Prietene la bine si la greu - 121
Raspunsuri - Pagina 15
dankutza spune:
Mai scriu o data siteul cu etichetele alea, in caz ca l-a ratat cineva.
www.etichetexpress.ro
Eu am vazut la copii de la scoala mea. Le-am vazut aplicate pe bluzele lor. Arata foarte bine. Eu i-am comandat lui Zbuciumix setul 45 (adica, 35 de etichete pt imbracaminte si 10 pt incaltaminte). Pe eticheta, le-am spus sa scrie numele copilului, nr de telefon al mamei si i-a pus si un desen, ca sa si le recunoasca mai repede.
Etichetele arata fain. A doua zi mi le-au adus acasa.
Nu stiu daca mai are vreo firma asa ceva, dar pot spune sigur, ca cei mici, sunt mari masterii in a-si pirde lucrurile (inclusiv pantofii). Lucrez cu copii de 10 ani, si nu este an in care cutia lost and found, sa fie goala complet.
Eu sigur ii voi lua etichete din astea, dar nu acum. O mai las sa se mai rasfete cu bona. Un an cel putin.
AM fost la Oraselul Mami - o porcarie. Putini expozanti, putine oferte. Bleah!
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Am trecut printr-un zbucium zilele astea de nu eram om. Mama a luat antidepresive ( fara prescriptie medicala) si in doza cam mare ( nu cu mult mai mare decat se poate si cum lucreaza in psihiuatrie stie ca desi e mai mare decat cea de pe prospect pe acolo se da asa de medici, dar eu m-am ingrijorat oricum). Ieri a renuntat la ele cum a promis ( a luat vreo 4 zile, nu mult,... da eu eram praf din 2 parti) "Dragii" ei colegi s-au asigurat ca tata nu mai incape in clinica in care statea ( e drept cu interventii) si ne-am trezit cu el "bun" de luat acasa (dar intr-o stare extrem de proasta) Vineri numai la D-zeu nu am intrat in audienta. O solutie s-a gasit dar e ceva de ce fugim de vreo 2 ani. Cu toate astea eu am hotarat ca acolo va merge tata, indiferent ce mai voia mama. Va fi departe de noi, la 25 km de Iasi, bucata buna de drum forestier, greu accesibil cand ploua sau e iarna. Cu toate astea e cel mai bune asa , spun eu, pentru mama... va suferi un timp ca il va vedea rar , apoi , incet incet se va detasa de el. Chiar vorbeam cu un medic psihiatru ca eu am oficial 2 parinti dar pe unul deja l-am pierdut si REFUZ sa-l pierd odata cu primul si pe al doilea |
Te admir pentru puterea ta de a lupta !
rares - living on the edge
monis5 spune:
Fetele cu alaptatul peste sarcina, ia uitati www.hobomama.com/2011/03/breastfeeding-through-pregnancy-third.html" target="_blank">aici
Marga
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
laurairina13 spune:
Niatza! Rise and shinee!
Eu halesc corcoduse si tot astept sa imi treaca starea de kko
Ionela
Monis, eu stiu si sa cos la masina de cusut, nu am masina, ca asa as mai mesteri si cu aia Bebelusii aia dragalasi ii face o tipa din Iasi, si vrea sa ii vanda pe e-bay. Eu ii tin pumnii sa ii mearga, asa mai prind si eu comenzi de caciulite si alte hainite minuscule
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
lylyana.ion spune:
Neata!
Dau eu ua astazi
Ionela,
Licu', frumosi bebeii
si eu vreau intalneala in parc dar cand??? we ce vine avem nunta...
teoretic as putea dupa-amiaza pe la 7-7 jumate ca si asa se face din ce in ce mai cald...
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Vad ca se vorbeste de intalnire in Bucuresti...diseara plecam si noi spre buc si stam 2-3 zile...asa ca dak stabiliti ceva...ne straduim sa venim si noi.
Noi in weekend am fost la ai mei...deabia am terminat de desfacut bagajele...si am inceput sa fac alte bagaje...bine ca e cald si frumos...
Licurici felicitari inca odata pt talent...
Ionela si sper sa fie mai bine de acum incolo..
Gata ..fug ca acus se trezeste Andra si nu mi-am terminat nici un sfert din treaba. Va pupik pe toate.
Mami fericita de strumfita
ionelamaria spune:
Ziua buna,
Macar la voi, ca la noiiiii..... Dar se va face si pace
Tata nu e bine, mama e distrusa de cum l-a gasit, mi-e asa mila de ea.... si de el... Nu stiu cat mai pot duce, si unul si celalalt.
Una peste alta, cand e sa fie rau e rau. Fratele mamei, "mosul" meu drag a ajuns asta noapte de la urgenta cu tensiune 23/15 si preinfarct... Acum am ajuns acasa de pe drumuri pentru el. Cand a mai aflat si asta mama( ca eu de la mama am aflat de el).... saraca... nici nu putea vorbi.... si ea are probleme cu tensiunea... acum unchiul meu e stabil, sper sa se faca bine si pt el si pentru copii lui care sunt derparte amandoi si pentru mama mea, ca e prea mult pentru ea.... Mi-e groaznic de teama sa nu pateasca ea ceva...
O mai streseaza si doctorita care s-a ocupat de tata pana acum, care e si sefa mamei si care i-a refuzat reinternarea tatalui... acum refuza sa-i dea hartiile de transfer ca "ea nu are timp" .... Doamne ce-as mai spune de ea.... m-as duce sa urlu la ea da e asa o proasta ca mi-e teama sa nu aiba apoi probleme la serviciu mama... ca ea e capabila de orice... sa stau si sa nu fac nimic ma doare, sa ma duc mi-e ca fac mai mult rau
In rest eu sunt bine, reusesc sa nu ma stresez la modul ala urat ceea ce ma face sa am incredere in mine. Sper sa reusesc sa raman calma pana la sfarsit, oricare si oricand ar fi acel sfarsit ca bebeii mei au nevoie de mine zambind.
Va pup pe toate si multumesc pentru gandurile bune. Va cer scuze ca intru sa va stric dispozitia si nu sa contribui aici pozitiv
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu
miany75 spune:
buna,fete dragi!!!
revin dupa o perioada absolut nefasta ptr. noi:David a facut enterocolita dn nou , e la doilea episod in decurs de 2 luni..sunt f.suparata si ma intreb daca nu am si eu o parte de vina in treaba asta....asa ca faceti loc in ca am nevoie de un dus rece sa-mi revin...
pe scurt,ca sa n-o lungesc prea tare, a fost o experienta groaznica..am ajuns intr-o vizita scurta (din fericire) la spitalul de infectioase,unde m-a frapat inca o data (nu stiu de ce chiar) cata lipsa de respect si bun-simt exista in tara asta ...nu ma refer n cazul asta la personalul medical,ci la cei din jurul nostru,la semenii nostri...nu intru in detalii,ca simt ca imi creste din nou tensiunea la maximum...vreau doar sa zic ca ,Brucan a fost optimist cand a zis ca avem nevoie de 50 de ani sa ne civilizam,cred ca putem dubla perioada..
Una peste alta,acum suntem bine sub tratament antibiotic (din nou),am slabit amandoi ca niste ogari,dar trece si asta...dupa ce isi revine complet ,cred ca facem un set mai complex de analize...
revin dupa ce mai citesc putin din urma...am citit ceva ,dar e cam varza in capatana mea...va cu mare drag!!!
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Ziua buna, Macar la voi, ca la noiiiii..... Dar se va face si pace Tata nu e bine, mama e distrusa de cum l-a gasit, mi-e asa mila de ea.... si de el... Nu stiu cat mai pot duce, si unul si celalalt. Una peste alta, cand e sa fie rau e rau. Fratele mamei, "mosul" meu drag a ajuns asta noapte de la urgenta cu tensiune 23/15 si preinfarct... Acum am ajuns acasa de pe drumuri pentru el. Cand a mai aflat si asta mama( ca eu de la mama am aflat de el).... saraca... nici nu putea vorbi.... si ea are probleme cu tensiunea... acum unchiul meu e stabil, sper sa se faca bine si pt el si pentru copii lui care sunt derparte amandoi si pentru mama mea, ca e prea mult pentru ea.... Mi-e groaznic de teama sa nu pateasca ea ceva... O mai streseaza si doctorita care s-a ocupat de tata pana acum, care e si sefa mamei si care i-a refuzat reinternarea tatalui... acum refuza sa-i dea hartiile de transfer ca "ea nu are timp" .... Doamne ce-as mai spune de ea.... m-as duce sa urlu la ea da e asa o proasta ca mi-e teama sa nu aiba apoi probleme la serviciu mama... ca ea e capabila de orice... sa stau si sa nu fac nimic ma doare, sa ma duc mi-e ca fac mai mult rau In rest eu sunt bine, reusesc sa nu ma stresez la modul ala urat ceea ce ma face sa am incredere in mine. Sper sa reusesc sa raman calma pana la sfarsit, oricare si oricand ar fi acel sfarsit ca bebeii mei au nevoie de mine zambind. Va pup pe toate si multumesc pentru gandurile bune. Va cer scuze ca intru sa va stric dispozitia si nu sa contribui aici pozitiv Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu |
ionela te cu mare drag si te admir din suflet ptr. taria de caracter!! Felicitari ptr. fratior!!!