Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Scrish foarte dragita surpriza, imi place ca stii sa faci cadouri, mi se pare dintotdeauna o mare calitate!

Strumpfi, sper sa-ti revii cu oboseala, imi imaginez ce greu iti este! Cred ca o greseala (daca imi dai voie ) e intr-adevar ca te trezeste orice miscare a ei si ii da sa pape dar ei nu ii este foame; eu nu ma trezesc decat cand plange (am somnul bun) deci chiar ii e foame; asa ca e bine sa te muti in dormitorul tau! Noi suntem deja iar cuminti, ne petrecem dupa-amiezele in felurite activitati (masaj, stat pe burtica, jucat cu mami si tati); ziua mananca la 2 ore daca nu e in parc (dar papa si in parc cand se trezeste din somn), iar azi-noapte a dormit legat 6 ore...
Ieri am aflat ce e aia BCG-ita cand am gasit un fel de pustula la locul vaccinului BCG - cum voi n-ati scris nimic de asta m-am speriat, dar am aflat ca e fix normal si ca e mai bine sa faci decat sa nu faci (=imunitate mai buna)!
Stefy felicitari pentru bonding-ul excelent cu puiul!
Salo_Sama ce poze minunata si fetita frumoasa!

Despre noi: puiul a avut azi 4810 gr, creste incredibil de bine in ultima vreme! Maine mergem si noi la curs de masaj, abia astept!

Va pup pe toate si revin (e ora de masa!!! asa creste...)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

si dacatot a fost asa cald azi si la noi am indraznit s-o scot pe Anastasia in tricou si caputul gol

asa m-a prins soarele si doar am zis ca nu prea mai stau la soare ca nu mai este sanatos ca mai demult. simti efectiv cum te arde. si azi tot m-a prins asa din mers. mi-as lua si ceva pe cap, dar ce? ca sa fiu piesa nu baba sapca nu-mi place, palarie nici atat....

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

mandreac, mi-ar face placere sa ne plimbam prin parc, si eu tot singura merg, dar la ora aia e imposibil. Nu stiu cum reusesti, noi dormim pana la 11-12 sa recuperam din noaptea alba :D

Fetelor, voi ati gasit pe undeva sepcute asa mici? Daca da, unde?

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina06 ce bine ca vine tati acasa. si gata, mergeti acasa la voi? nu stiu cum ai rezistat atata cu soacra, mai ales daca este asa mai cicalitoare...sa faci aia la bebe, sa faci ailalta....

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina06, salo

strumf, sa te faci bine repede!!! nu ii dau o portie anume de ceai. azi de ex a baut 100 ml cred. de 2 ori inaintea a 2 mese ca ii trebuia deja lapticul. il dau si sa trag de timp si pt hidratare pe caldurile astea.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ce liniste pe aici! Noi am vazut un film si acum puiul doarme un pic, dar urmeaza baia si apoi somnul adevarat al familiei!

Scrish, sa stii ca am fost duminica in Herastrau, fiindca ne-am dat intalnire cu niste prieteni - mare greseala... fiindca era o nebunie acolo! Acum ador mai mult decat oricand Kisselef-ul, voi si in WE mergeti in Herastrau? Poate la roata mare e mai liniste! Sa-ti traiasca sotul, sa aveti o viata minunata impreuna!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor voi dati Baby Calm la bebei??

Eu am luat dar sigur in forma care este nu vrea sa il bea,cred ca tb sa ii pun zahar sau miere,stie vreuna dintre voi cum sa fac??

Ma dispera Baby Drink ca este prea dulce si ma gandeam sa incerc si Baby Calm,plus ca am vazut la Plafar ca au si sirop Baby Calm,ati folosit???Eu sunt tentata sa cumpar..ca si asa am stiva in casa..tot oi razbi in lupta cu colicile..

In rest..am iesit si pe seara pe afara si am intrat in casa la 20.30..era mai racoare,dar vad ca puiul a picat lat!!!Oricum a dormit si afara asa ca ma astept sa se trezeasca mai devreme...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Deci si pe mine ma dispera reclama la cereale..desi eu sunt consumatoare...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely combina cele 2 ceaiuri. sau fa baby drink multtt mai diluat!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ce reclama la cereale?

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput