Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Maryela, poate fi de la trombofilie, dar poate fi si de la caldura.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Care caldura ca mie azi mi-a fost asa de frig...Brrrr.

Ce-i drept mainile mi se tot umfla de ceva ani, aparent fara nici un motiv.Acum tot ce mi se intampla pun pe seama trombofiliei

Una peste alta zilele astea oricum sunt cam varza...racita cobza cu dureri de cap ingrozitoare. Cred ca am luat un crocobaur de pe la fi-miu ca imi vine de la gradi cu cei mai nenorociti virusi.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna seara sunt o aspiranta la titlul de mamica si de un an de zile incerc sa am un copil.am doua sarcini oprite din evolutie la 9 si 6 saptamni si medicul mi-a dat sa fac analizele la trombofilie cele pe care sunt scrise la inceputul capitolului.au iesit toate bn nimic care sa dea de banuit am facut de curand o isteroscopie (pt ca la ecografie ginecologul imi vazuse ceva ciudat) si s-a vazut ca am o adancitura sau o forma strana a uterului si e posibil sa o am din nastere sau in urma chiuretajelor facute.ginecologul mi-a dat tratament cu aspirina una pe zi,acid folic una pe zi si omega 3 doua pe zi doar ca de cand fac tratamentul asta daca am o vanataie nu imi mai trece si am observat ca venele imi sunt mai pronuntate ca inainte.vi se intampla si voua?am vazut ca toate faceti diverse tratamente.inainte de a lua pastilele astea nu am luat absolut nimic nici cand eram racita nu luam pastile si ma gandesc ca de asta organismul meu reactioneaza asa.multumesc de raspuns anticipat si multa sanatate si bebe in burtica cat mai curand la toate!

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca ma trezesc si cu mainile umflate dimineata ca nu imi mai pot da verigheta jos de pe deget lucru care inainte nu se intampla
aa am 25 de ani mi s-a spus ca la anii astia nu e normal sa am doua sarcini pierdute
bine ca alti medici mi-au zis ca e "defect cromozomial"
medicul care ma urmareste acum a zis ca nu exista asa ceva la varsta asta
ce sa mai cred?
va multumesc m-am cam lungit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

magddalena, daca analizele de trombofilie sunt OK, mai poate fi o cauza autoimuna, infectioasa sau hormonala care sa opreasca sarcinile; intr-adevar, nu e normal sa ai 2 sarcini oprite in evolutie
Nu te lasa, mai fa investigatii si sigur vei gasi cauza

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml

insarcinata in 7 +

Mergi la inceput

Magddalena, parerile sunt impartite...se zice ca 50% din nr. primelor sarcini se pierd (asa-zisul defect cromozomial), netinand cont de varsta...in cazul trombofiliei, varsta nu conteaza, te afecteaza oricand...e adevarat ca am vazut pe site mamici care au deja un copil cu care nu au avut probleme dar au la a 2-a sarcina...probabil ca fumatul, anticonceptionalele, obezitatea si ce o mai influenta, agraveaza situatia...sau pur si simplu, mutatia se activeaza mai tarziu...Dupa ce am aflat ce probleme am, m-am oprit din cautari,probabilitatea sa am mai multe nereguli e totusi mica si am mers si eu pe drumul pe care au mers si alte fete de pe site...

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

multumesc de raspuns e adevarat ca am luat anticonceptionale trei ani de zile fara efecte adverse ingrasat sau slabit excesiv sau altele de genul de venele pronuntate ce imi ziceti si de vanatai care nu imi mai trec e normal?vi s-a intamplat si voua?sunt foarte nedumerita ca ma uit pe corp si nu imi place ce vad nu sunt obeza nici trasa prin inel am 58 de kg si 172 inaltime se vad ff bn venele zici ca mai au un pic si se sparg
asta e ce face bn la bebe nu face bn la mine
mersi mult de lamuriri
o seara buna!

Mergi la inceput

Nu cred ca are importanta cum se vad venele, ci doar daca ai varice si te invinetesti...dar stii cum e, poate esti subiectiva, poate asa e normal sa te invinetesti. Poti sa faci analize mai aprofundate si vezi ce iese.

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

magdalena eu sunt genul care ma invinetesc numai daca se uita omul la mine. i-am zis o data medicului de familie si mi-a zis ca am lipsa de vit c. nu am facut nimic atunci, dar de cand iau tratamentul din semnatura care contine 2 vit c/zi (CETEBE) nu ma mai invinetesc decat daca ma lovesc zdravan.
la mine venele au zile si zile, in unele pot sa fiu material didactiv, in altele le cauti si nimic. in zilele calduroase e normal sa fie mai vizibile.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria.andrea spune:

am si eu o problema...nu mai retin cat timp se ia magne b6 sau poate nu mi-a spus nimic, trebuie sa iau 2 pe zi, iar eu mai vreau sa astept ceva timp pana incerc...la restul am inteles cum trebuie sa iau dar la magne mi-a scris decat 2 pe zi....intrebarea este le iau de acum pana raman insarcinata si ajung la doctor din nou nu?

o sarcina pierduta 8 s
Mutatia MTHFR A1298C heterozigot
Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) heterozigot

Mergi la inceput