Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)
Raspunsuri - Pagina 6
Adriana_78 spune:
Cleo, deci sa inteleg ca azi e ziua cea mare ... va reuniti?
Ma bucur ca ai gasit si casuta, asteptam poze multe si impresii
mama ce ploaie afara ... i-a mai potolit p-astia cu concertul, ca v-am mai zis noi ascultam concerte live din balcon
.
Azi e Roxette la Zone Arena
Eu nu pot veni in weekendul cu Rusaliile, ca noi plecam la Viena -- insa sper ca o sa va vad la o alta intalnire
Si nu vine nimeni la Cocor de 1 iunie?
Laura, aici pe DC e reclama mare, aia cu multe ratuste, organizeaza Despre Copii mici spectacole de ziua copilul in Mag Cocor -- ma bate gandul sa mergem si noi
Luminel, vazusem ca primise si un cadouas ceva cu Hanna montana si am zis ca o fi fan patimas
Andrada, f frumoase torturile -- mi-au placut mult cele cu Thomas si masinuta
Cea cu breton e sora ta? si cea mica in scaunel si cu cealalta mai mare sunt verisoarele lui Tiberiu?
Adriana
DanaH spune:
La Multi Ani!!! printzeselor Julia si Sara Maria. Multi multi si fericiti ani, puiutelor.
Cleo, nu mai plange. O sa ajunga Mara si tati, si apoi nimic nu o sa mai conteze. Sunt sigura ca Mara o sa gaseasca multe chestii interesante in avion si o sa vezi ca atunci cand aterizeaza, tati o sa fie mai "shifonat" decat Mara.
am citit blog-ul tau. esti super haioasa, asa cums tiam deja. da, paote ca esti tu "varza" dar de Bruxel, da? si oricum, dupa ce vin tati si Mara, alta os a fie situatia.
Si da, am auzit cum o sa isi faca Mara si Robert bezele de la fereastra. Eu zic ca Lorelei trebuei sa fie foarte atenta.
Abia astept sa va vad si sa va cunosc pe viu la prima intalnire BE-NL.
A, si apropo, ieri am dat si noi o fuga pana in Bruxelles, la aeroport unde o astepti tu azi pe Mara. Dar am poposit si in oras putin, am baut o bere si am mancat un gofre, ascultand jazz in piata mare. super super fain.
fetelor, am povesti de weekend. povesti de povesti. dar nu am timp acum. promit ca scriu povestea in word si cand o termin vin sa v-o spun si voua. trebuie sa imi iau tot timpul sa o redactez asa cum se cuvine. :)
pup si pe curand.
Poze
Poze noi
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaH La Multi Ani!!! printzeselor Julia si Sara Maria. Multi multi si fericiti ani, puiutelor. Cleo, nu mai plange. O sa ajunga Mara si tati, si apoi nimic nu o sa mai conteze. Sunt sigura ca Mara o sa gaseasca multe chestii interesante in avion si o sa vezi ca atunci cand aterizeaza, tati o sa fie mai "shifonat" decat Mara. am citit blog-ul tau. esti super haioasa, asa cums tiam deja. da, paote ca esti tu "varza" dar de Bruxel, da? si oricum, dupa ce vin tati si Mara, alta os a fie situatia. Si da, am auzit cum o sa isi faca Mara si Robert bezele de la fereastra. Eu zic ca Lorelei trebuei sa fie foarte atenta. Abia astept sa va vad si sa va cunosc pe viu la prima intalnire BE-NL. A, si apropo, ieri am dat si noi o fuga pana in Bruxelles, la aeroport unde o astepti tu azi pe Mara. Dar am poposit si in oras putin, am baut o bere si am mancat un gofre, ascultand jazz in piata mare. super super fain. fetelor, am povesti de weekend. povesti de povesti. dar nu am timp acum. promit ca scriu povestea in word si cand o termin vin sa v-o spun si voua. trebuie sa imi iau tot timpul sa o redactez asa cum se cuvine. :) pup si pe curand. Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) Poze Poze noi |
data viitoare, cand faceti fuga prin bruxel, ne bagam si noi la o bere, o gaufre, niste frites cu maioneza acolo.
Fug la aeroport
si asa nu putui sa muncesc mare lucru azi.
Cleo has left the building.
PRAG spune:
Oare ne mai tineti minte? Am intrat sa va multumim tuturor pentru urari! Si sa uram la rindul nostru LA MULTI ANI tuturor mugurasilor si mladitelor care implinesc 3 ani! Sa aveti o copilarie frumosa si sa aveti o viata lina!
