Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello fetele si buburuzele.
Noi am fost plimbareti weekend-ul asta. Sambata am fost la un gratar la curte, iar duminica lasat copil cu bunica si plecat la film.. pe dupa-amiaza am mai iesit la o plimbarica si am avut si ceva vizite, incat al meu copil aseara era atat de obosit ca nici rabdare sa pape nu a avut. ii dau seara de vreo sapt biberon, ca simt ca nu am cum sa-l satur si aseara s-a multumit numai cu ce a gasit la mine in tzatze, a refuzat categoric biberonul si eu eram in culmea fericirii.
Noi papam in fiecare zi suc de mar si morcov, iar de azi a bagat si o bucatica mica de banana. Pana acum nu am observat nimic schimbat la el, doar ia mai bine in greutate.

Irina felicitari pt startul fara probleme al autodiversificarii.
Carmen sunteti toti trei niste frumosi.
pupicei.

Edit:Wudy eu am facut tratament cu cervugid chiar dupa ce am nascut. Am avut o mica infectie ramasa de pe timpul sarcinii.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata
La multe lunite bebe Gruia

Daaaa, multumesc de complimente pt sot, era si mai dragut acum 10 ani, acum a chelit...dar tot il iubesc, asa cu chelie cu tot

Irinuko felicitari !!!!! vazut poze ! ce dragut, abia astept sa incepem si noi !

Mie inca nu mi-e clar cu autodiv asta...pana la urma o sa avem o schema ceva ? oare dr stie despre autodiv ? ca multa lume habar nu are !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ca tot vorbeati de dintisori...si al meu baleste si isi mananca pumnii de pe la 2 luni. dar de vreo 2 sapt are perioade in timpul zilei cand isi mananca degetele si tipa, e nervos rau !!! dar gingiutele nu sunt umflate inca.
Si intrebare...cand incepem sa dam Camilia ? cand e gingia umflata? sau cand se vede dintisorul ? cand sunt durerile mai mari oare?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

poze cu noi https://picasaweb.google.com/andreeabutan/30042011?authkey=Gv1sRgCJjvnUs5rksQE#

Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 http://picasaweb.google.com/andreeabutan/ItaliaCONCEDIUUUUUUUUUUUUUU#" target="_blank">poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac fetele?

noi p aci.asteptam sa vina dupa=amiaza cu racoare sa iesim la plimbari k acu e groaznic de cald. nu stiu ce vom face la vara.
azi noapte la 2 s-a trezit urland. ii era ff cald. cum am deschis geamu si s-a racorit, a adormit la loc. dar mi-e cam frica sa dormim cu geamu deschis sa nu raceasca. oricum are ceva mucisori de vreo 3 zile

irina super pozele. si felicitari si pt prima incercare de papa

vas ai niste copii superbi. vezi k trebuie sa pui colacelul invers. cu inchizatoarea la spate. k in partea opusa inchizatorii are o mica gaurica pt barbita si nu jeneaza la gurita. asa am pus si eu la inceput si m-au tras fetele de maneca k nu e bn

Carmen suntti o fam ff frumoasa. dc aveam si noi masina, sigura dadeam o fuga la munte. chiar simt nevoia de aer curat si iesit din buc. dar p tren, nu ma aventurez cu bb si cu toate catrafusele dupa mine.

si Naty isi mananca pumnii de p la 2 luni si baleste in ultimu hal. schimb 4-5 bavete p zi k sunt pline de bale. dintisorii inca nu isi fac aparitia. am avut o mica banuiala k are 2 punctulete mici p gingia de sus, dar dr a zis k sunt prea departe unu de altu si nu sunt dintisorii. acu..o sa vdm ce si cum.

sa aveti o sapt frumoasa

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

aaaa Irina k voriam sa te intreb. Patrik deja sta singurel in fundulet? sau cum il ti in scaunu de papa?

si ma laud si eu cu buba mea la prima iesire la zoo

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Super copii frumosi Andrei si Naty

si mamici trase prin inel!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Super copii frumosi Andrei si Naty

si mamici trase prin inel!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

multumim

Spor la shoppinguit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

IRINUKA- asta voiam si eu sa zic, nu in folie de aluminiu! Aluminiul la caldura intra in mancare si odata intrat in organism nu se mai elimina. Si este totusi o substanta cancerigena. Poti sa incerci vase ena cu capac sau hartie de copt, parchemin daca este la voi, la noi sunt pungute din parchemin si pui acolo mancarea, iese exact ca la aluminiu.

WUDY- multa sanatate verisoarei!

SIMIS- gata, ai inceput lucrul? Unde ai lasat voinicul?

Draga Ana
Vad ca noi, bebe2, impartim aceeasi soarta! Si pe mine ma trezeste frate-meu la ora 6 dimineata, fortat, desi tare as mai dormi! Imi ia jucariile, desi el are o camera de jucarii, mult mai frumoase si mai interesante, deodata exact cu jucariile mele de bebe vrea sa se joace, cand incep si eu sa le prind in manute! Imi ia suzeta, desi el n-a vrut niciodata suzeta. Si ieri, cat mami era la baie, mi-a dat un cap in frunte si mi-a facut un cucui mare si rosu. A zis ca din greseala, s-a aplecat prea tare sa ma pupe. Acuma, eu il cred, si il iert, ca e fratele meu. Dar lasa ca-mi iau eu revansa cand cresc mare!
CU drag, colegul tau de suferinta
BB2 Kevin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ce dragute sunteti voi cu scrisoricile vostre!

Am inteles cu folia de aluminiu! Bagat la cap! Dadusem si eu search sa vad cum sa fac marul asta copt si asa am gasit scris la alte mamici mai vrednice - in vas de yena si infoliat! Am retinut oricum! Multu' Lori si Doloress!

Ralu' - Patrick sta destul de bine in fundulet in scaunul de masa. Initial il puneam intr-o pozitie mai aplecata (ianinte de a-i da papa), dar am vazut ca e ok si drept. Nu-l deranjeaza si pare multumim. Nu e el destul de inalticut sa vada prea bine ce e pe masuta lui... asta e alta problema! Dar daca i-am aratat si-a luat-o singurel fara probleme!
In rest sta in fund dar sprijinit - ca pica intr-o parte!

Vazut poze cu buba Naty! Mama-mama ce scumpete e!
P.S. cu mami seamana oricum!

Cine ma poate ajuta si pe mine sa traduc o fraza din franceza in romana?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput