Mamici inimoase de Constanta***151***
Raspunsuri - Pagina 10
Cornelia spune:
La multi ani tuturor copilasilor!
Mada, la multi ani fericiti! Sanatate Sofiei!
Eu, ca de obicei, intru cu o problema/intrebare. Credeti ca pot ajunge astazi la un cabinet dermatologic cu Maria? Ce imi recomandati? Acum vreo saptamana a ciupit-o (asa cred) ceva de fundulet. Am zis ca e tantar, s-a tot scarpinat, am asteptat sa ii treaca , am ignorat...ea e oricum alergica la ciupituri si i se fac niste galme... Doar ca a evoluat tare urat de data asta, pare o eczema intinsa pe o suprafata marisoara. I-am dat Aerius vreo trei zile, dar e mai rau . Si i-a mai aparut pe celalalt picior si un fel de furuncul. Sunt ingrijorata.
mihaela77O spune:
la multi ani,piticilor nostrii!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Cornelia, asa a evoluat anul trecut si la Luca...si a fost IMPETIGO, ufff, urat rau, s-a chinuit, se ia acest impetigo.
musai mergi la dermato cu el.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
simonapro spune:
La multi ani dragilor copilasi
Distractie placuta
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Ontica Camelia spune:
La multi ani copiilor de toate varstele!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
lulu77 spune:
acum am ajuns acasa .
Luca a tinut-o intr-o petrecere de dimineatza de la gradinitza, apoi cu tati la el la job si dupa ora 17 ne-am dus la Petrom Far, unde a participat la un concurs cu desene si a primit si premiu si a fost frumos, plin de copii, placintele, etc, este si cap de afis de maine...la Petrom pozat cu premiul si desenul lui si apoi am continuat distractia in cartier.o zi tare grea..ptr mine si tati, distractiva la maxim ptr el.
noapte buna!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
pisoi_aluna spune:
Buna seara si la multi ani tuturor copiilor si mamicilor implicit!
Sunt asa de obosita ca mi-e lene si sa caut emoticoanele iar maine o iau de la capat. Iar vineri nu cred ca apuc sa dorm vreun pic pe zi ca toata biserica se muta la noi pentru scaldatoare & Co si binenteles ca se va lungi la o bere si o grisina ca e cald...
Daca nu mai apuc sa intru, va pup de acum si va doresc weekend placut!
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
LA BAZAR
roxanaz spune:
neata doamnelor
si noi ne-am distrat o gramada ieri, am fost la tiribombe in satul de vacanta.. si maimuticile s-au dat in ce au vrut de cate ori au vrut
pupici tuturor, o zi minunata!
larisel spune:
La multi ani pentru toti copilasii! Imi pare rau ca o spun cu intarziere... Sunt cam defazata... nu reusesc deloc sa-mi organizez un program in care sa le includ pe toate de facut... minimul necesar adica, asa ca sunt mereu in urma ...
Ca de ficare data, am si o intrebare? Imi puteti recomanda un pediatru pentru o singura consultatie... de screening sa zicem de 1 1/2 ani? Noi avem un pediatru la care mergem din cand in cand (ultima data am fost la controlul de 1 an) si sunt destul de multumita, dar as vrea sa vad si alt medic cum consulta...
Ma gandeam sa merg la Homeomed... stiti cumva cand o "nimeresc" pe dr Sima Anca? Poti sa te programezi acolo la un medic anume?
Astept recomandarile voastre... (cu exceptia dr Dumbrava - am avut mai demult o nemultumire)