Prietene la bine si la greu - 121

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Licu ai PM!

fug sa mai adun de prin casa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75imi pare rau ca ati tras-o si voi..cum ati 'dovedit-o'?! zi-mi si mie,just in case..
Cu dieta, toata mancarea facuta crema sa nu ii dau de lucru digestiei, saruri de hidratare si atat. Si multi, multi pampersi. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andre, am bag si eu in seama, la picasa imi face impresia ca au facut o modificare, ca sa treci la pozica urmatoare misti cu mouse-ul pe poza la care esti si apar in laterale stanga-dreapta niste sageti mari, dai clic pe alea si mergi ori inainte la poza urmatoare, ori inapoi la precedenta..
Sper sa fie asta de nu poti sa vezi restul pozicilor.
Miany, pm back!

Da, si eu sunt tare curioasa ce face Smara, ca tare is nelinistita, 30saptamani sunt putine in caz de ceva..Doamne fereste! Astept si eu vesti cu infrigurare..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

LA multi ani Shtephy, cu mii de scuze , sa fii sanatoasa cu multa putere ptr. puii tai si poate ne dai un semn, chiar daca esti un pic supi pe noi.

Maine sunt de serviciu, cu piciulina in parc, mergem in IOR, amatoare?

Poate pe 1 iunie o intalnire in H? se baga cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Azi scriu pe fuga, dar poate maine o sa vad si eu un nou orizont si o sa am timp mai mult.

Ionela, multa putere si ai grija de voi, mama ta are mare noroc cu asa fiica! Si noi toate de aici!

Shtephy, la multi ani cu multa, multa fericire! Ce mai fac prichindeii tai? Tu cum mai esti? Au trecut norii negri? Esti mai bine?

Multumesc tuturor pt detaliile despre hrisca. Chiar ca era simplu, dar mie mi se parea ff complicat, cred ca eram intimidata din start de denumirea produsului

Intalneala-intalneala, vreau si eu, si ff tare. Cand puteti in we asta: sambata sau duminica? Pt ca sa stiu si eu cum sa imi fac planuri si programe. De 1 iunie ce frumos ar fi, dar eu nu pot, doar sa ma dau bolnava la birou si sa chiulesc cu gagix si pitix in parc

deci, incerc sa revin maine. noapte buna tuturor pana atunci! si cafele doar de placere dimineata, nu de nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

spun si eu la multi ani lui Stefi a noastra draga! sa ne traiesti multi ani fericiti cu puiutii tai cucuieti!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

pupici si floricele tuturor si multumesc din suflet ptr urari!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,fete!! poftiti la aburinda ...

o zi frumoasa sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

offf, cu scuzele de rigoare zic si eu

Stephy iti doresc toata fericirea din lume, copilasi sanatosi si impliniri pe toate planurile
poate dupa ce repari laptopul treci si pe la noi cu o vorba despre voi ca tare ne e dor

Andre ti-a explicat bine Licurix, au facut astia niste modificari la picasa, sa stii ca se pot derula pozele si din sagetile de pe tastatura pupam Chiara si mamica ei

Diana ma ucur sa te vad

miany imi pare rau ca iar v-ati pricopsit cu enterocolita, sanatate multa

Raluci si eu astept cumintica si curioasa caruciorul tau colorat

Ramonik sa inteleg ca ati avut o treaba duminica...ati numarat animalele din curte ce face Ruxi? tot perisorul ala frumos il are?

Lyly ce rar intri pe la noi, eram obisnuita cu tine zi de zi acilea sa ne tragi de manecuta ps: si noi avem nunta we asta, abia astept putina zbantuiala

gata, am scris telegrafic , dar nu pot mai mult ca stau prost cu timpul

va pup pe toate fara exceptie

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Andre, sus la Covasna nu am fost. Unde, mai exact?

Mergi la inceput