Mamici inimoase de Constanta***151***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Neata, fetele!

Pe unde umblati? Cu o cafeluta cine ne serveste?

Eu mai am putin si incep munca.

sa aveti o saptamana usoara!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct,
las ,
-dus copil la gradi...si am trecut si pe la scoala si cu aceasta ocazie am aflat ca saptamana viitoare am prima sedinta cu parintii,pentru stabilirea uniformelor si nu numai...
-in rest multumim lui Dumnezeu suntem bine,caci mie frica sa spun altfel sa nu se supere pe noi,dar important ca puii de om sunt ok
-va doresc o saptamana rodnica si numai bine

Doamne ajuta!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna dimineata!

vin si eu cu o veste buna de luni: miruna a luat ambele examene engleza/germana, au fost niste zile de foc, cu mari emotii, am incheiat vineri cu www.dropshots.com/vladis#date/2011-06-03/19:35:47" target="_blank"> banchetul

si piticul s-a descurcat grozav cu trupa lui de dans la www.dropshots.com/vladis#date/2011-06-01/13:17:51" target="_blank"> concurs, au luat premiul I pt originalitate, la sfarsit oboseala si-a spus cuvantul si am incheiat cu o criza de plans, ca al meu voia sa ia el acasa cupa, doar a muncit pt ea

ca sa fie totul ok, sambata am fost si la o nunta, m-am dus din obligatie, fara chef si obosita gata de la banchet ( la care am participat si eu, ca nu ma rabda sa stau acasa ), dar m-am distrat de numa, a fost o nunta reusita. asa ca azi sunt la munca pe baricade, in forma maxima, ca n-am incotro

pup u all

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Vladis, felcitari copiilor pentru reusite! Ce domnisoara frumoasa!!! Si ce mai trece timpul !

Atat sunt in stare sa spun . Am crezut ca o sa capitulez in ultimele zile. Oboseala acumulata cred ca isi spune cuvantul. Imi e rau de saptamana trecuta in continuu si tot ce imi doresc este sa dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

salut!

cornelia, si eu vreau sa dorm...dar cand?

vladis, sigur e fata ta? tu asa, o tinerica cu asa o domnisoara cat despre balerinul familiei, olalala

noi am avut un week-end plin, samabata dimineatza parc, dupa amiaza plaja, ieri dimineatza excursie rapida pana la Sf Andrei, apoi dupa amiaza plaja.
Luca e racit cobza, mucozitati in gat multeee, tuse, si o febra mica, gatul este rosul.
nu a vrut la gradinitza de dimineatza.m-am conformat si l-am lasat acasa.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Vladis - felicitari pentru reusitele copiilor tai si mult succes in continuare! Am admirat o dominisoara si un prichindel super frumosi!

pisoi - sa va traiasca micul crestin!

lulu, Cornelia - multa sanatate!

Eu ma pregatesc intens pentru "intalnirea" de sambata. Deja m-au cuprins niste temeri si niste emotii...

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 38+ cu Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza si de la noi..is franta de treburi,somn cam deloc azi noapte..
Vladis,wow,ce copii faini si mari ai.Felicitari pt reusitele lor.

Lulu,sanatate multa lui Luca.

Pe fii-miu l-au intors iar mucii si toate alea..o fi vreo alergie,ceva in aer,de la ac..e si plin de secretii,harait..off..
Va pupam si va dorim o saptamana frumoasa si linistita.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

salutare doamnelor
Pisoi sa va fie de bine botezul, sa fiti fericiti si sanatosi!
Angi, vazut pozele, pe Vlad l-am vazut si in pozele Oliviei.. suuper!! doamne ce mare e mandra!!!
Cornelia, sanatate multa!
noi am fost plecati in week end pe la prieteni, dovada aci
pup tuturor, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Pisoi,cu scuzele de rigoare,caci am uitat,sa-ti traiasca micutul crestin,sa fie sanatos si norocos.
Angi felicitari pentru puiutii tai
Cornelia multa sanatate ;
dianamaria "intalnire" placut sambata...asta cuprinzand,nastere/reface usoare si BB sa fie sanatos,mancacios
Rox am admirat puiutzii superbi

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Pisoi: sa va fie de bine, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca multe bucurii

Vladis: felicitari pentru reusitele copiilor, am vazut si pozele, foarte draguti copiii

Roxana: am vazut pozele pline de veselie, s-au distrat pe cinste copiii

Diana:: nastere usoara, sa fiti sanatoase si sa va acomodati repede una cu alta.

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor

Si noi am fost ieri la plaja, apa era super, am facut prima baie, eu cu Sebi, ca Lucian nici nu a vrut sa se apropie, nu-mi vine sa cred, anul trecut nu puteam sa-l scot din apa si acum zice ca ii este frica, am incercat toate variantele si nimic.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput