Atractie

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Monabella, simte pe da'cu'Am cunoscut niscaiva tipese la viata mea care chiar aveau doar in capul lor pasarele ca X este picat lat cu limba scoasa in fata sharmului lor de necontestat.Si saracu'X era just nice Si mai sunt si alea care neaparst se imbraca in asa fel ca intoarce capu' oricine: prunc, baba, natu' masculin, adica nu au de ales, ca socheaza. Insa, ov corz ca tot sarmul e di vina. Si nu vorbesc de cazuri gen profa cu betesug la neuroni, a lu' Mirciulica Badea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Am citit ceva din pagini si parerea mea e ca poti face chestia cu colegu' "de prea mult bine"!

Poate te gandesti cumva si la sot,dar mai ales la sufletelul de langa tine,nevinovat ca deciziile parintilor il pot afecta foarte rau.aici ma refer la divort!
Poate te gandesti ca o stupizenie ca asta iti poate aduce divortul.

Nu mai inteleg nimic! Se casatoreste omu', jura credinta si iubire, face copii si dupa aia,om insurat si femeie maritata si cu copil,stau cu gandul doar la sex cu alte persoane!

De aia zic,de prea mult bine!

Aaaaa,si inca ceva- uras persoanele care dau familia pe o... de femeie (scuzati expresia) sau pe o... de barbat!

Mergi la inceput