Prietene la bine si la greu - 121
Raspunsuri - Pagina 13
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 fetele, intrebare pt cele care se dau pe feisbuc: spuneti si la tuta de mine cum fac ca intr-o postare sa pun un nume si ala sa fie link la profilul omului? praf sunt! Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
Monis, eu nu inteleg ce intrebi de fapt la ce postare te referi?
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 14+
Ancutza_Bro spune:
Monis ce grija mai ai si tu acu', da'i incolo de pufuleti , sotul zice ca s-a reparat drumul, curbele tot acolo's , dar peisajul este extraordinar si poate vi se face dor de lac sau vreti sa-l impresionati pe Iulian
legat de intrebari fara raspuns, nu cred ca face nimeni cu intentie, doar ca daca nu raspunzi atunci cand citesti, uiti si trece de la sine...eu una recunosc ca mi-ar trebui niste lecitina
saru'mana de aprecieri, sa stii ca eu nu ma vad asa tanara (facand comparatie cu maica'mea care la 21 de ani avea 2 copii), poate doar fatza asta de copil ma face sa uit ca ma apropii vertiginos de prefix cu 3
hai, dati-mi un bobarnac sa fug la treaba ca e zi de curatenie azi
pupici
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
raluci_b spune:
Saluti,
Am o pauza mica de gradinarit/jucat/mancat corcoduse.
Monis - jur ca asa faceau paduchioasele de la scoala
lyly - ocupata tare tare , oare itit poti lua concediu anul asta? Mi-e dor sa-l vad pe alex si pe tine
Dozz - deci ne pregatesti un bb2? Hrisca am facut-o pana acum, fiarta sau doar inmuiata, si amestecata cu ce mi-a venit fructe sau legume iar eu mai nou imi pun in salata
Dana - poate ca dupa centrum o sa-ti fie mai bine
Many - ma gandesc si eu iar cu groza ca da la toamna o luam de la capat, imbracaminte incaltaminte
Monis - scuzoaiele mele chiar nu am vazut cand ai intrebat de FB dar nu inteleg ce zici
Bobarnac pt Ancutza
Nu am mai scris demult un meniu asadar.
Mic dejun:
- iaurt cu mango si banana
- branzica de casa facuta cu marar si ceapa verde cu miezul de la 2 felii de paine
- un biscuite (asta i l-am dat pana am pregatit ca nu mai putea de foame )
Pranz
- supa de rosii cu galuste in care am pus si hrisca cruda
- mancare de mazare cu curcan
- am facut un salam de biscuiti
Cina
habarnuam
Apropos de corcoduse la Renus am mancat cred ca 10 kile (pecuvant) acum doar ce am inceput. Iar eu nu le mananc de pofta ci de greata
Va pupez
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 11+
raluci_b spune:
Inca una si ma duc:
Liloasa aseara mi-a fost rau rau, as fi frut sa-ti pun niste muzica, dar.....
Coque - tare dor imi este de o postare de a ta, hai macar una, mica mica
Fetele din campul Muncii mi-e dor de voi si va astept macar cu cate o postare pe saptamana, am ZIS
si-a facut treaba, 11+
raluci_b spune:
Pt LILI nu ma intreba de ce dar ieri stiind ca e ziua ta ma gandeam la melodia asta
si-a facut treaba, 11+
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Pt LILI nu ma intreba de ce dar ieri stiind ca e ziua ta ma gandeam la melodia asta mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) si-a facut treaba, 11+ |
asta care?
ps: Monis (sper sa nu o deranjeze ca scriu ) se referea la faptul ca pe Fb la comentarii foto de ex, daca scrii numele unui prieten (din lista de prieteni Fb) atunci automat numele ala devine link catre profilul persoanei
edit: adica asa
edit2: bobarnacul nu a mers, cred ca-mi trebuie un sut in fund
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
gabitza35 spune:
salutari,
Monis, si mie imi place ca sunt activi,dar uneori ma simt depasita... mai ales atunci cand o iau fiecare direct catre leaganele in miscare
poze
douradoudou spune:
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
laurairina13 spune:
Cine ghiceste cine a imbracat bebelusii astia???
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
douradoudou spune:
am gasit asta : 5-6 caise, 8 curmale, 6 prune uscate, hidratate cu 3 ore inainte de inceperea prepararii
1 banana bine coapta
4 linguri seminte de susan rasnite
4 linguri seminte de floarea soarelui crude rasnite
2-3 linguri faina de mei
6-7 linguri faina de ovaz
2-3 linguri faina de in (seminte de in rasnite)
2 linguri ulei din seminte de struguri
scortisoara, cuisoare, ghimbir (condimentele ce dau un trio de aur), vanilie
Se proceseaza in blender fructele uscate si hidratate impreuna cu banana si putina apa pana cand rezulta o pasta groasa. Intr-un castron, se amesteca pasta de fructe cu semintele rasnite, uleiul si condimentele, adaugand apoi fainile cate putin pana rezulta o coca moale. De data asta eu am redus cantitatea de faina, asa ca biscuitii au iesit mai degraba prajiturele.
Se pun pe hartie de copt, in tava, si se coc la 200 de grade cam 30 de minute.
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)