INSEMINARE 78
Raspunsuri - Pagina 14
alexa78 spune:
Buna miky, sunt mai multe analize care se fac inainte de inseminare: dozari hormonale, anticorpi antispermatici, culturi din col, mycoplasma, ureaplasma, clamydia, histeroscopie si/sau HSG (daca ai facut laparoscopie nu cred ca mai e cazul); pt. sot: spermograma, spermocultura, anticorpi antispermatici. Vezi ca sunt detaliate pe prima pagina.
Se poate face cu sau fara stimulare ovariana. Procedura este simpla, se monitorizeaza ecografic ovulatia, se administreaza pregnyl sau ovitrelle pt declansarea ovultatie si la momentul potrivit se plaseaza spermatozoizii in uter (recoltarea il priveste pe sot
)
Nu am facut laparosopie, asa ca nu stiu cat ar trebui asteptat. Dar cred ca dupa urmatoarea menstruatie se poate face inseminarea.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
miky82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa78 Buna miky, sunt mai multe analize care se fac inainte de inseminare: dozari hormonale, anticorpi antispermatici, culturi din col, mycoplasma, ureaplasma, clamydia, histeroscopie si/sau HSG (daca ai facut laparoscopie nu cred ca mai e cazul); pt. sot: spermograma, spermocultura, anticorpi antispermatici. Vezi ca sunt detaliate pe prima pagina. Se poate face cu sau fara stimulare ovariana. Procedura este simpla, se monitorizeaza ecografic ovulatia, se administreaza pregnyl sau ovitrelle pt declansarea ovultatie si la momentul potrivit se plaseaza spermatozoizii in uter (recoltarea il priveste pe sot Nu am facut laparosopie, asa ca nu stiu cat ar trebui asteptat. Dar cred ca dupa urmatoarea menstruatie se poate face inseminarea. MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot 2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt |
multumesc mult pentru raspuns
sensibila spune:

alexa78 - sa fie cu ochisoriiiiiiii !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Beatrice1982 spune:
soorry ca dau buzna la voi...
ma ajutati si pe mine cu ceva, daca va rog, si daca stiti bineinteles...
histeroscopia se face la cluj...oare la ce spital?
multumesc anticipat...
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
18+ cu
Adam
Doamne ajuta!
carmen_ch_12 spune:
Alexa, ce faci? Cum a fost azi?
Eu am depus dosarul pt. FIV, dar nu la Giulesti, ca dr. zicea atunci ca nu se primesc, ci la Dacia Medical Center.
Oricum, nu-mi fac sperante prea mari, AMH mi-a scazut mult din sept. 2010 cand l-am facut, nici Moisa nu era f.incantata.
O sa vedem daca ne aproba si apoi mai vedem ce vom face.
MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS
alexa78 spune:
Am facut ieri IA, exact in momentul ovulatiei. Dr. Moisa mi-a aratat pe ecran foliculul care abia se sparsese si eliberase deja o parte din lichid. La nici o inseminare de pana acum nu am prins exact momentul ovulatiei. Endometrul a fost si el bun, a avut 11 mm. Sunt f. optimista, sper sa ma tina asa inca 2 saptamani pana fac testul.
Carmen stai linistita ca se poate reusi prin FIV si cu un amh mic. Dr. iti va da tratamentul de stimulare in functie de valoarea amh-ului si va fi bine.
Tu parca ai facut clexane la ultima IA. Cum ti s-a parut? Eu l-am facut ieri pe primul (sotul, de fapt mi l-a facut) si mi s-a parut mai nasol decat gonal sau ovitrelle. Acul l-am nimerit bont, abia a intrat si apoi dupa am simtit o usturime vreo 2-3 min. Asa e mereu?
Nu vreau sa ma plang, ca pt bebe merita efortul, doar ca sper sa nu fie mereu asa. ( daca ai stii ce frica de ace am.....)
alexa78 spune:
Multumesc pt urari!