei toata viata. Sa ne aduca lumina si dragoste, liniste si fericire si sa ne fie sprijin de nadejde mereu!!!
Eu mi-am facut un cadou mai cu mot cu ocazia Zilei Copilului. De fapt i-am multumit pe toti dintr-o lovitura. O sa mai am un COPIL. Uraaaaaa!!!
Hai sa bem sa petrecem...

Am vrut eu sa va fac o surpriza si sa ma trec singura pe listuta, dar mamie a uitat parola. Asa ca nu va mai iau pe ocolite. Bagati text, ca Annisisa mai toarna un film pe la sfarsitul lunii ianuarie. Pupici! Sunt atat de fericita!!!!

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (5+)

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Ioiiiiiiii!!!

Brava!Brava!Brava!!!!!!!!!!!

Sa dea D-zeu sa fie bine!!!!!Si pentru tine ma bucur enorm ca ai gasit ceea ce meritai!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani!!!!!!!! tuturor copiilor mari si mici

Am citit tot ce ati scris, cred si eu ca este cel mai greu sa fi parinte........greu de luat decizii........

Roxana, inteleg perfect tot ce ai scris, cunosc sentimentul, l-am trait... ma mai incearca si acum, unul din motivele pt care am ales varianta" mai rarut ca-i mai dragut"... sunt parintii mei si ii iubesc, dar nu vreau sa fac nici macar o farama din ce au facut ei... diferenta este ca eu am facut totul asa cum am considerat ca este bine pt mine si nu pt altii,( zi ca ei si fa ca tine, niciodata nu am putut sa-i contrazic)...
Mi-as dori sa fie Cristi macar cum am fost eu, sa nu aiba complexe si frica de nimic, totul este posibil daca vrei...poate putin mai indraznet decat mine...el a fost la toate concursurile organizate la gradinita, a dorit si a participat, a venit mereu ffff mandru de diploma primita, nu stie diferenta dintre premii, dar stie ca daca participi poti castiga....am avut grija sa-i dau mereu un premiu, chiar si o ciocolata daca uitam sa-i cumpar altceva....mi-a fost rusine cand am primit diploma in urma unui concurs( l-am felicitat si toate cele) dar in zapaceala mea, sigura ca toti au primit la fel, diploma, nu am vazut ce scria pe diploma..premiul I...nu asteptam nimic special de la un concurs, dar rezultatele apar prin dorinta lor, iar pt asta trebuie obisnuiti cu asa ceva....jos palaria pt d-nele de la gradinita care i-au introdus in aceste taine....si pentru ei care participa...daca si realizeaza ceva, mai bine, este tare greu sa vezi un copil de 14 ani care se pierde la o intrebare sau nu poate sa se stapaneasca de emotii...eu asta imi doresc sa participe si sa-si stapaneasca emotiile, atunci rezultatul vine singur.

Gata m-am intins ca o placinta, ar fi multe de spus despre subiectul din zilele acestea, dar ma opresc, l-ati analizat suficient....daca vreti exemple va dau, totul este sa nu cadem in extrema "copilul meu este cel mai bun, nimeni nu-l cunoaste mai bine si spune mereu adevarul", nu ma refer la 3-4-5 ani..ci pt mai tarziu...atunci suntem cazuri pierdute, parerea mea.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ia spune draga Yaia, ca nu ma supar si nu pot sa te las roasa de curiozitati. Ca sa nu consumam cerneala pe harie, nu Tomita e faptuitorul. Oricat as fi vrut sa am o familie normala, nu cred ca as mai fi putut-o avea langa el. Chiar sambata am fost la un botez, eu cu al meu si el cu a lui. Nu era nici Flori, nici Carmen, era o prospatura. Mult sub nivelul lui, dar nu trebuie sa o pup eu, nu?! Asa poate si de Mariusica al meu multi zic ca meritam mai mult sau puteam mai bine. Gura lumii sloboda... Important e ce simt eu. Iar eu simt ca omul asta e pentru mine. Nu mai cred in din alea cu pana cand moartea ne va desparti, dar asta nu inseamna ca mi-am pierdut increderea in toata lumea. Ca barbatii e toti niste porci, o stiam si inainte de caterinca cu B...
Yaia, te mai roade ceva?

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai la multi ani, copii mari si mici, sa petreceti frumos!

Vad ca azi am ratat discutiile aprinse despre educatie, dar deh, a trebuit sa mai prestez si munca, sa ma asigur ca ma innobilez suficient pentru cei dragi care ma vor femeie carierista.

Ma bucur nespus pentru veste, Annisia, chiar a fost un cadou pentru mine! A picat in momentul in care majoritatea prietenelor mele au momente grele, iar eu aproape ca am uitat sa ma bucur de linistea mea, atata cat o am. Asa ca da, super veste ca stii sa te bucuri de viata si sa iei tot ce e bun, sa fii sanatoasa, sa ai sarcina usoara si BB sanatos! Ce prefera Yanis, fratior sau surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Rox,che pasa?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ce faci Roxule, dai beepuri? Hihihihihi...
Pai, cum zisei la semnatura, vrea un surior... Inainte vroia musai fata (ca ii bagase M in cap), acum vrea o fata sa fie baiat. Eu si tati (asta nou) vrem neaparat fetita. El zice ca are deja un baiat si nu-i mai trebuie inca unul ca el (l-a speriat Yanis...hihihihi). Iar eu vreau fata, ca poate nu ma incumet si la al treilea si sa fiu sigura ca am bifat ambele sexe.
Offf, ce aiurea. Vad ca folosesc aceleasi diminutive, de va bag in ceatza. Deci ati inteles voi, nu? Pe viitor, promit sa fiu mai exacta.
No bine. Ma duc in ale mele. Rox, vrei sa te sun, sa povestim?

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
sa nu cadem in extrema "copilul meu este cel mai bun, nimeni nu-l cunoaste mai bine si spune mereu adevarul",

Ba ai mei chiar sunt cei mai buni si nimeni nu i cunoaste mai bine ca mine.

Mergi la inceput

Cumatra, no pasa nada.

Annisia, acusa prestez alt bip.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Rox,che pasa?????

Asaaaaaaaaa. Sa revenim, ca pana acum m-am delectat telefonic.

Nu pricep eu exact ce anume te a pus pe ganduri, dar sa stii ca sunt ok si bine dispusa (dar te rog detaliaza ti grija). Banuiesc ca nu te asteptai sa fiu incantata de munca, nu?

Mergi la inceput