Puiuti de Randunici 2008!! (484)
Raspunsuri - Pagina 10
MarianaPop spune:
Fetelor inseamna ca mai avem de suportat putin, doar 2 ani de nabadai....
. Eu parca sunt din bancul ala cu optimistu' si pesimistu'...
. Ce ma sensibileaza pana la
este ca-si da seama ca a gresit si vine si-mi cere iertare (mami ia'lta-ma)si parca sterge totul cu buretele...Stim cu toatele ca cei mici sunt "manipulatori emotionali" si dupa ce vede ca m-a suparat imi spune "mami te iubesc"
.
Astept sa trecem si de fazele astea
.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Mariana la noi or fi 2 ani(cu abaterile de rigoare
)...da' Nyny ar cam trebui sa se pregateasca de 2+2
dupa cum vad eu...
Pai si noi tot cu faze de genu: 2 min la colt...dam jucarii la alti copii (ca si asa simt ca ma sufoc de ele
), ...dar cu coltul vad ca s-a obisnuit![]()

Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
MarianaPop spune:
Fetelor, ca sa fim totusi "ascunse" de privirile persoanelor care ne "viziteaza" crenguta, am facut un cont comun privat pe Picasa. Daca doriti sa ne "mandrim" cu copiii nostri imi dati de stire si va trimit PM cu parola. Am facut 2 albume separate, unul pentru mamici in cazul in care se doreste a fi postate fotografii altele decat cu copiluti
si altul pentru puiuti
.
Am transmis si cateva mesaje pe e-mailul comun
!
V-am pregatit cate o apa tonica cu lamaie! Poftiti de serviti!

Mariana, mamica de
Gherman_in spune:
No,cand sa ma asez si eu la ciripeala,s-au trezit maimutele
.Am crezut ca numai la mine e ca la balamuc
,fiind apropiate de varsta,Iarina copiaza tot,nu ma inteleg cu ele deloc,dar asa sunt de mici.Le mai scap la fundulet,dar asta e.Sunt teroare,dar sunt teroristele mele
.Mari,vreau si eu un PM.
,va las,ca s-au luat la bataie,ma duc sa le despart.Mai intru,dar mai spre seara!
doinita_g spune:
Tatiana, mi-am amintit ca acu vreo cativa ani, am fost in vacanta prin zona pe la voi...si ne-am oprit pt o limonada la motel Cincis (cred)...unde mi-a placut cum arata
...Eu is numai cu gandu la vacanta
.
Gata, ieri am rezervat si noi pt. o iesire la Moieciu...si abia astept sa plecam vinerea viitoare!
Joi o dau la apa pe don'soara Alexia
...am gasit un club de inot care pare OK, asa ca ieri i-am luat o casca si ochelari (la plimbare a vrut numai cu ochelarii de inot
)...
Alina pe unde esti?
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
alina_satena spune:
Fetelor eu am fost la biserica la Sf. Anton,apoi iam luat Deliei o rochita de 1 iunie si acum ma apuc de gatitr.Mariana trimitem,i si mie PM cu mailul comun ,parola de la mail si parola de la picassa please
MarianaPop spune:
Doinita, Tatiana si Alina aveti PM !
Magdalena, te-au "indovedit" hartoagele? Ai vre-o veste de la Yarina?
Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Fetelor deja numai suport jur sa gatesc,sotul meu deja face figuri ca de ce nu fac mancare cu carne eu deja numai supor,tin sa precizez ca am avut ciorba de perisoare de aboa s-a terminat ,ieri am facut un ghiveci si astazi fac ciorba de legume si tocanita de ceapa cu aripi de pui si gata s ama lase dar il astept diseara knd vine sa ma ajute ca prea face mofturi la mancare.

MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor deja numai suport jur sa gatesc,sotul meu deja face figuri ca de ce nu fac mancare cu carne eu deja numai supor,tin sa precizez ca am avut ciorba de perisoare de aboa s-a terminat ,ieri am facut un ghiveci si astazi fac ciorba de legume si tocanita de ceapa cu aripi de pui si gata s ama lase dar il astept diseara knd vine sa ma ajute ca prea face mofturi la mancare. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Offf...sa-ti dea DD putere sa treci mai usor peste...

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Am intrat sa va urez o dupa amiaza placuta si o seara cat mai agreabila
!
In seara asta nu am nimic special in plan, ne facem plimbarea de seara si...cam atat. Fetelor n-am reusit sa va intreb, cum veti petrece ziua de maine? Eu maine am iesire la
la Carrefour si impusc doi iepuri dintr-o lovitura, cei de acolo organizeaza un spectacol pentru 1 iunie
! I-am cumparat colombinei 2 perechi de dresuri si o pereche de sandalute, maine ii iau si ceva dulciuri si gata...dupa buget maica
.

ne auzim maine la cafea!
Mariana, mamica de