Puiuti de Randunici 2008!! (484)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mariana o seara placuta si tie. Noi nu putem sa ne plimbam azi pt ca ploua...

Maine nu facem nimic special. Cei de la gradi au organizat o iesire in parc cu copiii si cu parintii. Probabil ca vor fi ceva concursuri pt copiii mai mari ca noi suntem prea mici pt desene pe asfalt de ex. Cei mici vor fi calare pe topogane, leagane... Si dupa-amiaza iesim iar in familie tot prin parc.

Alina nu mai pune la suflet toate treburile astea. Doar nu o sa va certati pt un fel de mancare, nu? Stii tu, e o vorba... cainii latra, caravana merge... iti consumi energia de pomana, ca oricum nu mai poti sa faci nimic. Haide, incerca sa te linistesti un pic... iti doresc sa gasesti puterea sa treci peste toate problemele

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Sper sa reusesc.Nu asta ar fi problema ca gatesc si un al doilea fel,problema este ca eu gatesc zilnici si nu sunt apreciata ptr ceea ce fac,si tot el se ia de mine ca eu nu muncesc cat munceste el si asta ma doare,incep sa cred ca mai bine fara decat cu.Sa ma ierte dumnezeu da fiecare munceste dupa puteri si in felul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Ei, noi am fost putin la plimbare apoi am spalat piscotzita si am mancat o saramurica cu mamaliga.
Omu' i-a pregatit felu' doi pt. maine, niste linte care a iesit superrr...dupa cum va spuneam eu daca n-am ceva boabe pt. pitica sunt terminita
Si am servit si-un pahar de vin rosu...sper la noapte sa nu se mai trezeasca pitica sau...eu ii dau ignor
Alina, eu chiar am vrut sa-ti spun...tu mereu esti cu treburi si mai ales la bucatarie. Eu incerc sa-i asigur piticei o ciorbita si ceva la felu 2...iar noi ne descurcam acu si cu rosii/cu branza...prefer sa ies la plimbare decat sa stau in bucatarie. ...plus ca mai sunt si altele curatenie, spalat, calcat...pai unde ajungem asa?
Maine n-avem program special...nici n-am zis nimic copilului...ca nu mai scapam

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Doinita,Cincisul e ca o ministatiune acum,s-au privatizat toti,nu prea mai ai acces sa stai cu patura,cum faceam noi altadat,au rasarit vile de vile,pana spre coada lacului.Ai fost pana acolo?Este o biserica sub ape,cand e barajul scazut se vede turla bisericii.Altadata a fost un sat acolo,acum e sub apa.Am inteles ca nici scafandrii nu mai vor sa intre ,ca au gasit nu stiu ce monstrii.
Mariana pt.PM.Vin rosu?????E bun pt.femei doar daca-l beau barbatii
Am venit si noi de la Dr.,sunt cam suparata,dermatologul a zis ca Iarina are dermatita atopica,mi-a facut restrictie la aproape toata mancarea,nici nu stiu ce sa-i dau.Auzi,spanac cu macris,pai imi da Iarina cu el in cap,la cat de mancacioasa este.Nici sa nu auda de capasuni,sucuri,numa ceai Trei frati patati,atat.M-am cam saturat de medici,cred ca o ung doar cu crema recomandata(un tub mic=80Ron)si o sa elimin capasunile si ce cred eu ca e alergic.De-ar fi dupa ei nu ai mai manca nimic.Le-am luat si eu niste pistoale cu baloane,ca au fost zilele cetatii la DEVA,dar m-au tinut pana acasa,cand le-am pus in functiune s-au stricat,am dat banii degeaba.Azi am avut ghinion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Seara buna sau ... noapte buna!
In primul rand va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea. Imi cer scuze ca nu am intrat pana acum sa o fac, insa...fix de ziua mea a inceput Baby Expo, apoi am avut inventar si de pe 28 sunt iar la o expozitie, la Oraselul M***. Cine e din Bucuresti sau are drum pe aici maine poate face o vizita la Rom Expo (detalii pe net). Intrarea este gratuita, au petrecere pt copii de 1 iunie, evenimentul va mai fi si azi (1 iunie), de la ora 10 la 17.30.
Eu sunt expozant acolo si sincer...abia astept sa se termine, sa ajung acasa la puii mei, mai ales ca a fost un eveniment fffff slab dpdv comercial. Dar petrecerile au fost superbe!!! noi ne-am imprietenit intre noi (expozantii) si acum imi bat capul daca sa semnez contractul cu Tibco sa ma duc si acolo saptamana viitoare...hmmm, nu stiu, acum vreau nani si liniste.
Noapte buna!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

buna dimineata
sa va povestesc despre piticuta mea.A venit foarte incantata din aceasta excursie si aseara deja intreba cand mai pleaca " a munte".
Au fost la Manastirea Curtea de Arges, dupa care au fost la o brutarie unde au fost lasati sa isi bage mainile in coca, au primit sortulete, bonetele si cate o painica cu care au venit tare mandri acasa. Au fost la o ferma de animale si de acolo Yari nu a vrut sa plece cu manuta goala. S-a certat cu educatoarea ca mami ia dat bani si sa cumpere un cal. Lacramioare, promisiuni ca mai vin acolo, ca sa poata pleca. Nici cand au ajuns acasa nu i trecuse supararea pe educatoare. Au mai stat pe iarba la un picnic, unde sau jucat se pare tare frumos. De mancat au mancat la un restaurant, se pare ca toti au fost tare incantati, mai putin personalul de acolo, cred. Va dati seama ce au lasat in urma 100 de copii cat au fost numai de la gradinita lor.Au ajuns in jur de 7,30 si era rupta de oboseala, a adormit aproape instantaneu in bratele lui taicasu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Sa va pastrati zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ati vazut chipul mamei. La multi ani, copii frumosi

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fete dragi !

Poftiti la cafele si ceai !

Va doresc o zi minunata !

la munci. Revin sa citesc si din urma!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

La multi ani puiutilor din lumea intrega,sa fiti sanatosi,voiosi si....sa mai ascultati si de mamici din cand in cand.

Buna dimineata,buna-i cafeaua,si necesara!Am avut o noapte mai buna,Iarina a primit peritol,asa ca a dormit bustean pana la ora 8.Sunt si eu mai odihnita.Fug si eu la bucatareala,am zis ca le fac o ciorbita de fasole pastai,si felul doi...inca nu stiu,sa vad ce-mi vine.La mine toti is ciorbari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

'Neatza fetitze dragi! ...si eu la cafelutza
Tatiana tare as mai vrea sa ajung in zona la voi...am vazut atunci niste locuri super faine stiu c-am fost si la mai multe manastiri/bisericute f. frumoase...daca stii de vreo cazare ieftina si buna pt. familii cu copii da-mi de stire, poate aparem si noi. Iar despre vinu rosu...a baut si omu' dar aseara oboseala m-a rapus s-am adormit inaintea Alexiei
Imi pare rau cu micutza ...tare scumpe sunt cremurile astea...macar sa-si faca treaba
Mariana daca vezi vreo reducere interesanta prin Carefour care sa tina si-n we zi-mi si mie...cred ca in we ajungem si noi la zoo la voi!
Ariel bafta maxima la expo!
Magda, deci la voi s-a dat startul la excursii!

Va doresc o zi minunata cu multe surprize si multa dixtractie pt. pitici si nu numai!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput