Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Atatia ghiocei noi au aparut ca nici nu mai stiu carora le-am urat bun-venit si carora nu...pe noul membru al familiei lui Manu sigur nu l-am intampinat cum se cuvine asa ca ii urez acum multa fericire si mamicii lui felicitari pentru nasterea usoara!
Am vizionat si pozele restante cu frumoasa si super eleganta Alexandra. Avem si noi ceva poze mai vechi, sa vad cand ma mobilizez sa le descarc.
In rest...eu vineri am avut banchetul claselor a XII a...am avut noroc ca in urma cu o saptamana fusese ziua soacra-mii si ne-a facut ea cadouri noua asa ca m-am ales cu o rochie pentru banchet Si nebuna cum sunt am dat si ultimii banuti pe niste sandale asortate:))) Eu am plecat la banchet pe la 3 fara ceva (a fost chef de zi), lasand-o pe Sophiphi plangand cu jale, cu pantofii in mana...speram c-o s-o las dormind. Apoi cica s-a linistit, a venit si socrela sa stea cu ea...pe la 18 fara am primit un telefon si am auzit pe fundal niste urlete neconsolate...vai, ce mila mi-a fost, am tot sarit intr-un taxi, i-am dat "mama", in 5 minute a adormit si m-am intors la banchet. Andrei a gasit-o tot dormind cand a venit de la serviciu, la 9 s-a trezit abia si au venit dupa mine. Nu va zic ce bine s-a simtit Sophiphi printre picioarele chefliilor, pe toate fetele le prindea de rochii si tzopaia pe muzica aia bubuitoare....cred c-o sa fie o "batatoare de cluburi" de numa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, deci, care-le va sa zica d-aia ai lipsit...fie si cu forumurile dar ai petrecut sau cel putin te-ai pregatit pt chefuri.

Multumesc de complimente. Dar va anunt ca am inceput sa calc stramb nervoasa fiind pe pragul asta psihologic sau cum s-o fi numind ca nu trec de kilele cu care ma tot laud de vreo luna. Eu am inceput si sala si dieta cea autodistructiva dar nu intru sub 77 neam si fir. Si uite asa aseara mi-am incecat amarul in niste mici si bere...apropo, br... ca sa vad ce m-ai zice cantarul acum.

Cunosc acest prag ca doar nu e prima data cand trec prin el dar mi-am propus eu sa ajung la 75. Ei si de cand mi-am propus nimic nu se mista. Acu recunosc ca am ajuns sa imi placa de mine asa cum sunt. Chiar ma simt bine. Repet. Mi-e drag de mine. Nu mai zic ca parca si omu mi se pare mai bine pe langa mine.

Cred ca stagnarea mea este cauzata de vaicarelile mele asupra hainelor. Ca nu mai imi vine nimic bine. Nici macar cele dinaintea sarcinii. Dar chiar asa si este. Si nici nu pot face investitii. Bine pe deo parte is atat de fericita de reusita mea (caci NIMENI nu imi dadea sanse) dar cand vad ca am ramas in 2 tricouri si un pantalon...ce sa fac...le port si eu p-alea cu mandrie si gata. Silueta conteaza.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Floric despre ce dieta autodestructiva vorbesti? Eu am inceput sportul dar cu dieta nu prea reusesc,adica nimic organizat doar mai putin si cateva mici restrictii...dupa sarcina am slabit 15 kg tinant dieta grupelor sangvine si mergand la nutritionist,dar dupa 4-5 luni m-am oprit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

`neata si o cafeacu/fara zahar, ness, ceai sau suc/nectar si

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

si cu o mica/mare intarziere urez La multi ani Adee!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

mesaj de Manuela77

Buna fetelor! Am intrat sa va anuntam ca azi, 25.05.2011 dimineata la 3.30 a venit pe lume Maria, o panseluta de 2900gr si 50 cm, scor Apgar 10. Am nascut natural, dupa un travaliu de 2.5h, fara epidurala si epiziotomie. La 6 dimineata am plecat din spital si am avut ceva emotii pentru ca Maria nu reusea sa-si mentina temperatura. Acum suntem bine, papam tzitzi si increcam sa ne obisnuim unii cu altii!

Bine ai venit pe lume, Maria!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Transmisiune de la Bookfest:

Denisamada si-a luat un brat de carti...si inca nu a ajuns la pavilionul cu cartile pentru copii

Da... m-am cam intrecut cu gluma de data asta... Am luat brat dupa brat...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Mada[/b]- sunt la Leonardo clocshi saboti gen plastic colorat lejer pt piticii cu nr 19-20 si de la 27, deci un 22-23-24 cum ar fi pt ale noastre nu iezista
dc vrei pt defilare la buni pe carare, are in piata la juma de pret, toate nr, fara nrrrrrrrrrrrr

Eu 19-20 cautam pt pitic, dar cum nu stiam unde e Leonardo in Tgv, am bantuit pe Independentei, ca aveam impresia ca vazusem eu ceva leonardo pe-acolo (prost aveam impresia) si am gasit la un magazinutz unii roz... nu-s foarte incantata de rozul ala... dar asta e, daca gasesc o culoare mai fancy nu am decat sa mai iau unii, dar pe-aia i-am luat ca prea ma stressa ideea ca nu are copkilu'crocshi.

La buni pe carare nu cred sa ajungem sa defilam prea curand, ca suntem tare ocupati...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete, ai vostri asculta??

[...]

Cand o sa si asculte???

Noi trecem prin perioada... "nu veaaaaauu".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Sa va zic si eu 2 faze "din putul gandirii", poate se insenineaza atmosfera p-aici.

"Belea e itic mami" = "berea e lapticul lu' mami"

Si 2:
Il aud cum bocane in calorifer. Cum p-aci nu-s calorifere de fonta, ci de-astea mai domnisoare, il intreb:
- Cristi, iar bati in calorifer?
- Nu, cant!

Mergi la inceput