Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-
Raspunsuri - Pagina 11
maria.andrea spune:
ileanasi....felicitari multa sanatate si rabdare...si sa ai un bebe frumos si sanatos
abia astept si eu sa vad la ecograf un bebe si o inimioara batand ( nici eu nu am apucat sa o vad din pacate )
o sarcina pierduta 8 s
Mutatia MTHFR A1298C heterozigot
Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) heterozigot
Maryela spune:
Fetelor am sunat la Fundeni si d-na doctor Uscatescu o sa fie la un congres saptamana viitoare cand aveam eu de gand sa ajung la dansa.
Pana atunci imi puteti, va rog, da una din voi pe PM mailul doamnei doctor?
Va multumesc mult.
Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)
danezza spune:
Ileanasi - felicitari pt bebel. Sa te ajute DD sa fie le fel de bine in continuare! 
Maryela - ai PM
MTHFR C677 Homozigot
viotimis spune:
Ileanasi, p@ulici 
Stie cineva nr. de tel. al doamnei asistente Claudia de la doamna Dr. Uscatescu ?
astept PM
anioana2002 spune:
Maryela ai intrebat cumva daca este si zilele astea doamna doctor? ca eu sun de doua zile si nu imi raspunde nimeni...
cred ca sunt singura dintre toate fetele care au fost acolo pana acum care nici pana azi nu mi-a dat rezultatul la analizele pe care le-am facut miercurea trecuta...

ileanasi spune:
Viotimis, eu il stiu doar pe-al d-nei Viorica. Il vrei?
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml
insarcinata in 7 +
Gliana spune:
Ileanasi, felicitari si doamne ajuta, drumul este lung si te rog sa ai grija de burtica, sa-ti faci analizele la timp, sa nu te stresezi de la nimic, sa papi tot ce este mai bun si sa faci nani cat mai mult.
Pupici si numai bine!!!
mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 27+
cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, 1 captafer/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.
ileanasi spune:
Gliana draga, stiu ca drumul este lung si nimeni nu garanteaza ca ajungem cu bine la sfarsit, dar ne rugam la Doamne-Doamne si el ne ajuta sa speram.
Cu papica mai greu, nu m-am ingrasat niciun gram, mi-e greata toata dupa-masa, cu somnul in schimb, n-am incotro, dorm non-stop si cand nu dorm ma gandesc la patut.
Vad in semnatura ta ca iei un Aspenter/zi. Mie mi-a zis cand incep anticoagulantul sa iau 1 la 2 zile; si eu am mai multe mutatii ca tine; oare de ce?
Te pup si ai si tu grija de burtica.
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml
insarcinata in 7 +
danezza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanasi Gliana draga, stiu ca drumul este lung si nimeni nu garanteaza ca ajungem cu bine la sfarsit, dar ne rugam la Doamne-Doamne si el ne ajuta sa speram. Vad in semnatura ta ca iei un Aspenter/zi. Mie mi-a zis cand incep anticoagulantul sa iau 1 la 2 zile; si eu am mai multe mutatii ca tine; oare de ce? Te pup si ai si tu grija de burtica. MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion INNOHEP 0.35 ml insarcinata in 7 + |
Nu tre' sa-ti garanteze nimeni, tu stii ca asa va fi!

MTHFR C677 Homozigot
Maryela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anioana2002 Maryela ai intrebat cumva daca este si zilele astea doamna doctor? ca eu sun de doua zile si nu imi raspunde nimeni... ![]() cred ca sunt singura dintre toate fetele care au fost acolo pana acum care nici pana azi nu mi-a dat rezultatul la analizele pe care le-am facut miercurea trecuta... ![]() ![]() |
Maine si poimaine este. De luni pleaca la nu stiu ce congres.
Fetelor, mai am si eu o intrebare: de 2 zile mi s-au umflat foarte tare mainile si picioarele, mai ales piciorul stang. Aveti idee daca are legatura cu trombofilia...sau ar tb sa ma duc la doctor?
Danezza, multumesc tare mult.
Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)