Imi cer scuze ca intru asa de rar si nu am putut sa urez fiecaruia in parte. Sa stiti ca va citesc si sunt la curent cu tot, dar nu pot sa scriu atit de des pe cit as dori.
Cum spuneam, sunt la curent cu tot, deci:
Alina_anto, Ylari, felicitari si sa fie totul bine!
MsBB, sa va traiasca micuta crestina! Ce frumosi sunteti toti!
Desiree, suntem in continuare cu gindul si cu sufletul linga voi, sa treceti repede de perioada asta, sa faceti tea party mare, mare!
Cleo, sa va fie cu noroc mutarea! Si reunire placuta azi!
Fetelor (Esme, Belleane, Lumi, Andrada si sa ma scuzati daca am uitat pe cineva), am vazut si eu pozele, superbi copii!
Lily, clujeanca mea, nastere usoara! Hai ca mai e doar un pic. Si LA MULTI ANI azi pentru scumpetea mica!
DanaH m-ai facut curioasa cu povestea de weekend...
Si va pup pe toate, imi pare rau ca nu pot sa va nominalizez...
Noi am avut petrecerea de 3 ani simbata, a iesit super frumos, am avut multi invitati, si adulti si copii, din pacate a cam plouat si nu am prea putut sa ii scot pe copii afara, mi-au cam demolat casa... Dar a fost super. Roxana cuminte si vesela, copiii - copii, mincarea buna, tortul mi-a reusit, deci, va invit sa ne vedeti.
Frumoase discutii ati avut zilele astea...
Crizele... ale noastre sunt, dar sunt ok. Si eu incerc sa tratez totul cu mult calm, nu mi-e usor intotdeauna, de multe ori trebuie sa las totul si sa ma ocup de ea, dar desi casa ramine vraiste, psihicul nostru e OK si scapam cu bine de toate. Nu am probleme inca la imbracat, accepta usor ce ii dau, desi uneori vrea rochite, dar e destul de maleabila. Se mai hirjoneste cu Alex, incerc cit pot sa ii las sa isi rezolve singuri conflictele si sa nu ma amestec. Ea vine la mine si il piraste, dar nu e intotdeauna el de vina si incerc cit posibil sa o fac sa isi dea seama si sa isi ceara scuze. Sunt tare simpatici cum se joaca impreuna, au grija unul de altul.
Nici eu nu am nici un ajutor, mi-e greu uneori, nimeni nu imi spala o lingurita macar, v-am mai spus cred si altadata ca uneori pur si simplu pling dupa mama, sa ma rafete si pe mine cineva...
Am si avut o perioada foarte grea, sotul a fost bolnav, acum e iar cu durere de spate... totul a fost pe mine: dus/adus copii, activitati, lectii, iesit in parc, le stiti si voi...Am fost single mom with 3 kids... Dar ce pot sa fac... trebuie facute toate... Sa va spun ca saptamina trecuta am tuns iarba? Ce sa mai zic de tuns, vopsit, aranjat... Inca mai astept sa apara cleaning fairy, si cooking fairy, stiti si voi, zinutele alea mici care fac treaba... Sau inelul Arabelei... Esme, daca il gasesti mi-l imprumuti si mie?
Totusi, am reusit sa fac si pentru mine ceva, si cred ca m-a ajutat mult si stresul si alergatura: am slabit 20kg! Sunt alt om, moralul meu e acum acolo unde trebuie! E, mai scade el, dar macar nu sub 0...Cintarul mai trebuie sa scada, dar am rabdare... nu ma mai las...
Ai vostri copii, cei care nu sunteti in Ro, vorbesc romaneste? Noi vorbim numai romana cu ea, dar ea nu poate sa zica nimic in romaneste. Nu e ca refuza si ma intelege perfect, tot ce zic, dar nu stie sa formuleze, imi raspunde in engleza... Imi pare tare rau, Alex vorbea mai bine la virsta ei. Dar ce pot sa astept, cind ea petrece atit de multe ore la gradi?
Sa va mai spun ca in continuare maninca extrem de prost, nu stiu ce sa ma fac... Ea arata bine, toata lumea imi spune sa nu imi fac probleme, dar cum sa nu-mi fac, daca e amaninca doar lapte, oua, macaroane cu brinza si cirnati? Offf!
In rest, toate bune, inca o data multi pupici copilasior, si celor care s-au sarbatorit, si celor care urmeaza sa fie sarbatoriti!
Gabriela si Roxana. 
alina_anto spune:

]LA MULTI ANI SARBATORITELOR SARA-MARIA SI JULIA!!!!! 

Cleo, azi e ziua cea mare!!!! 
Eu sunt mai bine, tot la orizontala.. Revin mai tarziu, acum ma trage sara sa ii dau si ei laptopul..si eu nu vreau![]()
Alina
6+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Lorich spune:
PRAG super!! O frumusete de fata ai acolo!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
alina_anto spune:
Prag Am vazut pozelede la petrecere!! Ai niste copii minunati!! Tortul tu l-ai facut? Asa l-a studiat Sara, mi-a spus ca vrea si eaaaaa...
Felicitari pt ambitia de a slabi!!! Bravo!!
Sa stii ca si noi stam cam prost la capitolul varietate culinara.Adica la lista ta as adauga mamaliga, supa de pui si cartofi prajiti..
Dar mie mi se pare ca fetele noastre arata foarte bine!![]()
va pup
Lori felicitari pt primul dintisor!!! I-ai comandat cadou mami??
Laura, Adriana offf ce as veni si eu la intalniri, dar deocamdata trebuie sa spun..pas ![]()
Alina
alina_anto spune:
Andrada, am vazut si pozele de la petrecerea voastra!! Super!! 

Alina
Lorich spune:
Alina acum ii comand pe vechea si batrana Girafa Sophie.
PRAG noi am trecut printr-o greva urata a foamei, nu accepta decat lactate, restul nimic (bine nu zic d epopcorn, parituri si alte fainoase, zic chestii sanatoase, carne, oua, legume...saracele fructe), mi-a trimis cumnata-mea gummy bears, mai si si-a revenit cu mancatul, papa la gradinita, ceea ce pt el e ceva socant, papa destul d eok si acasa, bine fara ciorbe
supe
fructe
Aia e, cresc si ei pan la urma!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Doloress spune:

La multi ani Julia!
La multi ani Sara-Maria!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si voioase!

Am vazut si pozici, wow, ce frumos l-ati sarbatorit pe Tiberiu, ANDRADA, ce familie mare si frumoasa! Familia extinsa, asta ne cam lipseste noua aici. 3 torturi am avut si noi unul la gradi, unul la centrul de joaca si unul acasa. N-am pus poze cu ala de acasa ca a iesit de toata jena. Prima si ultima data cand fac tort cred.
Am vazut-o si pe Roxana dulce foc!
Mereu ma extaziez cand iti vad copii PRAG, sunt asa de expresivi! Al meu vorbeste foarte bine romaneste, asta pentru ca la prima gradinita a fost la o romanca, recunosc, asta l-a ajutat mult. Si franceza o vorbeste destul de bine, ma declar multumita. Poate ai citit, 3 luni a fost la noste spanioli unde se vorbea numai spaniola, incepea sa uite tot. Acum e la o anglofona, care ii vorbeste si in franceza, dar mai mult engleza si copii in jurul lui vorbesc in engleza. Asa ca e o intreaga harababura in capul lui, dar se descurca el. A inceput saracul sa se balbaie, ca nu mai stie in ce limba sa vorbeasca. Zicea ieri cica : Mami, da-mi si mie b-b-b- boite-box-cutia aia!
CLEO - yupi, vine si tati cu pitica, bravo! Va linistiti de-acum. Ma bucur ca incepi sa te simti ca acasa! Asa si eu aici, din prima simteam ca e casa mea. Stateam la inceput cu cele 4 valize intr-un apartament gol si dormeam pe haine, dar tot ma simteam ca acasa. Am fost si in State la sora-mea si desi totul era mai fain : strazile, magazinele, oamenii tare draguti (cand statea in sud), vremea calda mai tot timpul anului, totusi parca tot Canada ma atragea mai tare. Ieri plangeam deja dupa casa, ca o sa-mi fie dor doua luni cat mergem in tara, si nici n-am plecat deja. Nu prea am nici un chef de mers, daca n-ar fi parintii si dorul lor pentru piticuti, cred ca nu m-as intoarce cu anii in tara.
Acomodare rapida tuturor, ce fain ca stai aproape de SIMONIX, doua din forumistele mele preferate! Ce frumos o sa petreaca piticii vostri impreuna!