Prietene la bine si la greu - 121
Raspunsuri - Pagina 14
laurairina13 spune:
Alexa, sa inteleg ca ai ajuns la stadiul ce biscuiti sa ii faci printesei?? Si pe la noi ce s-a mai discutat subiectul biscuitei sanatosi si buni pentru pitici acum ceva timp in urma..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
douradoudou spune:
hehe laura, inca e alaptata exclusiv...mai astept putin cu dive..poate in curand isi ia singura din frigi
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Cine ghiceste cine a imbracat bebelusii astia??? |
Felicitari !!
rares - living on the edge
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui douradoudou hehe laura, inca e alaptata exclusiv...mai astept putin cu dive..poate in curand isi ia singura din frigi alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
daca as fi avut puterea ta sa mai aman diversificarea.... tare bine mi-ar mai fi fost, ca pana la 9 luni Mihnea mi-a refuzat mancarea solida si ma stresam de numai din cauza asta. Daca mai amanam... scapam nestresata...
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu
douradoudou spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
daca as fi avut puterea ta sa mai aman diversificarea.... tare bine mi-ar mai fi fost, ca pana la 9 luni Mihnea mi-a refuzat mancarea solida si ma stresam de numai din cauza asta. Daca mai amanam... scapam nestresata... Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu |
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
ionelamaria spune:
Mneatza
Pentru toate fetele dragi
Sa aveti o duminica minunata
Eu sunt in proces de dat palme in fata oglinzii... ca asa cu fata asta trista nu mai pot continua... ma straduiesc si eu sa-mi dau palme/bobarnace pana m-a apuca rasul.
Acum am sa scriu despre ce e in sufletul meu de sunt asa si , va rog, nu cititi ca va stricati ziua:
Am trecut printr-un zbucium zilele astea de nu eram om. Mama a luat antidepresive ( fara prescriptie medicala) si in doza cam mare ( nu cu mult mai mare decat se poate si cum lucreaza in psihiuatrie stie ca desi e mai mare decat cea de pe prospect pe acolo se da asa de medici, dar eu m-am ingrijorat oricum). Ieri a renuntat la ele cum a promis ( a luat vreo 4 zile, nu mult,... da eu eram praf din 2 parti)
"Dragii" ei colegi s-au asigurat ca tata nu mai incape in clinica in care statea ( e drept cu interventii) si ne-am trezit cu el "bun" de luat acasa (dar intr-o stare extrem de proasta) Vineri numai la D-zeu nu am intrat in audienta. O solutie s-a gasit dar e ceva de ce fugim de vreo 2 ani. Cu toate astea eu am hotarat ca acolo va merge tata, indiferent ce mai voia mama. Va fi departe de noi, la 25 km de Iasi, bucata buna de drum forestier, greu accesibil cand ploua sau e iarna.
Cu toate astea e cel mai bune asa , spun eu, pentru mama... va suferi un timp ca il va vedea rar , apoi , incet incet se va detasa de el.
Chiar vorbeam cu un medic psihiatru ca eu am oficial 2 parinti dar pe unul deja l-am pierdut si REFUZ sa-l pierd odata cu primul si pe al doilea
Una peste alta s-ar putea ca peste 2 saptamani sa ajung in Bucuresti, cu mama, ca e ziua surorii mele care sta acolo. Poate ne vedem in parc
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu
many_bani spune:
Ionela , te asteptam cu drag in parc, asta daca eu mai sunt prin Buc, dar sunt fetele
Ancutza_Bro spune:
Ionela imi pare rau ca ai trecut printr-o perioada asa dificila
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
monis5 spune:
hello, la vreme lenesa de duminica insorita
Ionela imi pare tare rau ca sunteti intr-asa tensiune si tu si mama ta si probabil toti cei din jurul vostru. O imbratisare virtuala iti trimit !
fetelor, m-am intalnit aseara intamplator cu Many care mi-a promis (hihihihi) ca se mobilizeaza sa vina in parc sa ne intalnim. Asa ca va poftesc la o intalneala, ca acum e momentul. Pentru ca incep concediile si din toamna, imi pare rau sa va reamintesc, serviciile pentru cele mai multe dintre noi. Si in plus acum nici nu e chiar cumplit cumplit de cald.
