Mamici inimoase de Constanta***151***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna ziuaaaa.... mised you...

Vladis felicitari mamicule pentru reusitele copiilor... Cred ca nu-ti mai incapi in piele de mandra, nu?

Sanatate multa la bolnaviori!

Vad ca multa lume se plange de oboseala... deci sunt planetele aliniate prost Noi am avut un we frumos si obositor, casa e vraiste rau, sambata asta lucrez... cand o sa imi revin nu stiu. Colega din secretariat a lesinat azi pe drum, a trebuit sa o inlocuiesc... verisoara mea a venit de la tara cu dubita sa ia marfa pentru magazin si a uitat banii acasa... ne-a sunat pe noi sa-i imprumutam 1000 lei (de parca la noi stau banii asa gramada) si dai cheta cu mama sa achite verisoara cosul de la metro... si ne trimite banii prin mandat maine/poimaine am ramas chei de chei de bani... parca ne vlaguieste cineva pe toate...

In speranta ca maine nu voi fi iar in secretariat, si ca voi putea sa va citesc/raspund ... va pup si va urez o seara placuta!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andysidaria spune:

Buna fetelor

Va urmaresc de mult timp dar abia de curand am reusit sa ma loghez din nou si acum pot chiar sa vorbesc cu voi. Sunteti o gasca super tare, va admir pentru optimism si pentru modul in care va incurajati si va sprijiniti mereu intre voi.
Eu sunt noua pe forum, mai multe amanunte despre mine puteti sa gasiti la un alt subiect "Iubirea ne poate salva de la moarte", sunt o mamica din Constanta cu 2 copilasi si un mic ingeras in cer.
Am scris la acest subiect sa va cer ajutorul intr-o privinta: as vrea sa donez unui copilas mai multe hainute ale baietelului meu de 6 ani, unele sunt chiar nou-noute, i-au ramas mici inainte sa apuce sa le poarte si nu m-am indurat sa le dau pana acum, in ideea ca al doilea copil ar putea sa fie tot baietel si le-ar fi purtat el, dar am nascut fetita si acum chiar as vrea sa le dau cuiva care are nevoie. Va rog sa-mi spuneti daca cunoasteti vreun caz mai special.
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andysidaria

Buna fetelor

Va urmaresc de mult timp dar abia de curand am reusit sa ma loghez din nou si acum pot chiar sa vorbesc cu voi. Sunteti o gasca super tare, va admir pentru optimism si pentru modul in care va incurajati si va sprijiniti mereu intre voi.
Eu sunt noua pe forum, mai multe amanunte despre mine puteti sa gasiti la un alt subiect "Iubirea ne poate salva de la moarte", sunt o mamica din Constanta cu 2 copilasi si un mic ingeras in cer.
Am scris la acest subiect sa va cer ajutorul intr-o privinta: as vrea sa donez unui copilas mai multe hainute ale baietelului meu de 6 ani, unele sunt chiar nou-noute, i-au ramas mici inainte sa apuce sa le poarte si nu m-am indurat sa le dau pana acum, in ideea ca al doilea copil ar putea sa fie tot baietel si le-ar fi purtat el, dar am nascut fetita si acum chiar as vrea sa le dau cuiva care are nevoie. Va rog sa-mi spuneti daca cunoasteti vreun caz mai special.
Va multumesc!

Buna.
Bine ai venit in gasca.
Eu nu cunosc cazuri de familii nevoiase cu copilasi de 6 ani,insa iti pot da idei pt a da hainutele cuiva care chiar are mare nevoie.De ex,eu ce am avut de dat le-am dus jos la biserica sau le-am dat femeii de serviciu sau le-am trimis la cazuri umanitare prezentate pe forum,in diverse campanii umanitare.Poti incerca asa.
Sanatate si toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Buna seara si multumesc pentru urari!

Diana, "intalnire" usoara sambata!

O sa va rog sa ma iertati daca uit ce vroiam sa mai scriu, m-a lasat tastatura de la calc azi si pana maine n-am de unde sa iau iar pe telefon merge mai greu cu cititul si scrisul...

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

pisoi sa va fie de bine.

ledi, ptr Davidutz ptr tine

andysidaria, bine ai venit alaturi de noi.
hainutzele le poti dona si unui caz de la Bazarul umanitar DC .poti intra la cel topis si alegi un caz, si iei legatura cu mamica sau responsabilul de caz si donezi hainutzele.este si asta o varianta care ajuta mult, f mult.
la semnatura mea gasesti copiii nostrii speciali din CTA.

fug sa imi injectez niste cofeina si revin.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragele mele
Diana woooaaaah!!! ce putin mai e! unde nasti? sunt sigura ca absolut totul va fi bine si abia astept comentarii si poze proaspete!!!
anysidaria, bine ai venit pe aici! fetele te-au indrumat bine, exista un subiect dedicat actiunilor umanitare pe DC: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164049
citeste-l si daca ai nelamuriri intreaba-ne. te asteptam cat mai des pe aici.
Alina, e ok Luca cu mucii?
multumim de vizionari, chiar ca a fost distractie pe cinste. de sambata o luam si noi de coada cu plaja, mai ales profitam de weejend-ul lung.
o zi frumoasa si usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

gata, m-am dotat cu cofeina....

Rox, Luca e mai bine...zic eu...adik toata noaptea nu a tusit deloc, de dimineatza a tras o repriza.Mucii sunt acolo, multi si scarbosi-cum zice si el- dar or sa treaca si ei.

Ce sa zic, eu as roade non stop la bulanele Evei

si noi avem liber luni, si cred ca eu imi iau si marti liber, ptr ca are Luca serbarea de la 9.30...se va intinde distractia vreo 2 ore...si ca sa ma intorc la birou la 12, mai bine nu, deci week-end prelungit si la noi, abia astept sa ma arunc in valuri

azi ma tund- cum ? NU stiu, ma las pe mana tipei.imi cade rau de tot si fiind cald si parul lung, il tin 80% din timp strans, il traumatizez destul.

diana, tinem pumnii, asteptam vesti proaspete

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza si de la noi.
Mie tot mi-e somn,dar nu-i bai,pana diseara la 10 imi trece :)))
Copilul tot harait...dar spre bine zic eu,desi am mai zis asta o tura si s-or intors mucii inapoi..
Lulu,sanatate multa lui Luca si distractie placuta la serbare.Va asteptam cu poze.

Vreau si eu la plaja mai,dar e tare greu,ba cu programul asta ca nu ma lasa sa plec prea mult de acasa,ba n-am masina si cu copil in brate si alte minuni pe care tre sa le car parca nu-mi vine sa ma incumet..Om vedea cand ma apuca nebunia si plec de acasa:)))Probabil dupa ce-i iau si slipi si-l iau cu mine sa-si aleaga el frate o palariuta,ca io i-am luat una si nu-i place neam.
Va pupam si va dorim o zi superba.

POZE CU NOI
de David Christian

Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

fetelor, multumim de aprecieri drept m-ai ghicit, georgi, is mandra tare ca am facut copii asa frumosi si destepti ( cra, cra)

pisoi, sa-ti traiasca crestinul cumintel! imi pare tare rau ca nu pot vedea pozele daca-s pe FB.

cornelia, imi pare rau ca nu esti ok, pe cand concediul? poate iti revii in acest we prelungit de rusalii; cat despre somn, nici eu nu cred ca o sa apuc sa ma satur in viata asta... ce mai face maria cu buba?

lulu, ledi, sanatate la puiuti! si vlad se haraie de vreo saptamana, l-am chinuit cu o sticla de sirop oribil de ridiche neagra, insa fara efect. ma gandesc ca o fi ceva alergic in perioada asta plina de pufi si alte alea prin aer. lulu, te asteptam cu noul look de vara.

diana, deci o sa aveti un we plin! sa dea DD sa fie totul bine cu tine si bebelina, te asteptam cu vesti bune

rox, ati avut ceva treaba in we, se vede ca s-au distrat super copiii, ce bine ca a venit in sfarsit caldura si se pot zbengui! despre luca, vlad sufera ca ii mai pleaca un prieten la scoala, grupa lor nu a fost deloc omogena dpdv al varstei, anul trecut au plecat o parte, anul acesta majoritatea, mai raman 8 mohicani pe care ii redistribuie la alte grupe.

andysidaria, bine ai venit la noi! am citit despre voi, despre povestea voastra impresionanta esti bine acum? te asteptam aici cu povesti despre piticii tai

o zi frumoasa!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput