INSEMINARE 78
Raspunsuri - Pagina 13
lauricea2002 spune:
Multumesc, Dankutza!
Parca totusi nu indraznesc sa o sun, mai ales stiind cat e de ocupata.Ce-ar fi daca am obtine astfel informatii, fara sa platim consultul?
Oricum, voi ajunge la cabinet imediat ce voi fi in Bucuresti.
Aveti voi, fetele de aici, asa un dar de a insufla incredere noilor venite...De cate ori nu mi-am pierdut speranta, vazand cum trec lunile fara a se intampla nimic, si totusi, intrand pe forum, am vazut ca se poate.
missy40 spune:
Buna dimineata, fetelor!

Multumesc, Dankutza
pentru indicatii. Sigur voi ajunge destul de usor.
Draga mea, de cand am facut Pregnylul 5000 UI ma dor sanii. L-am facut pe 16 iunie (ziua 15), atunci cand ar fii trebuit sa fac inseminarea. Sa fie reactia Pregnylului? Gravidutza nu sunt, din moment ce nu s-a spart foliculul.
Lauricea
, iti multumesc si tie pentru suport.Tare dragutza esti si apreciez ca vrei sa ma ajuti. Daca nu ma voi descurca, am sa te sun.
Sensibila
, ce mai faci? Ce mai face domnisorica ta? Ai poze recente cu ea?
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cixinica salutare fetelor! sper sa ma primiti si pe mine printre voi, imi doresc mult un bebe care se lasa asteptat. as vrea sa schimb dr-ul si mi-a placut cum ai vb tu dankuta despre cezara, m-as duce si eu pe la ea, te rog daca poti sa imi dai mai multe detalii despre ea ce fel de om este si daca este f ocupata |
Cezara este super profesionista. Eu cand am intrat pt prima data in cabinetul ei, am simtit/stiut ca aceasta femeia ma va ajuta s afac un copil. Am mers pe mana ei 100%. Daca imi zicea sa stau intr-un picior 2 zile inainte de IA, o faceam. Am facut NUMAI cum a zis ea si mi-am indeplinit visul. Nu stiu de ce, dar cred ca ultima IA nu mi-a iesit pt ca mi-a facut-o Bechir.
Cezara a trebuit sa plece. Cand mi s-a oprit din evolutie prima sarcina, eram daramata rau. Iti dai seama? Ramaneam si eu gravi dupa 5 ani jumate de asteptari si totul se ducea pe apa sambetei. Ea a facut "terapie" cu mine. Mi-a spus ca se poate intampla. Ca si ei i s-a intamplat de 2 ori, inainte de fiecare sarcina.
Imi place la ea ca nu jigniste. AM inteles ca altii nu sunt asa. Inclusiv Bechir. Acum, ce sa zic? Eu sunt mare. Rup cantarul in 2. Mi-a spus frumos ca trebuie sa slabesc ca sa-mi maresc sansele de reusita. Nu m-a jignit. Mie mi se pare Cezara foarte ... umana. Adica, nu vorbeste de sus cu tine.
La un moment dat, cand am vazut la o monitorizare, ca nu se schimba nimic cu foliculii mei, nu vroiau nici unul sa se faca dominant, m-a busit plansul. Mi-a vorbit asa de frumos. M-a mangaiat pe spate. AM plecat plina de speranta de acolo. De aceea o iubesc eu pe fiinta asta. E fenomenala si ca dr si ca om!
Este ocupata, dar parca, nu asa de ocupata ca acum vreo 2 ani. Imi aduc aminte, ca in iunie, avea agenda ocupata, si se mai faceau programari pt septembrie. Acum nu mai e asa, mi-a facut programari in maxim 2 saptamani.
Dute la ea si o sa vezi ca o sa te ajute SIGUR!
dankutza spune:
| citat din mesajul lui sensibila dankutza - din pacate nu cred ca ai facut din acelasi lot. Lotul acela a expirat in iunie 2009 Prietena nostra comuna, mi le-a dat si le-am impartit la fete pe aici |
Aha! Eu am avut unele care expira in iulie 2011. Nu au fost cu noroc! Oricum, data viitoare iau de la cabinet, pt ca ce mai am, a cam expirat.
dankutza spune:
| citat din mesajul lui missy40 Buna dimineata, fetelor! ![]() ![]() ![]() Multumesc, Dankutza pentru indicatii. Sigur voi ajunge destul de usor. Draga mea, de cand am facut Pregnylul 5000 UI ma dor sanii. L-am facut pe 16 iunie (ziua 15), atunci cand ar fii trebuit sa fac inseminarea. Sa fie reactia Pregnylului? Gravidutza nu sunt, din moment ce nu s-a spart foliculul. |
Si pe mine m-au durut sanii f tare dupa IA. Cred ca de vina a fost si Pregnylul. Eu dadusem vina pe hormonii pe care i-am bagat in mine. Durerile s-a oprit cand a venit CM.
dankutza spune:
| citat din mesajul lui lauricea2002 Aveti voi, fetele de aici, asa un dar de a insufla incredere noilor venite...De cate ori nu mi-am pierdut speranta, vazand cum trec lunile fara a se intampla nimic, si totusi, intrand pe forum, am vazut ca se poate. |
Sigur se poate! Sunt solutii pt fiecare dintre noi. Totul e s anu ne dam batute!
alexa78 spune:
Am fost la eco si am un folicul frumos de 20 mm, endmometrul de 9 mm si maine fac inseminarea. Sper sa fie bine.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
miky82 spune:
Buna fetelor! va doresc ca visul vostru de a deveni mamici sa se implineasca cat mai curand, Dumnezeu sa ne ajute petoate!
Vin si eu la voi cu o intrabare si sper sa ma ajutati am facut luna asta laparoscopia unde am fost depistata cu un mic focar de endometrioza iar chisturile de pe ovare mi-au fost curatate (am ovare polichistice) in rest totul este ok vreau sa stiu daca pot face inseminare luna viitoare? A mai facut careva dintre voi asa repede inseminare? inca nu am vb cu dr pt ca este plecat in concediu si se intoarce saptamana viitoare, povestiti-mi si mie cum decurge procedura, se face stimulare, ce analize se mai fac?
Va multumesc! 
carmen_ch_12 spune:
Alexa, bafta maine si sa ne anunti peste 2 saptamani vestea ca esti insarcinata!!!
MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS
alexa78 spune:
Carmen, multumesc.
Tu ce mai faci? Ai depus dosarul pt FIV? Am vazut ca si dr. Moisa se ocupa de dosare pt FIV gratuit. Sper sa reusesti cat mai repede.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt