Atractie

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Off topic:

Bettercy - sugestie:

Te rog sa te exprimi coerent in limba romana - devine daca nu dificil cel putin hilar ca cineva sa citeasca ceea ce scrii.

"eu zic sa incerci sa cool down, unless crezi ca tipul asta este "The One""
"stie sa enjoy momentul ala"
"daca-ti urmaresti "the basic instinct""
"Cauta alte metode ca sa release tensiunile"

Multumesc pentru intelegere.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Bettercy si alte postari de acest gen m-au facut sa deschid topicul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164240

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo.flo

Ioana, o femeie simte cand un barbat este atras in mode deosebit de ea, chiar daca nu ii spune explicit.
Intuitia feminina nu da gres niciodata. Parerea mea

"Pushy" inseamna insistent.
Absolut, o femeie simte cind u n barbat e atras. Fac o paranteza. Eram cu maiaca-mea in metrou in Mew York. mama avind 70 ani dar era coafata, aranajata si imbracata bine. metroul era de fapt cel suburban, New haven's line, calatoream vreo 45 de minute in suburbiile New York-ului. Trenul plin de navetisti si turisti. Nu va spun mirarea mea cind la coborire maica-mea mi-a zis ca domnul de vizavi de bancheta ei a placut-o pt ca a studiat-o tot timpul drumului. Taica-meu era mai incolo, nu a auzit. Eu am protestat, am zis, ei mama, ti s-a parut... dar ea nu si nu, ca o femeie simte. si mi-a povestit ea niste chestii... siam trecut si eu prin chestii. Luati-o ca un postulat: o femeie simte.

Si apoi, cinstiti sa fim, daca, virgula colegul nu avea nici un interes, nu statea de vorba cu ea pina la ore tirzii la un suc. Evident astepta sa fie invitat in camera. daca era total dezinteresat, o aducea la hotel, ii zicea noapte buna si pa!
barbatii au metalitatea asta ca pot sa incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Apoi scuze de romana engleza. Eu nu mai traiesc in Ro de 10 ani si imi e mai usor sa nu "switch" in romana din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Apoi scuze de romana engleza. Eu nu mai traiesc in Ro de 10 ani si imi e mai usor sa nu "switch" in romana din cand in cand.

10 ani zici ? Ahahahaha

O viata de om , nu ?

Altii sunt plecati de 20 si tot vorbesc romana perfect.

Dar mai sunt si astia , plecati cativa anisori ,care uita-si uita limba materna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Oh, pai inseamna ca si eu vroiam ceva de la un coleg, ca stateam la povesti pana la 3 noaptea.
hai sa nu mai punem imediat eticheta si sa nu judecam atat de usor diverse situatii.
da, simti cand esti placut de cineva, dar am impresia ca la ora actuala atractia si sexu sunt o boala, nu mai poti sta linistit la povesti ca se interpreteaza ca "vrei ceva"

Bettercy, unchiul meu e plecat de dinainte de revolutie si tot romaneste vorbeste :)))
taica-miu e plecat de 14 ani si nu aud de la el vreun cuvant in engleza decat anual. :))

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Cunoscutii vostri or vorbi romana acasa sau cu prietenii. Eu vorbesc romana o ora pe saptamana cu parintii...incerc pe forum fara rezultate bune se pare.. "For some reason" ma gandeam ca oricine intelege unul doua cuvinte in engleza, n-ar fi " such a big deal". Daca nu intelegeti engleza va rog ignorati mesajele mele, nu ma deranjeaza.

Dar am deviat de la subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Oh, pai inseamna ca si eu vroiam ceva de la un coleg, ca stateam la povesti pana la 3 noaptea.

Depinde, Xio, daca erati singuri, in camera lui...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Depinde, Xio, daca erati singuri, in camera lui...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Nu, dar oricand puteam sa avem o camera libera.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhum spune:

Ei, na, posibil sa ma fi inselat. Nu asta era obiectul discutiei - era sau nu real :-), ci mintea mea, de la care nu ma (mai) asteptam la asemenea feste.

Puteti inchide subiectul, am avut suficient feedback :-)

Mergi la inceput