Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***
Raspunsuri - Pagina 18
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Asta e linkul http://www.bebe-magia.ro/7_mai_2011-3708. Daca tot nu mere, dati voi www.bebe-magia.ro si intratila emisiuni, 7 mai ![]() Mami de minune mica |
Wow super patzanie, ce frumos ai vb!
ma bucur ca poate vede si cumnata mea, care se chinuie de un an, adika numai ea, nu stiu dc si"el" s-ar baga la teste, depinde cat de mult doresc un bebe, ei cika mult, insa interviul asta poate le da un imbold!
bv!buna cafea, cam bleack o facui, insa asa e bine, ce atata dulce, am checuletz la paket...
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
Monnvas spune:
Hello.
Nu pot sa vad amu emisiunea ca-s la facultate si tre' sa navighez pe muteste.
Fiu-meu negociaza:
- Mai punem un desen?
- Nu, doua!
...
- mami cal!
- bine, facem cal o data.
- nu, doua.
...
Bianca, destrabalare placuta in ultima zi libera! 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Se vede ca au inceput mamicile munca... de cand au facut piticii 2 ani e cam pustiu p-aci...
Ieri a plecat colega mea inapoi in Buc (a venit cu o luna inaintea mea) si m-a contaminat jalea plecarii. E-adevarat ca aici is stresata de statul in chirie, da' in rest e atat de bineeee...
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
curea spune:
salutare mamici, nu puteti vedea linkul lasat de pisik din cauza ca este un punct la final, stergeti punctul si veti putea. Eu la munca nu am casti asa ca il voi viziona acasa.
Bine ai venit pe lume Maria!!!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Se vede ca au inceput mamicile munca... de cand au facut piticii 2 ani e cam pustiu p-aci... Ieri a plecat colega mea inapoi in Buc (a venit cu o luna inaintea mea) si m-a contaminat jalea plecarii. E-adevarat ca aici is stresata de statul in chirie, da' in rest e atat de bineeee... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
Pai si nu poti sa faci cumvasa stai acolo mai mult?
Inchiriezi apartamentul din Buc, banii astia ii dai pe chirie in Belgia si va gasitit ceva de lucrat pe acolo. Tu esti descurcareata, iar sotul poate sa scrie si din Be si sa trimita articole si recenzii pe mail. Zic si eu...
curea spune:
pentru fetele care isi cautau rochite elegante am dat peste un site simoneboutique . ro sper sa nu se considere reclama...
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Pai si nu poti sa faci cumvasa stai acolo mai mult? Inchiriezi apartamentul din Buc, banii astia ii dai pe chirie in Belgia si va gasitit ceva de lucrat pe acolo. Tu esti descurcareata, iar sotul poate sa scrie si din Be si sa trimita articole si recenzii pe mail. Zic si eu... |
ba, daca gaseste un servici, cu banii de pe apartul din buc poate sa plateasca o juma din apart acolo (poate chiar mai mult).
Monnvas spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
ba, daca gaseste un servici, cu banii de pe apartul din buc poate sa plateasca o juma din apart acolo (poate chiar mai mult). Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
...iar articolele si recenziile scrise de sotz ne-ar ajunge ca sa platim... intretinerea :))
Unde stau io platesc f putin, dar a fost o pleasca. Un noroc. In mod normal, cam 700-800/luna pt 2 camere plus utilitatile inca vreo 100.
Chestia e ca am cam prins gustul si deja misc antenele pt alta bursa. Insa nu tre' sa raman fixata pe Be., nu?
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
novus spune:
Hello !!!
Noi suntem bine, ieri ne-am externat si pe acte, nu mai tuseste deloc Ada, e fff vesela si pusa pe sotii mereu 
Monnvas, intinde-ti antenele sa gasesti o noua bursa, ma bucur ca iti place si piticul s-a acomodat rapid
!
Bianca, sa-ti fie de bine ultima zi de stat acasa , relaxare placuta !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Izia, 23 mars 2009