Prietene la bine si la greu - 121

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Timpul se scurge atat de repede cand ai de munca, de nu stiu cand se face ora de masa sau ora de plecare...

Alex este bine in principiu. Ne chinuim cu dermatita in continuare, tratamentul de pana acum nu a dat roade: Advantan, inca o crema de la Uriage, Aderma si Xyzal, maine dimineata mergem iarasi la dermato.
In rest are aceleasi mofturele, aceeasi nervisori, rade tot timpul, manca asa si asa, suge in continuare dimineata, seara si pe timpul noptii, are aceleasi treziri nocturne, care se lasa cu sau fara supt. de adormit adoarme tot asa greu, uneori cu leganat chiar si seara, la pranz cand nu e cu mine, adoarme clar leganat.
Ziua doarme 2 ore jumate-3, seara ora de culcare este 21 iar trezirea se intampla in jur de 6.30.
De vorbit inca nu s-a apucat, repeta cateva silabe doar.
In rest cat e ziua de lunga rade si se joaca.
cam atat de pe la noi.

In final ii spun si eu La Multi Ani dragei noastre Shtephy si tuturor copilasilor pentru ziua de maine, sa fie sanatosi si fericiti!

va pup cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

Am intrat in special sa-i urez si eu, cu scuze pentru intarziere, La multi ani dragei de Stephy

Apoi ma mag si eu la cafelele de la Andre ,ocazie cu care o rog sa detalieze "cafea cu nuci si gheata" ...ma cam prind care e treaba,dar...
In rest totul e ok,eu ma bag la calcat.....la fiecare 2 zile am cate o masina plina de rufe... calcatul il urasc.... concluzia clara e ca voi delega aceasta indeletnicire de saptamana viitoare mamei.
Da,m-am hotarat, pentru mucosi,intra in actiune ajutoarele.... nu ii mai pot supraveghea,in conditii de securitate 100% singura fara sa-i cenzurez in actiuni si nu-mi doresca sta. Sacrific, sa zic "intimitatea" , pentru ei... si nu regret asta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

mai bantui si eu prin zona ..poate suplimenteaza cineva -ua..eu sunt cu nasul prin dulapuri,sertare si alte parti de mobilier si m-a apucat o lene subita...

Lyly ma bucur sa te "citesc" si sper sa dati de cap dermatitei pacatoase;spor la munci si sanatate lui Alex!!

gabitza bine ca ai ajutoare ,ca te inteleg cat e de greu sa supraveghezi doi nazdravani ( eu am unul si ma simt depasita sometimes)..spor la calcat!!!

ma intorc la treburi ca poate imi revine elanul muncitoresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35Apoi ma mag si eu la cafelele de la Andre ,ocazie cu care o rog sa detalieze "cafea cu nuci si gheata" ...ma cam prind care e treaba,dar...
Cu drag. 60 grame nuci sau alune prajite100 gr ciocolata neagra100 gr zahar70 gr lapte70 gr untNucile si zaharul se zdobesc pana iese un praf, se pune ciocolata si se mixeaza. Se coace pe aburi circa 10 minute cu laptele si untul, fara sa fiarba. Rezulta o crema care se conserva in frigi cam 10 zile. Cu cateva linguri din crema asta se unge cana de cafea, se adauga cafeaua (cu cat e mai tare cu atat e mai bun gustul), se poate pune frisca lichida (eu nu pun) si gheata (intreaga sau sparta). Legat de calcat, majoritatea problemelor mi le-a rezolvat uscatorul de rufe (nu mai calc decat ce e f important). Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
Apoi ma mag si eu la cafelele de la Andre ,ocazie cu care o rog sa detalieze "cafea cu nuci si gheata" ...ma cam prind care e treaba,dar...

Legat de calcat, majoritatea problemelor mi le-a rezolvat uscatorul de rufe (nu mai calc decat ce e f important).

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

In speranta ca mai scap de calcat mi-am luat si eu uscator anul trecut...mie mi se pare ca mai rau sifoneaza hainele, sa mai zic ca este Miele, ca am dat o groaza de bani si sta pe post de bibelou in beci?

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.In speranta ca mai scap de calcat mi-am luat si eu uscator anul trecut...mie mi se pare ca mai rau sifoneaza hainele, sa mai zic ca este Miele, ca am dat o groaza de bani si sta pe post de bibelou in beci?
Am mai auzit faza asta, se pare ca am avut noroc de un uscator bun. Imi scot rufele de arata super, chiar nu mai trebuie calcate. Bine, rochitele, camasile, da, restul nu. Imi pare rau mamico Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Andre de care e ca si pe mine ma bate gandul sa-mi iau...

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Bre, eu nu stiu la ce ziceti voi uscator de rufe, dar eu cand le scot din masina atata le mai scutur si le mai netezesc si le intind ca lumea pe sarma numa sa nu ramana botite, de zici ca le fac vraji. De cele mai multe ori nu las zmau sa intinda rufele ca el le arunca pe sarma..Asa le asez eu frumos, cand le iau uscate le impachetez frumos, si gata , ciuciu calcat Doar strictul necesar-camasi, rochite

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Andre de care e ca si pe mine ma bate gandul sa-mi iau...
Un Indesit am, de 7 kile. Iti trimit detalii daca vrei pe PM. Licu Unii au talentul asta, am vazut la una din matusi, zici ca-s calcate de cate 5 ori cand le ia de pe sarma. Eu n-am rabdarea asta si uscatorul l-am luat mai mult pentru ca si sterilizeaza bine. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

Va invit la capitol un nou

122

PS: sper ca mi-a iesit

Mergi la inceput