Mamici inimoase de Constanta***151***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

a fost super incantat Luca de plimbarea cu trenul, nici nu a respirat, zis nimik, era absolut fascinat de tot ce vedea pe geam
pe mine m-a socat pretul unui bilet...cls. a 2 a, pana la Cernavoda, cu Rapid-ul 21.5 lei, in condt. in care la autocar este 9 lei
este adevarat ca nu se ocmpara conditiile, dar totusi, dublu?

noi am fost pe plaja ieri dupa ora 16.30...a stat ce a stat cuminte pe nisip dar cand a fugit direct in apa, nu s-a mai uitat in jur si efectiv s-a aruncat...asa fericire pe el...noi nu aveam curaj nici degetele sa le bagam in apa, el era super incantat.l-am scos greu
apa rece, dar soarele f puternic, lume multa.

mada, nu putea sa va ocoleasca scarlatina?
pupam sa treaca repede

camelia, condoleante.
Teo e super

Luca daca ii spun ca imbatranesc, se pune pe plans, in ultimul timp " nu, de ceeee, nu vreau sa imbatranesti, vreau sa ramai asa frumoasa mereu si sa ma strangi in brate mereu"

Ii spun mereu ca oamenii imbatranesc, ca si eu voi imbatranii, ca el creste, o sa aiba copii si eu o sa ii duc la gradinitza, replica lui:
"eu o sa imi cumpar Jeep, o sa duc copiii la gradinitza tot eu, tu o sa stai acasa cu tati sa bei cafea si sa fumezi (nu fumam nici unul in casa ) si sa ma iei in brate cand ajung acasa"ce altceva sa imi mai doresc.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

...ce vreme...eu auzisem ca de maine se schimba...sper sa nu tina pana miercuri,sa ne strice planurile...

va doresc o saptamana usoara!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
ne-am intors de la Ct...acasa (unde nu a dat nici un strop de ploaie).
Ploia e preferata copiilor mei...am avut la noi pelerine si atat au chirait si topai prin balti ...lor le-a placut....mie mi-ar fi placut si mai mult daca eram in casa

Maine revin in resedinta de judet.
Las

O zi frumoasa tuturor
Cami condoleanta.
Mada refacere rapida si cucat mai putina bubite

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna saptamana!

Camelia, chiar ca abonament! Trist, dar trecem si prin d'astea! Felicitari Alexandrei, o capteaza schimbarea!?

Alexia a iesit sambata bucuroasa de la inot, de sapt asta a fost trecuta la avansati. ....si eu care tot vreau sa ma opresc cu inotul. Oricum d ela toamna nu va avea cu cine sa mearga.

Dodo, trebuie sa ne vedem, dar cel mai probabil in perioada 10-15 iunie.

Mada, sa va faceti bine rapid!
Luca, e fantastic, dragul de el!

Rox, d'aia nu m-am dus inca la plaja, as fi pierdut fetele in valuri.....nu le-as fi stapanit. Astept sa fie apa calda si pentru Ana.

S'auzim de...bune!

[font=Script MT Bold]Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatza si de la noi..
Noi am avut un weekend de cosmar..ce sa mai..nu prea stiu ce-i ala somn,ieri a debutat si o minunata de viroza..si uite asa..numai din astea nefacute..
Acum ma tot gandesc cum sa cobor eu 9 etaje si sa le urc ca e musai sa ma duc la farmacie..si asta cu copilul in brate deh..Macar s-a oprit ploaia..dar problema mai mare tot liftul ramane fir;ar..

Mada,sanatate multa,multa.

Lulu ma bucur ca lui Luca i-a placut asa tare plimbarea.Trenul este extrem de scump din pacate si se va mai scumpi.:(

Crix,ai avut dreptate sa stii,nu am mai gasit body-uri in carrefour decat pt pitici de 1,3,6luni :))Si la restul hainelor cam la fel..deh,am baiat mare si eu ii caut body-uri:)))In rest,m-au socat preturile..deh,asa-i cand ajungi prin magazine din an in paste..

Cam atat dragelor,va doresc o saptamana minunata..merg sa culc copilul care mai nou ziua doarme doar cu mine,tinut in brate si leganat..Noah,nu l-am leganat la o luna,dar o fac acum la 2 ani jumate:))

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Crix, voi unde mergeti la inot?

Mergi la inceput

La Palatul copiilor, mergem Rox, miercuri, vineri sa sambata.

Ledi, leagana copilul, nu conteaza, sa va simtiti voi bine...e inca mic! Si eu ziceam la fel ca tine legat de dormitul in camera separat, din prima zi in patul ei, apoi camera ei...si la 5 ani s-a speriat si de atunci doarme in alta camera, musai cu cineva.

[font=Script MT Bold]Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Am prins un moment liber, am avut o zi numai cu probleme

Camelia: condoleante

Alina: ce baiat grijuliu ai!

Leditia: multa sanatate lui David si tie multa rabdare

Mada:insanatosire grabnica Sofiei!

Si noi am fost ieri dupa-amiaza la plaja, dar mi s-a parut rece apa, Sebi s-a balacit putin.

Sa aveti o saptamana frumoasa

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

La Palatul copiilor, mergem Rox, miercuri, vineri sa sambata.

Crix, cine e instructorul? la ce ora merge? ahahahah sunt la varsta intrebarilor!
edit ca am uitat sa ii zic Simonei ce bine ca au gasit actele!!! super!

Mergi la inceput

Noi mergem la echipa lui Razvan Florea( are 3 antrenori, fct de varsta/pregatirea copilului). Pana acum mergea de la ora 19(M,V, iar sambata de la 16), de sapta asta va trece la alta grupa, va face de la ora 18.

Maine am zi de mers cu treburi in oras, asa ca ii spun de acum Madalinei noastre

La muulti ani cu sanatate!

Alexia & Ana

Mergi la inceput