Prietene la bine si la greu - 121
Raspunsuri - Pagina 19
Andrecluj spune:
Buna dimineata, ma gandesc ca primiti niste cafele, ma insel? Desi pe caldura asta as face o cafea cu nuci si cu gheata, nu mai zic ca avem gravidute printre noi Licu, Ancutza Saru mana, m-am prins cand am incarcat pozele Chiarei de figura, dar cata vreme am avut nevoie, moama!!! Dozz Ma gandeam la statiunea Covasna. Zona este superba, e racoare si preturi mai mult decat decente, daca ai nevoie de detalii hai pe mess (desi de locuit nu am locuit acolo, am coborat mereu in Sfantu Gheorghe la cazare, urmatoarea vacanta va fi categoric acolo, pentru ca e de vis). Va pupam Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
dana n. spune:
Neata!
Eu tot cu durere de cap nesuportabila
Shtephy, cu scuzele de rigoare ptr intarziere, iti urez si eu un sincer la multi ani, sa ai parte numai de lucruri bune alaturi de cei dragi! Multi pupici si te mai asteptam pe la noi.
Ionela, multa putere draga mea.
Miany, multumesc ptr cafea. Multa sanatate puiului David.
Monis, frumos mai povesteste tipa respectiva pe blog, noi avem mai mult de o saptmana de cand David nu a mai primit tzitzi. O admir pe Raluci ca se tine tare si vrea sa ii alapteze pe amandoi, ptr mine e prea mult.
Lyly, Ancutz, distractie maxima la nunti.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 14+
Ramonika spune:
Ancutz tot cu parul lung si cretz suntem, desi ma tot bate gandul sa o tund, pe caldurile din vara asta... insa parca pe de o parte nu ma lasa inima, o sa vedem ce o sa facem...
scuze de scrisul telgrafic, Ruxi e pe mine, la nu ma slabeste deloc, suge mai ceva ca atunci cand era mica-mica...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika Ancutz tot cu parul lung si cretz suntem, desi ma tot bate gandul sa o tund, pe caldurile din vara asta... insa parca pe de o parte nu ma lasa inima, o sa vedem ce o sa facem... scuze de scrisul telgrafic, Ruxi e pe mine, la nu ma slabeste deloc, suge mai ceva ca atunci cand era mica... Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
pai si nu ne mai arati poze cu frumoasa cretulina?
Ramonika spune:
dana ultimele poze de pe contul comun.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
dana n. spune:
citat din mesajul lui Ramonika dana ultimele poze de pe contul comun. Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
Frumoasa mai este sa nu o tunzi...aceleasi ganduri ma bat si pe mine, sa il tund pe David...dar imi trec repede
laura - andreea spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA STEPHY - te imbratisez cu drag si-ti urez sanatate pe toate planurile!
Ionela
Am si eu doua intrebari va rog: as vrea sa-mi scot linkul cu poze care trimite la vechiul cont si cum se pune linkul direct la pozele din noul album (era ceva cu acolade si spaces/no spaces ). Multumesc si multi pupici!
P.S. In sfarsit am pus si eu cateva pozici cu donsoara noastra
poze
dana n. spune:
citat din mesajul lui laura - andreea Buna dimineata! LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA STEPHY - te imbratisez cu drag si-ti urez sanatate pe toate planurile! Ionela Am si eu doua intrebari va rog: as vrea sa-mi scot linkul cu poze care trimite la vechiul cont si cum se pune linkul direct la pozele din noul album (era ceva cu acolade si spaces/no spaces ). Multumesc si multi pupici! P.S. In sfarsit am pus si eu cateva pozici cu donsoara noastra poze Europe is the best! |
Asta:
[ url=" aici scrieti linkul " ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]Cand scrii formula, scoti spatiile dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui laura - andreea Buna dimineata! LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA STEPHY - te imbratisez cu drag si-ti urez sanatate pe toate planurile! Ionela Am si eu doua intrebari va rog: as vrea sa-mi scot linkul cu poze care trimite la vechiul cont si cum se pune linkul direct la pozele din noul album (era ceva cu acolade si spaces/no spaces ). Multumesc si multi pupici! P.S. In sfarsit am pus si eu cateva pozici cu donsoara noastra poze Europe is the best! |
daca vrei sa il pui la semnatura, asa cum ai acum linkul, te duci sus la contul meu - profil personal - editeaza profil - mergi in jos pana la optiuni profil , apesi plusul rosu si ti se deschide casuta cu semnatura...acolo copiezi intre ghilimele adresa web noua (cea cu pozicile)
o sa ai asa [ url = " adresa web poze " ] poze [ / url ]
modifici ce e intre ghilimele
si fara nici un spatiu in formula de mai sus
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
Dana, mi-a placut ca nici mie , nici tie nu ne-a iesit din prima
sper totusi ca a inteles Laura ce e de facut
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)