Mamici inimoase de Constanta***151***
Raspunsuri - Pagina 5
georgipuia spune:
Si eu mi-am propus sa vin la 1 iunie... sper sa nu ma dea peste cap controlul de saptamana viitoare... Tineti-mi pumnii...
Eu sunt acasuca, casa vraiste... nu am chef de nic.. diseara nunta... daca vine Raja sa ne traga apa la casa am incurcat rau programul pe ziua de azi.. diseara Mony trebe dusa la dansuri... vai de viata mea... si harnica de mine vroia sa faca si poze+anunturi la bazar...
V-am pupaaatttt.....
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
geo, succes in toate, sa apuci sa le rezolvi asa cum vrei pe toate!
nu va mai stresati cu 01 Iunie, e clar ca fiecare si-a facut un program impreuna cu copilul sau cu sotul , chiar si eu am unul de rezerva.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
vladis spune:
io n-am rezerva
da' am activitati cu copiii, va zisei ca-i zi aglomerata si cu primele emotii de examene, insa ar fi posibil sa ajung.
geo, spor la trebi! nunta vinerea?
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
simonapro spune:
Buna, fetele!
Sa va povestesc aventura de aseara, m-a sunat al meu sot, ca el s-a dus sa faca ancheta, sa vada daca imi gaseste lucrurile si a mers ceva si cica s-a pus in mintea infractorului , ca nu degeaba a lucrat o gramada de ani in MI, si a inceput sa gaseasca din lucruri aruncate prin boscheti pe te miri unde, intr-u final a reusit sa mi le gaseasca pe toate, normal fara bani si fara un card. Deci va dati seama ce politie avem, nici macar nu s-au sinchisit sa faca putina ancheta prin zona ,
dar eu am fost super bucuroasa, ca mi-am gasit lucrurile .
Crixia: frumoase pozele , ai avut un finut tare cumintel.
Georgi: distractie placuta la nunta!
Eu vin la intalnire de 1 iunie, numai ca o sa ajung in jur de 18.30.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
simo, stiam eu ca e descurcaret domn' sef
io va pup, fug acasa, mai am ceva de rezolvat si apoi la ora 17 iau Rapid-ul spre destinatie bunici, plimb copilu' cu trenul...hahaha, am vb acum cu el la telefom si ma intreaba:
mami, ai vb cu Gabi(mama, adik bunica lui ) ma asteapta la gara cu masina si imi face cu mana?
Week-end plakut!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
vladis spune:
uau, simo, ce detectiv sa stim la cine apelam de-acu'
bine ca ti-ai recuperat lucrurile, adik au sta 24 ore fara sa puna nimeni mana pe ele?! mie mi-au adus actele furate (de pe celebra ruta dacia-sp. mare)o patrula de cartier, cica le-au gasit tot asa, aruncate in boscheti, normal ca fara portofel.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
CRIXIA spune:
Simo, supeer recuperarea! Asta a fost pentru ca au gasit ce vroiau, daca nu gaseau banuti erau in stare sa le si distruga de ciuda! Eu ma bucur pentru acte, ca pe caldurile astea sa umbli...
Deci v-au placut pozele de la botez?! Vladis, a fost tare cuminte bebe! Iar Ana, a lipsit cu desavarsire, 24 de ore de acasa. In acelasi timp s-a botezat o fetita, iar nasica ei era cu bebica in brate si cu fiica ei langa ea. Avea cu 2 luni mai mult ca Ana, si nu a dat drumul genunchilor mamei ei toata slujba. La un momendat ii ridica fusta de plictiseala. .....La fel ar fi facut si Ana, mai ales ca era la ora ei de somn...
Ma duc si eu s amai misc cate ceva, acum se face seara si trebuie sa o duc( ducem, ca merge si Ana motz) pe Alexia la inot.
Io nu vin la 1 iunie, dupa excursie, cine stie cand ajungem...
dar trebuie sa va vad in urmatoarele zile, caci o sa ma intorc la servici, si acolo n-am net absolut deloc
simonapro spune:
Daaa, sotului meu ii place aventura de genul asta, aseara ma stresa ca a gasit si faptasii. Da ei sunt destepti, nu pastreaza nimic, ca sa nu ai dovezi.
Dodo: multa sanatate, sa treaca cat mai repede
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Fiquelle spune:
Buna seara!
Aseara va scrisesem un mesaj ca Sofi are febra mare si gatul rosu, amigdalita acuta. Mesajul s-a sters si nu l-am reluat.
Azi au aparut bubitele, mici puncte rosii si roz pe maini si picioare. Nu are nicio buba pe fata sau burta, spate. Am fost la dr si avem scarlatina. Vreau sa va intreb daca a mai avut cineva si care sunt simptomele care diferentiaza scarlatina de pojar sau pojarel.
Pup all.
CRIXIA spune:
Mada, incerc sa-ti rapsund la pojarel bubitele mici, rosii si se estompeaza cand atingi pielea. La pojar eruptia are un mic varf, sunt un pic mai mari. Ar mai fi febra, rinoreea, ganglionii latero-cervicali inflamati.
Sofiei! dar si tie
[font=Script MT Bold]Alexia & Ana