Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, ceaiul de care zici tu e in niste cutii cilindrice de carton?
cred ca am vazut si eu la DM...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dap.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

salutari si de la noi
v-am citit dar nu mai am timp de scris..ma obosesc strumfii astia doi ai mei

vroiam sa va multumesc pt sfaturile cu lactatia..am redus apa si se vad imbunatatiri clare, lapticul e mai mult..am schimbat si ceaiul de fenicul anason chimen care il beam cu soc..si iau si o lingurita de seminte marar +o lingurita schinduf intr-o cana cu lapte caldut..am citit pe undeva ca fac bine..si intradevar, rezultatele sunt uimitoare..

va pup si va multumesc ca existati

mami de 2 prichindei

Despre ce e vorba????????? Vreau si eu sa stiu. va rogggggggg

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetelor voi dati Baby Calm la bebei??

Eu am luat dar sigur in forma care este nu vrea sa il bea,cred ca tb sa ii pun zahar sau miere,stie vreuna dintre voi cum sa fac??

Ma dispera Baby Drink ca este prea dulce si ma gandeam sa incerc si Baby Calm,plus ca am vazut la Plafar ca au si sirop Baby Calm,ati folosit???Eu sunt tentata sa cumpar..ca si asa am stiva in casa..tot oi razbi in lupta cu colicile..

In rest..am iesit si pe seara pe afara si am intrat in casa la 20.30..era mai racoare,dar vad ca puiul a picat lat!!!Oricum a dormit si afara asa ca ma astept sa se trezeasca mai devreme...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Am incercat eu dar nu am reusit.

Ma rog eu nu am reusit sa-i dau aproape nimic in afara de ... orice altceva, medicament, ceai, a vomat sau scuipat.

Azi a fost marait rau de tot. Pana la urma l-am infasat intr-un prosop si a adormit lat. Am facut prostia sa pun la spalat cu gramada inclusiv niste paturele f subtiri in care il mai infasam cand era agitat. Nu m-am gandit sa pastrez macar una in caz ca are iar pandalii.

Oricum am inteles ca de la 3 -4 luni nu mai merge cu calmatul si infasatul....

Am mai pus si eu niste poze . Nilufera, daca esti prin zona, am facut vreo doua poze cum m-am priceput eu de bine cu slingul, sper sa te ajute.

Am vazut si eu poze noi :)

Salo_Sama, ai o minunatie de fetita. Ce dolofanica! Si ce n-as da sa am carliontii tai Oare te mosteneste fetita la par?

Dinora77, ce baietel dragalas ai :) Mie mi se pare ca in unele poze aduce putintel cu al meu, dar poate sunt eu subiectiva.
Si unde ai gasit sepcute atat de mici si dragute?

Stefyapost, buzele si ochisorii aceia adanci vor rupe multe inimi la vremea lor Si tu ai un par minunat, frate ce va invidiez pentru pletele astea! Eu nu reusesc sa-l las lung si sa mai arate si frumos.

Miki1979, ochisorii fetitei tale se fac albastri cumva? Ce linistita si bonoma pare, are o expresie a fetisoarei de "om cumsecade" nu stiu cum sa zic, hihihihi. Tare scumpa e. E cumintica? Asa pare, cel putin in poze

Edit: si ma tot tin sa-i spun lui PisucMic ca Herastrau mereu e asa plin, exceptand zilele saptamanale dimineata d exemplu :)
Petru Constantin are trasaturile foarte delicate. Aristocrat mic ce e el!

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

salutari si de la noi
v-am citit dar nu mai am timp de scris..ma obosesc strumfii astia doi ai mei

vroiam sa va multumesc pt sfaturile cu lactatia..am redus apa si se vad imbunatatiri clare, lapticul e mai mult..am schimbat si ceaiul de fenicul anason chimen care il beam cu soc..si iau si o lingurita de seminte marar +o lingurita schinduf intr-o cana cu lapte caldut..am citit pe undeva ca fac bine..si intradevar, rezultatele sunt uimitoare..

va pup si va multumesc ca existati

mami de 2 prichindei

Despre ce e vorba????????? Vreau si eu sa stiu. va rogggggggg

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Pai, p scurt, din ce tin eu minte, Miki bea cam multa apa :) Adica enorm de multa. Si fetele i-au explicat ca de fapt prea multe lichide duc la rezultatul invers, organismul elimina apa cu tot cu ce trebuia sa fie rezerva pt alaptat

Atat tin eu minte, restul faza cu socul nu am prins-o nici eu.

Dar sfatul cu bulionul de pui l-ai prins? Sa stii ca merge! Eu n-am avut rabdare sa fierb 4h la el deci mi-a iesit o supa normala de pui f concentrata, dar oricum am avut lapte sa dau la o alimentara intreaga dupa.

