Mamici inimoase de Constanta***151***
Raspunsuri - Pagina 11
lulu77 spune:
HRISTOS S-A INALTAT!
larisel, la Homeomed o gasesti pe dna dr Sima sigur, era inainte L,M,V dimineatza, dar mai bine suni, intrebi si te poti programa linistita la ea.si Sambata dimineatza este.
Am mers la plaja duminica trecuta. plaja este plina deja de copii.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
simonapro spune:
ADEVARAT S-A INALTAT!
Noi am petrecut ieri in familie, fratele meu a sarbatorit 15 ani de casnicie. Le-am luat si la copii tort, ca sa simta ca e ziua lor.
Eu abia astept weekend-ul sa mergem la plaja
pisoi_aluna: distractie placuta, sa iasa totul asa cum iti doresti
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
Cornelia, cum este Maria? Ce a zis doctorul?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
CRIXIA spune:
La multi ani copiilor, indiferent de varsta!
Eu, pe fuga....1 iunie a fost obositor, iar zilele ce urmeaza se anunta tot la fel. In we avem o nunta, iar scolarul are petrecerea de sf de an....alergatura!
n-am citit din urma, scuze ca nu raspund...am dat un semn doar
all
[font=Script MT Bold]Alexia & Ana
Dodo-pui spune:
...si noi am petrecut cu gradinita incepand cu 31
-pe 31 au avut concurs gradinita lor cu altele gradinite si scoli...ei au format un cor de cca 80 copii ,au intrat in concurs la ora 12, au ocupat locul1
-pe 1 iunie au mers la cofetarie,apoi in parc de s-au jucat impreuna,seara au iesit iar cu D afara pana pe la 21.
-ieri au petrecut de inaltare la iarba verde...s-au jucat/mancat/jucat.Erau ff fericiti toti.
Las
O zi minunata tuturor!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
roxanaz spune:
neata doamnelor
ce ma bucur ca e vineri!
si sper sa nu mai ploua
deci un week end minunat va doresc!
georgipuia spune:
Neata doamnelor... ce dor mi-a fost de voi... am citit in raspar...
- Camelia - Condoleante...
- Mada - La multi ani!
- Simo - ce bine ca ati gasit actele
Oare uit ceva? daca-mi amintesc completez...
Eu am avut o perioada naspa la job... plus alergatura multa in van cu racordarea la apa la casa... plus dansurile lu Mony...
Am intrat foarte rar si foarte putin sa va citesc, motiv pentru care am incercat o recitire azi, dar erau ceva pagini adunate...
Copii mei au avut serbari la gradi si scoala de 1 iunie... seara i-a scos fratele meu in oras... veselie mare... ieri Mony a facut scoala, iar azi e plecata in excursie... Teo diseara are serbare, deci nu i-am dus la gradi... sper sa plec pe la pranz acasa sa ne pregatim si la 15.30 sa fim la serbare...
We care vine suntem foarte aglomerati... avem 2 gratare-aniversari/obligatii in plan... unul la mangalia maine de la 10 si altul posibil la Sibioara tot maine la pranz... o sa mergem 3-4 ore la Mangalia si apoi sa fugim la ceilalti unde posibil sa ramanem pana duminica... deci o sa ma odihnesc activ... si am asa o nevoie acuta de somn de nu va zic... poate o sa-mi priasca totusi si poate ma va ajuta sa ma remontez...
Trebuie sa-mi verific si contul de bazar... dar azi iar nu am timp... in we nici atat... poate luni va fi mai liniste la munca...
Va pup si sper sa va mai citesc azi pana plec...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Cornelia spune:
Buna!
Am fost cu Maria la dermatolog. Intai a inclinat spre un herpes (leziunea arata intr-adevar cam ca la Zona Zoster), dar avand in vedere ca Maria nu a avut dureri, doar mancarimi, posibil sa fie o alergie la muscatura de insecta - paianjen. In final sunt cam nelamurita. I-a dat tratamet cu Azitromicina 7 zile (plus Aerius, plus A-derma) - mi-a zis ca e ok si pt. furuncul. Nu vad nici o ameliorare deocamdata, dar abia de doua zile face tratamentul.
larisel spune:
lulu Mersi pt raspunsuri (pe ambele topicuri).
Weekend insorit sa aveti! Plaja benefica!
pisoi_aluna spune:
Buna ziua si de la somnorosi!
Sunt chiauna de oboseala fiindca printul a stat toata noapea la botez intr-un zgomot extraordinar dar dormea de bubuia, de s-a mirat toata lumea. Binenteles ca la 7 a dat trezirea iar noi ne culcasem pe la 5...noroc ca l-a luat mama vreo 2-3 ore si l-a plimbat de am mai dormit ceva dar tot sunt rupta de oboseala.
Am schimbat 3 perechi de sandale aseara pana am ajuns la papuci si tot am picioarele pline de bataturi si usturimi...asa se intampla cand nu porti tocuri un an de zile
In alta ordine de idei, a fost extraordinar de cuminte la biserica, nu a plans absolut deloc de s-a mirat lumea, nici macar cand l-a bagat sau cand l-a scos din apa. Popa i-a zis ca lui nu-i plang copiii la botez si n-are voie . S-a foscait un pic pentru ca nu prea a vrut sa manance inainte si i se facuse foame, dar de plans deloc. Multi plang cand sunt dezbracati. Al meu radea la toata lumea...
AM pus cateva poze cu decorul pe FB, fotograful mi le da abia peste vreo 3 saptamani, trebuie sa le prelucreze, deci mai dureaza...
Tot decorul a fost frumos si a iesit grozav in final. Am avut si fantana de ciocolata cu bar de fructe, care a avut un mare succes. Toata lumea a plecat cu baloane biberoane, bebei, ursuleti si cu ingerasi si fluturasi si ce mai pusesem pe mese, copiii incantati peste masura...
Recomand cu mare caldura DJ-ul pe care l-am avut si care n-a fost nici scump, a si cantat Stefan Banica JR. si Elvis de a crezut lumea ca face playback, dar de fapt canta el, foarte frumos.
Va las ca piticul e nervos si vrea afara, sper ca s-a mai racorit un pic. Maine dam o fuga la plaja sa miroasa aer sarat.
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
LA BAZAR