Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Va las si eu niste poze, nu prospete, ca sunt de vreo 2 luni dar azi le-am descarcat abia, asta ca sa nu va speriati ce imbracati eram

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

Vazut. Placut.

Asta imi aduce aminte ca nici noi nu am descarcat pozele de pe camera de ceva vreme...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Aaaa, in urma cu vreo 2-3 saptamani nepotul nostru a facut scarlatina. I s-a dat deja demult unda verde sa mearga la gradi, dar eu tot stau cu inima stransa, pe vremuri stiu ca se lasa cu internare in spital. Mada, a trecut oare pericolul? Ca a luat contact cu toate rudele si nu stiu cum sa fac sa ma feresc diplomatic din calea lor.

Pai si pe vremurile astea se interneaza, cel putin teoretic... Daca a fost tratat corect, nu ar trebui sa mai fie contagios acum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Acum sunt tot la targ, nu prea a fost lumea anul asta si nici editurile nu foar chiar prezente. Mai am de stat pana la 22 si apoi ma duc la br, caci piticul e la mama.

Bianca, BR inseamna BRAILA??????

BR inseamana BeRe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua, cucuiete!
Suntem bine, sanatosi, eu cu gatul stramb de azi dimineata, ca am facut o miscare brusca, dar in general bine.

Am citit despre progresul lui Floric...si am vazut si poze bineinteles cu Raresor...felicitari si vointa in continuare!

Ai aparut KEA din vacanta... de fiecare data cand intram ma pe forum ma gandeam la tine, insa uitam pana terminam de citit sa intreb pe unde umbli(scuze), acum m-am lamurit ,ma bucur ca sunteti bine cu totii...Imi place stilul de joaca al lui Keutu.
Nicho, mai nou de vreo doua saptamani se joaca numai cu masinute, mici, mari, cu baterii sau fara...si le aseaza in linie ca si cum ar trebui sa faca o cursa toate deodata...si le plimba cu manuta pe jos in toata casa..pe rand, asa ca are genunchii exact asa cum vi-i imaginati.
Parca da semne sa isi imbunatateasca somnul de noapte...ori mi se pare mie ori e autosugestie....i-am cumparat un sirop pt somn usor, pe care i-l dau 15 min prima de a merge in pat...si de trei zile, se trezeste inca dar nu mai plange.

Katya nu face nimic altceva decat sa suga...sa doarma si bineinteles sa produca...sunete ciudate, plansete din cand in cand si...kkDeja isi arata coltii colicii nemernici.Ma surprinde insa ca vomita aproape tot ce suge...nu stiu de ce, cand nici inca nu a ajuns bine in stomac si sughite mult, ceea ce nu imi amintesc sa se fi intamplat cu Nicholas.O supraveghez mereu, pt ca se si ineaca chiar daca e intr-o pozitie corecta,am surprins-o de 3 ori pana acum in faza de sufocare...m-am cam speriat putin, dar a trecut repede ridicand-o la verticala.

In rest totul bine.
Pupam fetele petrecarete, pe cele care merg la "br", pe cele care au bancheturi...pe cele din "strainataturi",pe copiii interpreti la calorifere, pe fetitele din parcul de joaca frumoase si cochete chiar si imbracate mai gros un pic etc...etc...etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Va pup fetili,

Imi cer iertare ca nu am mai scris pe aici, sa stiti ca ma gandesc la voi si va iubesc

Si ca sa imi spal un pic pacatele, uite emisiunea la care am fost noi - http://www.bebe-magia.ro/7_mai_2011-3708.
Va pup!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu nu pot vedea, zice ca "not found"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Urez si eu bun venit fratiorilor de ghiocei. Sa fiti cu totii sanatosi

Pisik nici eu nu pot vedea filmuletul.

Noi suntem binisor. Astazi terminam antibioticul, dar tot de astazi este cam ragusit, asa ca nu stiu ce sa mai cred.

Eu alerg prin oras zilele astea caci inca nu am strans toate cadourile, iar miercuri ,mergem la copilasi.

Sunt un pic suparata, caci am sunat astazi la spital si sunt in plus inca vreo 10 copilasi, printre care si un bebelus de 4 luni. Sper sa reusim sa strangem cadouri pentru toti.

Multumesc tare mult de ajutor

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Asta e linkul http://www.bebe-magia.ro/7_mai_2011-3708. Daca tot nu mere, dati voi www.bebe-magia.ro si intratila emisiuni, 7 mai

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!
Pisik

Olga, maine o sa ajunga coletul. Din pacate n-am reusit nu stiu ce lucruri mari, fiindca am fost consemnata la domiciliu cu scrisul pe ultima suta de metri si cu alte o mie de prostii pe care trebuie sa le fac in perioada asta, asa ca n-am avut timp de shopping. Am rugat o vecina sa mearga prin oras sa cumpere ceva. Cu ce a aparut nu ma prea multumeste, dar n-am mai avut timp pentru imbunatatiri. Sanatate multa lui David si tie o gramada de pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

\vad ca-s prima asa ca dau eu cafeaua.

Am plasat Vladimirul la gradinita si acum sunt la micul dejun. Apoi ma apuc sa fac putin curat si sa ma relaxez in ultima zi de stat acasa.

Am vazut filmul Pisikai. M-au npadit lacrimile, nu neaparat la auzirea povestii pentru ca o stiam, cat la fazele in care se pupa cu Ana si in care Ana radea tare si era fericita.

Mergi la inceput