Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Va pup fetili, Imi cer iertare ca nu am mai scris pe aici, sa stiti ca ma gandesc la voi si va iubesc ![]() Si ca sa imi spal un pic pacatele, uite emisiunea la care am fost noi - http://www.bebe-magia.ro/7_mai_2011-3708. Va pup! Mami de minune mica |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Noi suntem bine, ieri ne-am externat si pe acte, nu mai tuseste deloc Ada, e fff vesela si pusa pe sotii mereu ![]() |
Salutam revenirea in forta a Adei!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Monnvas ...iar articolele si recenziile scrise de sotz ne-ar ajunge ca sa platim... intretinerea :)) Unde stau io platesc f putin, dar a fost o pleasca. Un noroc. In mod normal, cam 700-800/luna pt 2 camere plus utilitatile inca vreo 100. Chestia e ca am cam prins gustul si deja misc antenele pt alta bursa. Insa nu tre' sa raman fixata pe Be., nu? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
exact, nu tre sa ai "fixatii" :))
aici un T2-T3 (adik apart cu 2 sau 3 incaperi-camere, cum se zice in ro) est pe la 600, de cind cu criza. Iar intretinerea, noi platim 130 pe luna, cu piscina, parcare dubla si parc intretinut. E adevarat ca nu-s mobilate apartamentele la pretul asta.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Am vazut filmul Pisikai. M-au npadit lacrimile, nu neaparat la auzirea povestii pentru ca o stiam, cat la fazele in care se pupa cu Ana si in care Ana radea tare si era fericita. ![]() |
Da-da-da!

Denisa-Madalina
fericita de
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Salutam revenirea in forta a Adei! ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
si noi, si noi

chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
vazut, admirat pisik cu gindirea pozitiva, sper sa ia aminte si niste medici, se stiu ei (ori nici nu or avea idee?!).

novus spune:
Eu nu pot viziona emisiunea la birou, abia astept sa ajung acasa
!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Mada, Chatonel 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Nici eu nu pot viziona inca emisiunea, ca doarme Phiphi.
Tufete, dupa lupte seculare, nedreptati, incalcari de metodologie, incorectitudine soldate cu frustrari/nesomn/contestatii/ audiente din partea mea...am reusit in lupta cu sistemul monstruos numit inspectorat scolar: am primit gradatie de merit!!

Dau de 

Macar atat, dupa pocinogul cu bursa! Va zic drept ca nu ma asteptam la o rezolvare cu inspectoratul, vorbisem deja cu o prietena avocat sa demaram procesul, azi era fixata intalnirea...dar dimineata buna m-a primit doamna inshpectoare jenerala in audienta si si-a dat seama ca am dreptate si a rezolvat grosolania comisa de enspectorul de specialitate care nu ma are la inima si care-si "premiaza" doar pilele si cotizantii
simplyana_m spune:
Ilinca, bravo! 

Pisik, foarte fain ai vorbit!
Ana e o dulce si o scumpa!

Novus,
Ada sanatoasa si frumoaaaasaaaaa!!!!

Monnvas, ce "perlos" e injineru'
! Foarte tare!
N-ar fi rau deloc sa mai iei o bursa (macar) de coada pe-acolo!![]()
Anaan, mai respira si tu! Sper ca ai incheiat mamutul cu 10+ si mai vii si pe-aici la o poveste, ca ne e dor de voi! Ce mai face Gulia scumpa?
http://www.lucamic.blogspot.com/