Puiuti de Randunici 2008!! (484)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PITICILOR
Neatza fetelor,eu iar am comiso trezindu-ma tarziusper sa mai reusesc sa fac cateceva azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

fetelor!

Magdalena, ma bucur ca Yarina s-a intors cu impresii placute din excursie . In privinta achizitionarii calutului, se vede ca-si dezvolta spiritul intreprinzator !

Ariel, sa ai mult succes la viitoarele expozitii !

Doinita, da-mi si mie detalii despre linte (mod de pregatire, de unde o cumperi) . Nu i-am dat niciodata asa ceva Biancai. Iti dau de stire daca sunt oferte convenabile!

Tatiana, as prefera un vinisor alb ! Am ceva probleme cu HTA si nu-mi prieste !
Imi pare rau pentru problemele dermatologice ale Iarinei. Sunt foarte scumpe cremele astea speciale . Sanatate !

Alina, lasa mami ca recuperezi tu !

Fetelor, copiii vostri dorm cu sosete noaptea ? Pasarica ma streseaza cu sosetele ei , daca ma fac ca uit sa-i pun imi urla ca din gura de sarpe , ce sa-i explici ca-i cald si are nevoie si piciorul sa se aeriseasca..., nu intelege si pace...

Va doresc o zi buna in continuare si spor la bucatarit !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Fetelor deja am inceput sa o las mai usor cu treaba deoarece tot eu le fac pe toate,si in fiecare zi fac cam acelasi lucruri si numai pot,am cam ajuns la saturatie,vreau sa ma mai gandesc si la mine.Spor la lucru astazi.Va las un capuccino si un fresh de piersici cu capsuni.

Mergi la inceput

Fetelor m-ati parasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

de bine ce am laudat mandruta, a trebuit sa ma duc sa o iau de la gradi. este prima data in aproape 1 an, cand a plans si nu a vrut sa mai stea, a sunat educatoarea si m-am dus si am luat-o. Cum ma vazut a uitat de toate, si s-a lipit asa de tare de mine de imi venea sa o mananc, nu alta.
Am dus-o acasa si am lasat-o cu matusica, si m-am intors la munca. Cred ca de la oboseala a facut asa, ca acum doarme de pe la 11.Oricum Yari e cea mai fericita cand o vede pe Nina, asa cum ii spune ea fetei mele cele mici. Sunt topite una dupa alta, si daca e Nina prin preajma nu o mai intereseaza nici mami, nici tati, nici nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Mariana, am si eu o colega cu care vorbeam si imi spunea acelasi lucru: nu poate sa o dezvete sub nici o forma de sosete, si este in clasa I. Zicea ca si daca ile scoate in somn, imediat se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Bine ca ale voastre dorm numai cu soseteAle mele dorm si su pijamale groase de iarna,ca in casa e cam racoare,si nu dorm invelite oricat m-as chinui.Cateodata mai uitam si antiderapantii peste sosete,mai ales tati,ca doarme cu Daria.

Doinita,daca gasesc ceva,te anunt.Cam in ce perioada ai vrea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Alina eu is prezenta la fresh ...am avut nitzita trebsoara Cum ii place rochitzica Deliei? As vreau sa-i iau si eu una Alexiei ca acum vrea numa rochite... si cu cizme
Mariana noi luam linte din magazinu Bio din Real...si e de la Solaris in pungute de 500 gr la 10 lei. Este si verde si rosie, Alexia o prefera pe cea verde ca simte bobitele mai bine. Reteta am luat-o de pe punga...cand ajung acasa ti-o trimit. Eu zic ca-i mai buna ca fasolea si se face destul de repede ...in juma de ora e gata. Asta care o luam noi nu trebuie sa stea in apa...i-am preparat si supa si mancarica.

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Doinita,si noi vrem linte!Vrem retete.

Uraaaa,am invins,plecam si noi la Brasov in poiana pe data de 9.A incercat sa ma duca cu zaharelul,ca vine ministru,primministru,,dar nu i-a mers.Facem ca mineAbia asteptam

Mergi la inceput

Cred ca am incurcat borcanele cu vinul.,cred ca ,m-a prins radarul,eram in a cincea la citit.Mariana,vrand nevrand,ai primit un impuls..catre vinul rosu

Doinita......cum a fost..vinul?

Mergi la inceput