Mamici inimoase de Constanta***151***
Raspunsuri - Pagina 8
mery_anna spune:
Buna dimineata tuturor si sa aveti o zi cat se poate de frumoasa,chiar daca vremea nu se anunta prea prietenoasa.
Crixia,...eu tot timpul raman in urma de gasca,niciodata nu reusesc sa fiu la curent si nu stiu ce sa spun...multumesc de intrebare,.Ionut a fost mai bine in ultimul timp,in sensul ca nu a mai avut probleme mari de sanatate,iar la logopedie este mai cooperant si atent.Acasa,insa nu prea vrea sa lucreze si prefera sa foloseasca mai mult semnele in exprimare si asta ma innebuneste la culme.Acum urmam un tratament dat de un medic neuropsihiatru si sper tare mult sa il ajute.In rest el este un nazdravan,creste frumos si este asemeni celorlalti copii:are eroi prefarati din desenele animate,prefera imbracaminte cu acesti eroi,ii place mult fotbalul,se plimba cu bicicleta...
Am terminat si cu evaluarea anuala la comisia de handicap,ne-am luat si certificatul si acum ma chinui sa-i conving pe cei de la primarie sa ne transforme dreptul la insotitor in indemnizatie,asistentul personal a lui Ionut fiind in concediu de materniatte si apoi in cel de crestere al copilului.Dansii nu vor sa plateasca si concediul femeii si indemnizatia lui Ionut,m-am saturat de explicatii si interpretari la lege,de parca nu traim in aceeasi tara...
In ultima perioada,m-am aglomerat foarte mult si sunt intr-o continua alergare si agitatie.Acasa trebuie sa-i ajut pe socri in gospodarie la animale si la solarii,la servici este o perioada foarte incarcata,iar la facultate am avut multe examene si multe materiale,portofolii de pregatit.Am intrat in panica si cu lucrearea de licenta pe care trebuie sa o termin neaparat saptamana asta,pana vineri chiar ca sambata trebuie sa fiu la Sibiu pentru reglaj la implantul lui Ionut.
Din pacate,am probleme de sanatate si chiar sunt ingrijorata.Zilele trecute am fost la neurolog, am primit un tratament pentru 1 luna,urmand ca apoi sa fac un RMN.Trebuie sa mai merg la cardiologie si endocrinolog,dar las pe saptamana viitoare.
Cam astea ar fi noutatile despre noi,acum ma grabesc sa plec la munca si apoi venim in oras la logoped.
O zi frumoasa tuturor,
lulu77 spune:
mada ,unde esti? te ascunzi? esti buna de cinste.
La MULTI ANI! Sa ne traiesti! Sa ai o viata plina de realizari si impliniri!
merry, ma bucut mult ca Ionut progreseaza, iar tu cu sigurantza o sa te faci bine, sunt convinsa
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
roxanaz spune:
neata doamnelor
Mada, la multi ani fericiti draga mea!! sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa!! si sa scapati rapid de scarlatina
Mariana, chiar o perioada teribil de aglomerata si pentru tine. iti doresc din suflet sa se rezolve cat mai curand si mai ales cu bine. iti tin pumnii.
pup tuturor, o zi frumoasa!
batmanita spune:
la multi ani mada sa fii sanatoasa ,fericita alaturi de cei dragi.sofia cum se simte?
merry felicitari pt progresele lui ionut.
maine ne mai intalnim sau o lasam pe alta data?
mihaela77O spune:
la multi ani,Mada,sanatate si mult noroc alaturi de cei dragi!
Mary,mult succes in tot ceea ce ti-ai propus!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
pisoi_aluna spune:
La multi ani, Mada!
Eu nu prea am avut timp de taclale zilele astea cu alergatura pentru botez, azi sunt un pic mai linistita dar de maine o iau iar de coada. Si maine si poimaine sunt in alergaturi: cumparaturi, piata, croitoreasa, epilat, aranjat la restaurant etc etc...Prin urmare, nu stiu cat timp o sa am sa intru, dar va mai urmaresc de pe tel.
Pupici!
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
LA BAZAR
Dodo-pui spune:
La multi ani Mada!
Mary multa putere si cu ajutorul lui Dumnezeu va trece si aceasta perioada!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Leditia spune:
Mada
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
simonapro spune:
Buna!
La multi ani fericiti MADA
Mary: mult succes in toate
Si eu vreau sa stiu pana pe la ora 16, daca ne mai vedem maine sau nu.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
roxanaz spune:
Georgi, Crix, voi ati operat iepurasii la Ursuleanu... vreau si eu un numar de telefon pentru programare va rog. aveam ceva pe vremuri dar pentru ca nu mi-a trebuit.. nu am salvat, si ma intreaba acum o prietena.
merci!