Asa ca
Many am inteles cu hainutzele. Uite ca si asta m-am gandit sa intreb la gradinita: de cate hainutze si de ce feluri are nevoie acolo. Si daca le trebe etichete de alea... tb sa cumpar... Or exista oare pe undeva infara de site-ul ala pe care l-a postat Dankutza aici?
Are si Iulian niste crocsi primiti cu imprumut dar nu l-am pus inca sa mearga cu ei, am impresia ca ar merge greu (parca asa merg si eu, nu ma simt complet natural in ei...), dar tu zici ca Vladut n-are treaba... o sa incerc si eu pana plecam la mare.
Dana, Raluci m-a lamurit Ancutza cu facebook-ul. Chiar nu era nici o mare chestie, de aia nici nu am mai intrebat din nou; ma refeream la intrebari in general, puse de toata lumea, nicidecum la cele puse de mine. Dar probabil e asa cum zice Ancutza, intrebarile cam raman fara raspuns ca toata lumea are din ce in ce mai putin timp si daca nu raspunzi pe loc... se uita.
Gabitza asa e cu leaganele. Mie mi se face rau si cand e Iulian in leagan si apare cate un pitic balanganindu-se pe langa noi, ma ia groaza, daca nu apuc sa-l prind pe Iulian cu leagan sa-l opresc si pocnesc copilul?!?! Eu il si dau cam tare pe Iulian ce-i drept...
Cel mai fain ii sa ai tu curtea ta, pe unde sa haladuiasca picii fara teama de cine stie ce pericole... Vrabia malai viseaza
Alexa felicitari pentru alaptarea exclusiva . Blogul ala este f frumos scris .
Licurici super bebelusii aia si super hainutzele! Amalia o sa fie super mandra de mama ei cu maini dibace! (eu una sunt tare bucuroasa ca a avut cine sa ma invete sa fac lucruri cu ace si andrele si iglitze, rau imi pare ca nu am invatat sa cos si la masina...).
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
many_bani spune:
citat din mesajul lui monis5 fetelor, m-am intalnit aseara intamplator cu Many care mi-a promis (hihihihi) ca se mobilizeaza sa vina in parc sa ne intalnim. Asa ca va poftesc la o intalneala, ca acum e momentul. Pentru ca incep concediile si din toamna, imi pare rau sa va reamintesc, serviciile pentru cele mai multe dintre noi. Si in plus acum nici nu e chiar cumplit cumplit de cald. Asa ca Many am inteles cu hainutzele. Uite ca si asta m-am gandit sa intreb la gradinita: de cate hainutze si de ce feluri are nevoie acolo. Si daca le trebe etichete de alea... tb sa cumpar... Or exista oare pe undeva infara de site-ul ala pe care l-a postat Dankutza aici? Are si Iulian niste crocsi primiti cu imprumut dar nu l-am pus inca sa mearga cu ei, am impresia ca ar merge greu (parca asa merg si eu, nu ma simt complet natural in ei...), dar tu zici ca Vladut n-are treaba... o sa incerc si eu pana plecam la mare. |
Daca merge la program lung sigur o sa aiba nevoie de pijamale (2-3 perechi pe sapt.) . Hainutele de la H&M au eticheta in interior unde poti sa treci numele sau initialele. Despre crocsi, cred ca ptr. Vlad sunt cele mai ok incaltari, este foarte incantat, am trecut la nr. urmatori.
Oare ce posibilitate este, ca intr-un oras aglomerat cu Buc., intr-un parc full ca Herastrau sa te intalnesti cu o prietena draga, fara sa ai intalnire ?