Puiuti de Randunici 2008!! (484)
Raspunsuri - Pagina 14
nyny spune:
Sunt in drum spre pat, dar totusi fac un popas sa va povestesc cum am petrecut si noi ziua de azi...
De dimineatza am fost cu Mara si cu colegii de la gradi la spectacolul organizat in cinstea lor. A participat la primul concurs din viatza ei... desene pe asfalt... si a primit si prima diploma
. A dat si primul interviu la postul local Antena_1 si s-a descurcat foarte bine. Nu ma asteptam. A fost luata prin surprindere... i s-au pus cateva intrebari la care a raspuns cumintica. Sunt tare mandra de ea. A fost foarte emotionant pentru mine ... m-am smiorcait ca un copil pe langa ea
. Nu-mi vine sa cred ce repede a crescut.
Dupa-amiaza am mai iesit o tura cu aman2 prin parc, dar ne-am intors mai devreme decat de obicei pentru ca se cam intunecase cerul si ne-am speriat de ploaie. Cam atat pe ziua de azi... ma duc la culcare ca-mi pica ochii-n gura.
P.S. ... deja mi-am vazut vedeta la TV
.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Buna dimineata randunici
!
Hristos s-a inaltat!
Pentru ca viata in trup sa fie una cereasca si pentru ca de la Dumnezeu sa primim toata luminarea si tot ajutorul in viata si activitatea noastra.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:

si 

sunt pregatite! Serviti, va rog
! Am lasat si cate o felie de cozonac si oua rosii!
Acum sa va povestesc ce am facut noi ieri. Am plecat de la munci facand bineinteles doua stationari, prima la o florarie pentru o comanda de flori si a doua la un magazin de confectii ca sa returnez o fusta care nu mi-a placut cum se aseza pe "manechin"
. Noroc ca randunoiu' m-a asteptat cumintel in ciuda firii lui "nelinistite"
. Cum am ajuns acasa, frate, a inceput o "vijulie" si o ploaie.....bine ca am avut transport ca ajungeam acasa ciuciulete. In sfarsit, s-a trezit pasarica, a gustarit un corn si un iaurtel, ne-am imbracat si pe cai la Carrefour la spectacol. Ce sa va spun, o aglomeratie...de zile mari...
. Simteam duduiala boxelor in piept
. Am stat cu copilu' la distanta ca sa mai atenuam din sunet...si bleahh..o prezentare de moda cu copii mari dar cam timorati, a fost si un cor, cateva concursuri cu premii dar...era o debandada totala, o buluceala de copii pe scena...
. Bianca privea si ea nedumerita si in final mi-a spus..."mami melgem?" Ne-am mai plimbat putin prin mall pe la patinoar si bowling...si am incheiat cu o shopping-uiala. Cam asta a fost, copilu' a fost multumim ca pe langa dulciurile cumparate i s-a mai "lipit" de manuta si o masinuta cu un mini traseu
. Oare cand o sa aleaga si papusele
?
Nyny, felicitari micutei vedete
! Intr-adevar cresc si nici nu ne dam seama ca timpul trece asa de repede
!
Doinita, multumesc pentru retete, le incerc in we. Sa vad cum le primeste turturica
!
Tatiana, tinem pumnii Iarinei, sa fie bine la control
!
Alina, ma bucur ca ti-ai facut timp si pentru relaxare
! Bucatareala si smotruiala mai lasa-le pe planul II.
Va doresc o zi linistita
!
Mariana, mamica de
doinita_g spune:
ADEVARAT S-A INALTAT!
'Neata fetize dragi!
Nyny...care va sa zica...ai o micuta vedeta
care-i si premianta!
Tatiana, bafta azi la dr, sa va ajute DD sa terminati repede si sa-i dati de capat...cu dermatita asta!
Alina, vazusi mami ca de-o lasi mai moale
...e mai bine!
si Deliutzei care a avut parte de surprize ...si dixtractie!

Mariana, sunt culmea astia cu sunetul la maximmmm...am patit-o si noi si la concerte si la film, tot la voi la Carrefour am fost cu pitica la 3D "RIO', dublat, e foarte simpatic ...dar cand a inceput...Alexia a tipat: 'e prea tare...mai incet!!!'
.
Ei, si daca-i sarbatoare...azi trec pe la coafor/cosmetica...sa mai arat si eu a om(femeie
)
toate randunelele si puiutii!!!!
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
doinita_g spune:
mai era ceva....
http://www.reclama mascata//avertizare/sanatate/sanatatea-familiei/prof-dr-gheorghe-mencinicopschi-epidemia-cu-e-coli-nu-are-un-fundament-stiintific.html
am trimis si pe mailu nostru...o informare!
O zi placuta va doresc!
Doinitza
>>
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
doinita_g spune:
Da' unde v-ati ascuns???![]()
Nu mai da nimeni un fresh de ceva...fructe exotice
???
Alina
...ce zici?![]()
Nyny..!!!
Mariana, Magda...sunteti ocupate
?

Doinitza
>>
alina_satena spune:
Neatza fetelor,eu m-am trezit la 12 si imi bat capul cu ce sa gatesc acum
,dar mai astept,ma bucur ca piticii s-au distrat ieri de ziua lor,astazi am o zi full,va las un fresh de portocale ptr energie si
la bucvatarie s ama pregatesc ptr o zi lunga si obositoare
MarianaPop spune:
Salutare!
Bun si fresh-ul de portocale. Alina, multumesc!
Eu in schimb va servesc cu capuccino si apa tonica cu lamaie
!
Doinita, deci, ne lamuriram ce e si cu castravetii zis "contaminati"...nu stiu dc dar m-a dus gandul de prima data ca sunt oarece interese la mijloc (ex. gripa aviara, porcina - se bulucea lumea la vaccin si dintr-o data a disparut si boala si presupusii pacienti...
). Sa fie oare un indemn "subliminal" sa folosim produse autohtone
?
Se vede treaba ca fetele sunt in bucatareli...
!
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Doinita,
, de azi dimineata incerc sa-ti scriu de Carrefour dar...neuronu' mi-a jucat feste (sau azi nu mi-am luat pastila de tinere de minte
).
Deci, perioada cu reduceri au fost din data de 26.05 pana pe 01.06.11 inclusiv, deci nu e valabil si in we. Ce am cumparat la oferta au fost cerealele Nesquik duo 460 gr. cu 10.79 RON, ou Disney 1+1 gratuit cu 2.80 RON, apa plata Bucovina de 5 l cu 4.40 RON...si restul la pret normal. Aaaa, era reducere cu 20% la produsele Garnier (asta in cazul in care folosesti) oferta valabila pana pe 08.06.11. Erau multe lucrusoare pentru copii marca Tex cu reducere pt. 1 iunie...si ce mi s-a parut avantajos (dar nu o aveam in lista de cheltuieli) un set de lazi frigorifice respectiv 10 l + 24 l la 49.90 lei.
In cazul in care mai aflu ceva de acum in colo te info
!
Mariana, mamica de