Puiuti de Randunici 2008!! (484)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Alina, spun si eu prezent la fresh-ul de fructe si la capuccino !

Doinita, multumesc pentru info . Astept retete ! Bianca prefera mazarea, nu folosesc cuvantul "boabe" ca-mi spune ca numai Mutzi mananca boabe !

Tatiana, bravooo!

M-am mai linistit . Inseamna ca sunt de-ale copilariei "valuri" . Doamne ce ma mai asteapta ?

Fetelor, voi ce gustari pregatiti dupa amiaza pentru puiuti?

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR !!!

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Fetelor voi spuneti de sosete si pijamale groase...ei bine, Alexia vrea sa doarma doar in funduletzu gol...vad eu ca fiecare cu pasarica ei
Tatiana BRAVOOOOO ...relaxare placuta Ei, lasa ca ne-am descurcat noi cu vinu...eu l-am luat pe rosu...Mariana pe cel alb...
Despre iesire...cred ca spre toamna...daca mai strangem ceva la pusculitza
Cu linteaaa ramane cand ajung acasa, ca nu stiu cantit. de apa si linte...ca-n rest e simplu ...eu care nu-s tare-n bucatareala, cetesc pe verso de fiece data cand fac mancarea...restul ingredientelor mai tine si de...creativitate

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Alina ma bag si eu la fresh-ul de fructe. Ce bine ca te-ai gandit sa o lasi mai moale cu treburile. Pana la urma e zi de sarbatoare

Mariana noi n-avem probleme cu sosetele, ba chiar pot sa zic ca ar prefera fara ele. Eu am inceput de cateva zile sa o culc intr-o salopeta foarte subtire, fara maneca si cu pantalonul scurt si ii pun sosete in continuare. Am intrebat-o daca ii este frig asa si mi-a spus ca nu... si eu am observat ca nu mai transpira ca alta data
Tatiana woooow un weekend la munte. Te invidiez
Magdalena poate Yarina inca e suparata pe educatoare pt ca nu a lasat-o sa cumpere calutul.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

randunici!

Distractie placuta alaturi de puiutii vostri !

O seara buna! Ne auzim maine la cafea!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Deci sa va zic cum ii cu lintea...de la Solaris plant, da?
In 700 ml apa care fierbe se adauga 200 gr linte verde si legume taiate maruntel: 1 morcov, 1 pastarnac, putina telina, ardei gras,rosii, ceapa. Se fierbe acoperit 20-30 min, spre sfarsitul perioadei de fierbere se adauga condimente dupa gust: sare, oregano, piper, suc de rosii/bulion...si la sfarsit nitel patrunjel...si gata!
Aaaa...si putin ulei...Alexia prefera de struguri in loc de masline
La supa noi punem ceva mai multa apa, si mai mult suc de rosii...si o serveste si cu o lingurita de smantana...
Mai erau niste pliculete de 200 gr de linte verde integrala cu legume dishidratate...si cu astea treaba-i mai simpla

Despre gustarea de amiaza...Alexia fie mai serveste cu noi ciorbita sau felu doi...fie putina branzica almete pe rondele de castraveti/rosii si maslinute ...construim burburuze altfel legume nu serveste; sau sana cu biscuite; sau ceva fructe; sau un snitel cu rosie, daca-i mama pe la mine ii mai face cate-o budinca sau chec...ceva de genu asta-i la noi!
Dupa amiaza placuta...la noi cica face Alexia cinste!!!

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Mamaaa....ce furtuna la noi cu ploaie si-i o intunericealaa
Asa ca mai vedem noi cu iesitu pe'afara

Mergi la inceput

Hello....cam liniste pe crenguta!!!! Va distrati???
Noi gata...am fost putin pe la takko...si i-am luat o rochita don'soarei ca aveau reduceri...apoi la o pizza cu suc de mere...era o minipetrecere de copii si s-a bagat si pitica...a capatat baloane, o pictura pe fata, plus un cantec la chitara...si apoi incet incet spre casa...adunand toti melcii care au iesit dupa ploaie... si cantand la toate scenele (treptele) de pe traseu
Acu se distreaza in cada si eu incerc sa-mi refac oasele hodoroage
V-am si va doresc o seara relaxanta in continuare!...eu parca as avea nevoie de-un masaj...sa vad cu se ma capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Pe noi ne-a cam ocolit ploaia,am fost in parculet la Simeria,a batut vantul puternic vreo 15 min.,a imprastiat norii,si s-a potolit vijelia.A fost spectacol in aer liber cu copii,cu muzica populara,dans modern,concursuri.Am stat si noi putin,ne-am intors pe la 19,iar acum le-am adormit.Maine iar am control la dr. cu Iarina,au speriat-o de tot,vorbeste si in somn:dupa aia gata,plecam?La mine nu prea poceste nici una cuvintele,desi mi-ar placea sa aud mai multe perle.

Multam Doinita pt.reteta,o s-o incercam si noi sa vedem,la noi nu se mananca nici mazare,poate cu asta avem mai mult noroc.Noi mancam "piticei''cu Creme Bonjour,rosii,ardei,masline,mai nou le-a invatat tati cu avioane.Maine nu fac nimic,ca tot e sarbatoare mare,poate va nimeresc la ciripit"in direct",daca ma lasa bombele atomice.,sa aveti o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Noi am fost la petrecea organizata de forum in magazinul Cocor,Delia s-a distrat foarte mult,eu am castigat un tricou,si la plecare Delia a primit un cadou o crate despre orasul Beijing,un ursulet nestle,un pix nestle,un ceas,2 reviste de benzi desenate,plus ptr mine un mrs proper,a fost foarte frumosChiar ma bucur ca am lasato mai moale cu smotru si mancarea.Va astept maine pe crengutza.

Mergi la inceput