Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Maria.andrea - in principiu, tratamentul asta va fi revizuit cand ramai insarcinata si te duci fuguta sa repeti analizele. Dar stiu fete care iau la fel in sarcina (2/zi)

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Maria.andreea 2 pe zi e ok, dupa ce ramai gravi (repede ) o sa vezi ce-ti mai spune
Sunt cazuri cand se recomanda si 4 pe zi. Eu cand am ajunsla Uschi luam 4 pe zi la recomandarea ginecologului si ea a zis sa iau in continuare asa. Depinde de la caz la caz .. sau cu ce vitamine le combini cred.
Bafta

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria.andrea spune:

multumesc frumos chiar eram derutata de acest lucru

o sarcina pierduta 8 s
Mutatia MTHFR A1298C heterozigot
Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

multumesc Miha !

Ileanasi, multumesc, am rezolvat !

sa ai grija de burtica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Magdalena eu de cand ma stiu am venele pronuntate insa de cand am inceput sa iau Clexane in sarcina au inceput sa arate frumos ... acum iau doar tromboass (ca si aspetenrul) daca nu arata asa dezastru ca si inainte ... nu stiu ce sa zic ... la mine tratamentele au avut efect contrar ... de invinetit te poti invinetii din diferite motive. Tu ai facut si analizele genetice, de mutatii pentru trombofilie? Legat de posibilitatea ca la 25 de ani sa fie probleme genetice la fat cred ca e posibil, dar nu recurent ... adica o data sa zicem (cu indulgenta) dar eu cred ca altele sunt problemele pentru care sarcinile se opresc in evolutie ... Nu te lasa pana nu afli cauza ... Cat despre varsta ... trombofilia se agraveaza cu trecerea anilor ... dar la 25 de ani inca nu e varsta o problema.

Imi pare tare rau ca vad ca tot apar alte fete cu probleme, dar ma bucur ca in sfarsit medicii iau in calcul posibilitatea unei trombofilii ...
Va doresc o zi frumoasa tuturor ...

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

Maryela multumesc pentru raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori_m spune:

vio, multumesc pentru mesaj si spune-mi, te rog, ce sti despre Sectia Genetica de la Facult. de Medicina din Timisoara? Am gasit despre ei pe net, le-am trimis un mesaj si mi-a raspuns o d-na prof. Mi-a spus ca la ei analizele sunt facute de cadre cu certif. european care le atesta pregatirea, se platesc doar reactivii utilizati(fara manopera,profit,etc) si costa 200 lei/pers.in comparatie cu clinicile private unde sunt 800 lei/pers.(trebuie sa le faca si sotul) si ca multa lume crede ca daca analiza e mai scumpa,e mai buna. Mi-ar fi mai usor aici daca as sti ca e ok.

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

buna dragelor,
sunt si eu o forumista cu vechime in acest subiect si mi-am promis ca tot o sa intru chiar daca eu am ajuns cu bine la capatul drumului si anume am nascut pe 3 aprilie o fetita frumoasa si sanatoasa de 3,750 gr. am fost si eu ca voi si imi aduc aminte ca anul trecut eram disperata dupa 2 sarcini oprite in evolutie fara nici o explicatie. am ajuns la un dr cu suflet la dr rotaru de la elias, am facut toate analizele posibile, am ajuns al dr uschi am urmat tratamentul prescris am facut zeci de ecografii, am avut nopti nedormite de emotie si ingrijorare insa iata ca am reusit si |Dzeu a fost cu mine. am nascut la termen la 38 de sapt si 4 zile, normal, cu epidurala in travaliu. va spun povestea mea ca sa va incurajez! trebuie sa credeti ca se poate, sa ganditi pozitiv si sa va rugati!
de asemenea daca va pot fi de ajutor va rog sa imi scrieti PM si va raspund cat pot de repede.- pitica ma tine ocupata.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Brotacel, multumim de incurajari! Sune tare bine venite! Pup fata frumoasa si pe mamica ei! Ce analize ai facut tu, cele de trombofilie si mutatii? Eu am facut Profil trombofilie II de la Synevo + gena PAI...as fi vrut sa fac si Factorul XIII ca am citit ca se combina cu mutatia genei PAI in general. Ai facut si analize genetice, de compatibilitate intre tine si sot? Eu sper sa raman gravida cat mai repede, voi merge la acelasi medic ca si tine...ma asteapta cu bebe la purtator...din pacate mai am o problema cu o infectie urinara care tot recidiveaza, dar chiar nu am ce sa fac...nu scap de ea nicicum...beau 2 l de apa si mai iau chestii naturiste, asa mai tin in frau...om vedea ce si cum

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

flori,

nu stiu cu cine ai vb. la Medicina in Timisoara

Am auzit, dar nu sunt sigura ca aceste analize - cariotipul, sunt facute mai mult de practicante ... repet, doar asa am auzit ...

Este doar alegerea voastra unde vreti sa faceti

Mergi la inceput