Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***
Raspunsuri - Pagina 15
chatonel spune:
Neata tufete ![]()
Keaaaaaaaaaaaaa, aparusi, in sfirsit!!!
Sa va fie de bine plimbarea in ro! Cind nasti?
Vazui poze cu Ada primavara, la cules de baieti
Dragoana nu ne altoieste si nici nu cred ca a fost vreo tentativa, ori poate a avut-o la nanny???
novus spune:
Neata !!!!
Kea, ma bucur ca sunteti bine si te asteptam la apel mai des 

!!
Noi am fost la plimbarea de dimineata, Ada nu are nicio treaba ca mergem la spital, sta relaxata pana ii dau apa la fluturasul de pe mana, apoi canta la trompeta
adica ii pufaie chestii cu babyhaler-ul , ma bucur ca nu ii e teama de medici, am uitat sa va spun mi-a zis ca nu i-a placut in spital de data asta pt ca : nu a fost un tati acolo
Sa aveti o duminica frumoasa !!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro Aseara a plecat sotul meu in ancheta in zona,ca in baza politiei si dupa ceva cautari, mi-a gasit lucrurile aruncate prin boscheti si pe o cladire, nu au luat nimic in afara de bani si un card, probabil ca nu vor sa pastreze asupra lor probe. Eu am fost foarte bucuroasa, ca mi-am recapatat bunurile ![]() Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
bravo Simo si sot de Simo, bine ca recuperarati actele

novus spune:
Feeteeeleee pe unde sunteti ???!!
Anaan, tu sigur esti prinsa cu ultimele retusuri ale mamutului asa ca iti urez succes maine si te asteptam sa revii in forta pe forum !!!!

Olga, cum se simte David? sper ca i-a trecut tusea si e mai bine !!! multi 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Acum sunt tot la targ, nu prea a fost lumea anul asta si nici editurile nu foar chiar prezente. Mai am de stat pana la 22 si apoi ma duc la br, caci piticul e la mama. |
Bianca, BR inseamna BRAILA??????
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
Noi am fost azi la Zoo. Atat de fericit a fost Rares caci a dat de mancare banana lui la gaste. Dar eu asa de nervoasa caci tocmai se terminase bateria la aparat. Deh...Data ventura plecam cu tot arsenalul foto dupa noi cine stie ce descoperiri si peripetii mai avem...
IN rest, nimic nou pe portativ. Doar ca eu ma cred domnisoara tare si uit de afectiunile mele uro/gineco si m-a mancat sa ma descalt si sa intru cu picoarele goale in groapa de nisip caci atfel Rares nu avea incredere sa mearga pe nisip (a trebuit sa ii demo eu) si acum ma dor toate dependintele si anexele din dotare. Uit mereu "vastra" si bolile...
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Am incarcat cateva poze de azi de la zoo. Cele 3 cu mine sunt special pt Dodo 
http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/gradina%20zoo/
Poze Raru
Poze noi
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Bianca, BR inseamna BRAILA?????? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
BR inseamana BeRe
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Floric Am incarcat cateva poze de azi de la zoo. Cele 3 cu mine sunt special pt Dodo ![]() http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/gradina%20zoo/ Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
rares ca Rares ca il stiam de ceva timp:). I-a crescut mult parul si devine din ce in ce mai baietel....dar tu, doamna, ai slabit si se vede. Felicitari!
Ilinca_M. spune:
Aia am vrut sa zic si eu: Floric, felicitari, ce silueta distinsa ti-ai tras!;) Esti din ce in ce mai sexy mamacita, tine-o tot asa!

Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)