Mamici inimoase de Constanta***151***
Raspunsuri - Pagina 6
cris_82 spune:
neata fetele..
fiquelle sper sa nu va tina prea mult si sa scapati repede de scarlatina
simona ma bucur ca ati gasit actele
Mirunel terorista
BAZAR
CRIXIA spune:
Merry, doar atat spui! Intri rar si spui putin! Ce mai faceti voi?
Noi am fost la Stelutele marii, ca si spectatori, acum teme, mai tarziu inot ...
cum e la plaja, mai ales apa....a incercat cineva?
[font=Script MT Bold]Alexia & Ana
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA cum e la plaja, mai ales apa....a incercat cineva? |
Mihai e veteran,la baie in mare pe anul asta...e buna apa!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
batmanita spune:
salut fetele!
noi am fost de dimineata la plaja, a fost super,apa mie mi s-a parut putin rece ,pt denis era calda nu reuseam sa-l scot din apa.
fiquelle denis a avut scarlatina ,la el la inceput au aparut bubitele ,avea limaba incarcata si apoi a inceput durerea de gat si temperatura.
nu v-a trimis la infectioase ,noi am stat 7 zile internati.
la denis au aparut ziua bubele ne-am dus la d-na dr dar nu era ,asistenta mi-a spus ca are varsat de vant dar ca sa fiu sigura am fost si la urgenta seara ,acolo mi-au spus ca are scarlatina m-au trimis la infectioase unde mi-au confirmat si l-a internat.
simo ma bucur ca ai gasit actele ,ce sot detectiv ai!
crix sunt superbe pozele.
eu pot sa vin de 1 iunie daca se mai face.
pupici si wekend placut.
Ontica Camelia spune:
'neatza!
Va invit la o matinala!
Mada sanatate Sofiei.
Crix am vazut pozele, suntei ff frumosi.
Alina cum a fost plimbarea cu trenul?
Despre noi ce sa va spun? Am avut cam a saptamana jumatate pe care am petrecut-o din pacate pe langa "Casa albastra" , dupa micutzul de spre care v-am povestit we trecut, s-a dus si sora mamei. Sotul s-a intrebat la un moment dat daca ne-am facut abonament la ei. Si tinand de asta sa va povestesc reactia Teodorei cand l-a vazut pe ta-su cu doliu in piept : "Tati ai bulina neagra...."
In rest Alex este f incantata ca au inceput la gimnastica antrenamentele pe muzica, incep sa lega elementele pe care le-au invatat 2 ani.
Eu sunt prinsa cu niste referate examen pentru sesiune, cu traduceri la greu din engleza.
Noi din pacate nu putem ajunge la intalneala de 1 iunie.
Va doresc duminica frumoasa!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
Fiquelle spune:
Batmanita, nu ne-au trimis, ca avem pile ne-a lasat acasa, izolati. Alex daca e sa faca si el, sigur face, ca deja statea de 3 zile bot in bot cu sora-sa, pana sa aflam ca are scarlatina.
Acum eu stau si ma gandesc daca o fi intr-adevar scarlatina sau o fi reactie la vreun medicament, pt ca ieri, la doar o zi, deja incepuse sa se estompeze eruptia, pe alocuri.
Lui Denis in cate zile i-au trecut bubitele? Ati facut analize in spital? sange, urina?
batmanita spune:
de bubite numai stiu exact doar ca i-au aparut intai pe burtica. eu eram gravida cand a facut scarlatina, mi-a dat putin emotii dar din fericire nu am luat, poate nu face si alex, eu am facut exudat si mi-a iesit negativ.analize lu denis i-au facut sigur exudat si la sange.
am stat 7 zile internati ,facea la 6 ore penicilina si dupa externare 4 moldamine,unul pe saptamana cand le-a terminat am repetat analizele i-a iesit aslo mare si a mai facut 4 moldamine ,dupa acestea i-a iesit in limite normale aslo.
poate la sofia este o forma mai usoara de are putine bubite.
sanatate .
roxanaz spune:
neata dragelor
Mada, uff, sa treaca rapid bubitele si sa fiti ok. imbratisari pentru izolati
Alina, cum a fost plimbarea cu trenul? incantat Luca?
Camelia, imi pare rau pentru pierderea voastra. (simpatica Teo...)
si noi am fost sambata la plaja, pe Patrick nu il mai puteam scoate din apa... mie zau ca mi se pare rece ieri i-am pacalit cu o inghetata si o plimbare cu telecabina, ca nu mai aveam chef de plaja
o saptamana frumoasa va doresc!