Si e si mai gustoasa alternativa zic eu ....decat chimen si iar chimen...si anason...si fenicul

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pupici fetele!

azi am stat toata ziua afara . Am intrat la 9 la baite . Sotul e plecat si a venit mama la noi. Pana sa vina ea m-am plimbat cu amandoi copilasii, am facut ceva cumparaturi la magazinele din zona, Catalina a facut furori pe acolo..toate vanzatoarele il intrebau pe Cristi daca o lasa pe surioara lui acolo, dar nu a lasat-o la nimeni . Cand a venit mama am tuns gazonul in curte, am maturat si spalat apoi toata curtea, Cristi evident a fost umbra mea . toata ziua l-am tinut in chilotei, i-am pus pampers numai la somn. evident ca a facut de 1000 de ori pe el, abia spre seara a stat cam 40 de min fara pipi. L-am pus sa faca cam la 40 min, daca bea mai multa apa si la 30 min. problema e de la pampersi ca s-a obisnuit sa faca mereu cate putin pipi. De dimineata a facut de 2 ori mult si mi-a spus dupa ce a facut.
Eu i-am tot spus sa-mi zica cand ii vine sa faca sa mergem la wc, iar el a venit mereu dupa, dar cu asa o viteza de zici ca atunci il trecea..
Oricum sunt multumita de prima zi. Problema e ca nu am curaj sa ies in parc fara pampers, am mers pana la cumparaturi aproape dar atat.

Catalina nu a mai facut mofturi la san, am cantarit-o si are 5900 gr. parca a vut o perioada de stagnare si acum a luat din nou avant

Am facut si cateva poze azi, am sa pun cateva pe picasa

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ina, Multumesc mult pentru compliment! Si mie mi-e tare drag Alex al tau de pe vremea cand eu nu nascusem si ma uitam la poze si filmulete cu el!
Miki, bravo pentru laptic! Pe caldura asta si eu as tot bea, dar incerc sa nu beau numai apa ci mult ceai de lactatie; am in ceput de vreo saptamana sa iau si Galactogil (nu chiar 3 linguri pe zi, mai putin, dar mi se pare ca s-a imbunatait productia ). Plus supe de pui mai totdeauna la masa de pranz. (nici la mine nu fierb 4 ore...)

Intrebare: voi mai luati vitamine?

Gata fug la somnic fiindca Petru doarme!
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, eu nu am dormit cu copii in camera tocmai pt ca as fi sarit din pat la orice sunet si as fi fost varza de oboseala si ei s-ar fi obisnuit sa fiu langa ei la orice sunet, iar daca nu as fi fost s-ar fi pus pe plans.
Fetelor am si eu o curiozitate: Copilasi care dorm deja toata noaptea, dorm cu mamicile in camera sau singuri?

Cami, felicitari pentru gradina. cred ca e o placere sa te ocupi de ea. si eu la mama de fiecare data ma bag sa fac cate ceva. Copil fiind nu am avut bunici la tara, decat in bucuresti, iar cand ai mei s-au mutat la km de Bucuresti am descoperit o alta lume. Intotdeauna ma rexez cand lucrez in gradina (..totusi cu sapa nu am dat..si nici nu am de gand sa dau )

roxy, ma bucur ca au venit caldurile si la voi, in sfarsit simtim si noi ca se apropie vara

salo , mai organizezi intalnire la Sibiu?

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

`sara buna!!!

Ce bine e cand dormi oleak si bine, parca altfel vezi viata Am apucat sa dorm si eu putin in seara asta, vreo 2 ore... de pe la 6 la 8 si un pic bun nani asta, parca mi-am mai incarcat putin bateriile Piscoata inca doarme, cred ca iar a intrat in zodia somnului ca doarme de cand ne-am intors de pe afara de la doctor, s-a trezit numai pentru papa si apoi inapoi la nani nani

Am emotii pentru la noapte , am decis, o las singura ... de la noapte se face fata mare si doarme singurica si in patut la ea ca pana acum dormeam amandoua in patul mare care il am in camera la ea am sa ii fac baitza acusi , pe la 10 am sa o trezesc daca nu se trezeste singura, ii dau sa pape putin , baita si apoi iar papa restul completare si nani... am sa o pun in sac de dormit, ca sa o iau sa o pun in patut dupa ce adoarme si fiind si prima noapte singura in camera si in patut sa nu stau cu grija din cauza paturicii am si eu un pitic... ehh , am mai multi dar nu va mai spun cati si ce anume

Ma duc pana jos la bucatarie sa ciugulesc ceva ca nu am papt nimic de la pranz si mi-e un pic foame, sa vad ce gasesc, un iaurt ceva , mai light sa nu mai bag ceva greu la ora asta ca totusi si aici se face tarziu, a trecut de 9 jumate deci ... ar cam trebui sa nu mananc nimic asa tarziu dar mi-e foame

Noapte buna si somn usor, maine dimineata vin la raport sa va spun cum a fost prima noapte singura a piscoatei si a mea inapoi in pat cu barbatu

Pe maine

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

strumph, eu nu am dormit cu copii in camera tocmai pt ca as fi sarit din pat la orice sunet si as fi fost varza de oboseala si ei s-ar fi obisnuit sa fiu langa ei la orice sunet, iar daca nu as fi fost s-ar fi pus pe plans.
Fetelor am si eu o curiozitate: Copilasi care dorm deja toata noaptea, dorm cu mamicile in camera sau singuri?

Cami, felicitari pentru gradina. cred ca e o placere sa te ocupi de ea. si eu la mama de fiecare data ma bag sa fac cate ceva. Copil fiind nu am avut bunici la tara, decat in bucuresti, iar cand ai mei s-au mutat la km de Bucuresti am descoperit o alta lume. Intotdeauna ma rexez cand lucrez in gradina (..totusi cu sapa nu am dat..si nici nu am de gand sa dau )

roxy, ma bucur ca au venit caldurile si la voi, in sfarsit simtim si noi ca se apropie vara

salo , mai organizezi intalnire la Sibiu?

Poze

Eddy doarme singur din prima zi !!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput