Prietene la bine si la greu - 121

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

noi tocmai ce am luat masa ,de regim biensur, si a mancat puiul meu ca un lup ..

asteptam sa vina tati sa iasa putin la plimbare ,undeva intr-o zona mai izolata...

Licu l-am masurat si pe strumful meu...trimit PM dupa ce vine tati...

Mergi la inceput

apropo de muzica ptr. copii,am luat niste "chilipiruri" din Penny...sunt asa de faine versurile...aaa,am uitat sa precizez : sunt in engleza.. (5 lei un CD)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

da bre, am sfeclit-o cu shtephy, mai ales ca ieri duminica nu prea intra lumea pe net...

noi ieri am fost la tara, Ruxi s-a simtit super bine, prin curte, la aer curat, iarba, animale, au socrii mei 2 catei, 2 pisici doi porci, 8 pui de curca, 3 ratze si 10 gaini.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

mda, am dat-o in bara...si noi in w-e suntem mai mereu iesiti..

sa va fie de bine iesirea la curte!!!

fara vreun apropo si David s-a jucat cu toate orataniile de prin curte si...am patit-o ;acu nu sunt sigura ca de acolo i se trage ,ca de spalat pe maini ne-am tot spalat... a mai baut si niste apa din piscina (era si apa de ploaie )..god knows!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Sthephy draga mea, La Multi Ani, sa fii la fel ca pana acum, esti un om drag si minunat.

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 11+

Mergi la inceput

Ionela

Miany sper sa fie ultima entero si sa nu mai aveti parte de spitale si de oamenii "civilizati" ia si mananca sa prinzi putere ca vineri vin cu caruciorul, sper

Licu esti foarte tare ce-ti iese din manutze, jos palaria

Monis am citit ce rumos scria tipa cum alapta ea si cum o durea si cum simt si eu asta in fiecare zi si-mi tot zic "Gata nu mai alaptez" si nu pot sa renunt tot visez sa-i dav pe amandoi la san

la intalneala raspund si eu cu prezentul si asteptam si fetele din tara

si-a facut treaba, 11+

Mergi la inceput

chiar asa ce-o face Smara?

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

chiar asa ce-o face Smara?

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 11+

si eu ma intrebam...cate saptamani are ?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Miany sper sa fie ultima entero si sa nu mai aveti parte de spitale si de oamenii "civilizati" ia si mananca sa prinzi putere ca vineri vin cu caruciorul, sper

si-a facut treaba, 11+

sa-ti fie gura aurita,raluci si astept cu nerabdare "culoarea"...daca ai dreptate si e "blue" iti trimit o duzina de corcoduse (am plusat cu 2 fata de cerere),daca nu...astept o dedicatie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Seara buna la fetele cucuietele, am fereastra deschisa de la ora 21 de ieri. Dozz Faza cu hrisca prajita mi-a trecut de cand m-a calmat superpedi ca prajeala e valabila doar daca e la ceaun, atunci e gustul mai bun. De atunci inmuiat sau fiert in fructe sau legume, cate o lingura fata, alta mami. La Covasna sus, in statiune, ati fost vreodata? Monisu Retinusem intrebarea cu FB, dar daca iti spun ca sunt in faza "cum se scrie un mesaj pe FB" ma crezi? Ancutz De ce cand deschis "pozici noi" apare o singura poza, fara posibilitatea de a "da" inainte sau inapoi? E vreo setare la mine?Tine un bobarnac si de la mine Raluci drag Dozz Dorecs reteta la cina "habarnuam", se poate? Ionela As vrea sa-ti spun si sa-ti tot spun, dar nu stiu . Ce te-ar ajuta? Doar ca te admir, desi nu cred ca asta ar ajuta. Ai grija de voi te rog! Lyly se incapataneaza sa nu spuna nimic de Alex, uff, hai tu mami! Miany Imi pare rau, rau, rau. Si noi am gustat din enterocolita la Cluj, am tras o saptamana pentru ca superpedi nu ne-a dat medicamente, dar a trecut. Il pup mult pe David!Vai de mine! Ramonika saru mana ca ne-ai atras atentia, mama ce prost ma simt! Stephy draga noastra Primeste urari din suflet intarziate, sa-ti fie viata frumoasa, sanantoasa, ca norocoasa cu 2 prunci minunati iti este! Smara avea parca 30 de saptamani, nu? Doamne ajuta sa fie bine!Atat am putut, va pup Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Seara buna la fetele cucuietele, am fereastra deschisa de la ora 21 de ieri.

Miany Imi pare rau, rau, rau. Si noi am gustat din enterocolita la Cluj, am tras o saptamana pentru ca superpedi nu ne-a dat medicamente, dar a trecut. Il pup mult pe David!

Smara avea parca 30 de saptamani, nu? Doamne ajuta sa fie bine!

Atat am putut, va pup

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

imi pare rau ca ati tras-o si voi..cum ati 'dovedit-o'?! zi-mi si mie,just in case..

sper si eu ca Smara e bine...destul de putin 30 ..sa speram ca fantomitza mai vrea sa stea la caldurica..

Mergi la inceput